Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Pirates of the Caribbean

(36 viestiä)
rulezman
Kyllä, kyseinen elokuva on Disneyn tuottama. ;)
Kuinka moni on nähnyt? Minulla on kaikki kolme osaa DVD:llä ja kaikki olen myös käynyt katsomassa elokuvissa.
Mielestäni paras osa on viimeinen, kestääkin reilusti päälle kaksi tuntia.
Mitä mieltä olette kyseisetä elokuvasarjasta?
Ei ehkä sovi ihan perheen pienimmille.
akuankka1313
En ole nähnyt elokuvaa, mutta koko muu luokka hölisee siitä koko ajan.

Mahtaa olla hyvä :o
Karhula
Minä olen nähnyt kaikki ja mielestäni ne menee tässä järjestyksessä Kuolleen miehen kirstu, Mustan helmen kirous, Maailman laidalla. Mielestäni hyviä kaikki. 8) Harmi, että loppu koko sarja. :'(
jojo3
Hyviä elokuvia ovat. Kaikki löytyvät hyllystä, pääasiassa pikkusiskon innokkuuden ansiosta.
Johnny Depp osaa kyllä näytellä roolinsa mahtavasti. Deppin harteilla lepää koko elokuvien huumori, mutta Depp selviytyy siitä todella hyvin.
Minunkin mielestä viimeinen osa on ollut paras. Siinä oli paljon juonikäänteitä, jotka olivat kyllä ennalta-arvattavia.
Se hyvä puoli sarjassa on että jokaisessa elokuvassa "päämäärä" on eri, vaikka kaikki elokuvat toisiinsa liittyvät.

Lainaus käyttäjältä: KarhulaMinä olen nähnyt kaikki ja mielestäni ne menee tässä järjestyksessä Kuolleen miehen kirstu, Mustan helmen kirous, Maailman laidalla. Mielestäni hyviä kaikki. 8) Harmi, että loppu koko sarja. :'(
Eipäs mene: Mustan Helmen kirous, Kuolleen miehen kirstu, Maailman laidalla.
Karhula
Lainaus käyttäjältä: jojo3Lainaus käyttäjältä: KarhulaMinä olen nähnyt kaikki ja mielestäni ne menee tässä järjestyksessä Kuolleen miehen kirstu, Mustan helmen kirous, Maailman laidalla. Mielestäni hyviä kaikki. 8) Harmi, että loppu koko sarja. :'(
Eipäs mene: Mustan Helmen kirous, Kuolleen miehen kirstu, Maailman laidalla.

En tarkoittanut missä järjestyksessä ne ilmesty vaan mikä niistä on paras mikä on toisiks paras jne. Toivottavasti ymmärrät. :-[
jojo3
Lainaus käyttäjältä: KarhulaLainaus käyttäjältä: jojo3Lainaus käyttäjältä: KarhulaMinä olen nähnyt kaikki ja mielestäni ne menee tässä järjestyksessä Kuolleen miehen kirstu, Mustan helmen kirous, Maailman laidalla. Mielestäni hyviä kaikki. 8) Harmi, että loppu koko sarja. :'(
Eipäs mene: Mustan Helmen kirous, Kuolleen miehen kirstu, Maailman laidalla.

En tarkoittanut missä järjestyksessä ne ilmesty vaan mikä niistä on paras mikä on toisiks paras jne. Toivottavasti ymmärrät. :-[

Ai, tarkoitit sillä tavalla. Totta kai ymmärrän. :) Luulin että tarkoitit missä järjestyksessä ne ovat ilmestyneet.
rulezman
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313En ole nähnyt elokuvaa, mutta koko muu luokka hölisee siitä koko ajan.

Mahtaa olla hyvä :o

Kannattaa ehdottomasta katsoa. Jos et halua maksaa niistä, niin kirjastoista ainakin löytyy kaikki osat.
Jenni
Minä olen nähnyt ja pidin kovasti: loistavat näyttelijät, hieno juoni ja upeat lavasteet yms. ja musiikit. Ja tosiaan se, että jokaisella on omat aikeensa, omat päämääränsä, tuo elokuvaan lisää sitä jotain. :) Niin ja sekin on hienoa, miten esim. Barbossan kohdalla tuli ilmi, ettei ole hyviä ja pahoja ihmisiä, vaan on vain ihmisiä, jotka toimivat itsensä eduksi tilanteen mukaan.
Jostain olen mielestäni kuullut, että se sarjan päättyminen ei olisi niinkään varma asia, mutta toisaalta kyllä toivoisin että se päättyisi silloin, kun se vielä toimii. Viiminen osahan jätettiin periaatteessa auki, siihen pystytään tekemään jatkoa, mutta toisaalta taas tarina tavallaan päättyi. Ja kun tuli se boksikin ostettua niin saisivat luvan jättää tähän ;)
Anonymous
Enpä olisi ikinä uskonut, että Disneyn tekemä elokuva on kyseessä kun ensimmäisen kerran näin Mustan helmen kirouksen. Mainioita elokuvia ovat. Sopivasti jännitystä ja toimintaa.
TKal
Itse olen nähnyt vain Kuolleen miehen kirstun, eikä se minusta ollut niin hyvä kuin kaikesta hehkutuksesta voisi päätellä. Ennakko-odotukset olivat minulla todella korkealla, mutta jouduin hieman pettymään. Hyvä elokuvahan se oli, antaisin arvosanaksi ehkä 3½/5, mutta kun odotin kuitenkin jotain paljon parempaa.

Sitä en sitten tiedä, ovatko nuo muut osat parempia.
Bomber
Oon nähny vaan Mustan Helmen kirouksen. Se oli kyl tosi hyvä juoneltaan ja siinä oli sopivasti toimintaa ja tarua. Varsinkin se kohta missä se tyttö on siel merorosvojen laivalla ja sitte ne piraatit muuttuu eläviksi luurangoiks!
Kurmeloinen
Itse pidän kyllä kovasti näistä leffoista - hauska merirosvofiilistely on aina mukavaa. Eihän näitä kyllä kannata katsoa vain yhtä osaa, kaikki nivoutuvat toisiinsa ja samaa tarinaahan se on. Tosin ehkä ensimmäinen osa olisi voinut olla jo viimeinenkin osa...olisi se toiminut niinkin.

Ei olisi ehkä toiminut näin hyvin, jos ei olisi Johnny Deppiä, on se niin mahtava näyttelijä.
Etsivä Kaasi
Minä olen nähnyt kaikki osat. Niinkuin Kurmeloinen tuossa sanoi, että kaikki on samaa tarinaa, mutta ensimmäinen olisi voinut olla jo viimeinen osa. Kuolleen miehen kirstu loppuu kuin seinään. Maailman laidalla lopettaa tarinan. Hyviä elokuvia. 8)
Turtana
olen nähnyt ensimmäisen ja kolmannen. Ihan hyviä elokuvia joo :) Merirosvot on niin mielenkiintoisia. En kuitenkaan mikään fani ole, toisin kuin monet kaverini taitavat olla..
Aasi
POTC:t olivat oikein hyviä, harmi kun loppuivat, mutta eihän sitä koskaan tiedä.. no äh.

Näyttelijät suorittivat roolinsa myös hyvin. En nyt osaa sanoa mitkä olivat parhaita, mutta kuolleen miehen kirstu ja maailman laidalla jäivät kyllä hyvin mieleen. Maailman laidalla leffan kävin jopa hesassa katsomassa.
Sivuja: 1 2 3