Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Pirates of the Caribbean

(36 viestiä)
Tive
Kaikki Pirates of the Caribbean -leffat ovat hyviä ja itseltäni löytyy jokainen DVD:llä. Mustan helmen kirous on kuitenkin mielestäni paras! Kakkonen ja kolmonen ovat taas vähän sellaisia lisäosia, joiden juonet tuntuvat vähän hutaistuilta. Mutta kyllä kakkonen ja kolmonenki ovat silti mainioita leffoja! Ja tiesittekö, että Pirates of the Caribbean 4 on tulossa (http://fi.wikipedia.org/wiki/Pirates_of_the_Caribbean_4)? Tosin Bloom ja Knightley eivät näyttele siinä.
Essi Ankka
Hiukan liian raaka minun makuuni...
Fauntleroy
Mennyt vähän ohi minulta tämä sarja. Ykköstä olen pari kertaa katsellut lyhyissä pätkissä ja se oli ihan ok. Pitäisi varmaan katsoa koko sarja putkeen, että voisi arvostella.
Aku Vankka
Lainaus käyttäjältä: Essi AnkkaHiukan liian raaka minun makuuni...
Ei minun mielestäni leffassa mitään raakaa ole?
Noh, kaikilla on mielipiteensä.. ::)

Kuitenkin, mikäli sarjan neljäs osa saapuu elokuvateattereihin ensi kesänä,
on ainakin kaksi leffaa katsottavana, kun kerran se Harry Potter -leffakin siirrettiin.
Henskis
Vitja rakastan näitä! Johnny Depp on joku mahtavin näyttelijä! Oon nähny kaikki ja meillä on myös kaikki DVD:nä. Koukutan! <3
Mirkku
Lainaus käyttäjältä: TiveJa tiesittekö, että Pirates of the Caribbean 4 on tulossa (http://fi.wikipedia.org/wiki/Pirates_of_the_Caribbean_4)? Tosin Bloom ja Knightley eivät näyttele siinä.Ohhoh! Tuota en tiennyt! Toisaalta voi olla, että sarjan loisto menee, kun kaksi näyttelijääkin lähtee. Itse olen katsonut vain ensimmäisen, mutta aion kyllä katsoa toisen ja kolmannenkin.
Aksu ankka
Pirates of the caribean on maailman paras elokuvasarja mitä ollaan tehty!
Minulla on kaikki piratessit. Mutta jos neljäskin pirates tulee niin...
Itse sain kuulla piratessista siten että serkkuni höpötti siitä jatkuvasti.
Sitten meille ostettiin joululahjaksi Pirates Of The caribbean 2.
Ihastuin siihen niin kovasti että päätin hankkia jostain pirates 1.
Kun kolmas pirates valmistuin menin katsomaan sen elokuviin.

[quote="Essi Ankka"]
Hiukan liian raaka minun makuuni...

Pirates of the carribbeaneissa ei ole kyllä mitään raakaa ::)
Tribe
Oli kyllä todella hyviä leffoja nuo POTC:t. Paras elokuvasarja, jonka olen nähnyt. Elokuvissa on todella hyvät käsikirjoittajat, lavasteet, maisemat ja näyttelijät. Tosin Keira Knightley ei mielestäni sovi merirosvo-elokuvien toimintaosuuksiin. Elokuvat on myös huumoria täynnä, joka on melkein kokonaan Johnny Deppin ja elokuvan käsikirjoittajien ansiota. Mielestäni paras hahmo elokuvissa on kapteeni Barbossa, koska hän osaa näytellä aidoimmin merirosvoa ja hänellä on myös merirosvomainen ääni ja keltaiset silmät. Paras näistä elokuvista on mielestäni Kuolleen miehen kirstu, koska siinä on niin paljon toimintaa ja etenkin huumoria.
Oskuarts
Nämä elokuvat ovat mahtavia. :) on tullut kaikki katsottua.
(Tulossa olevan Pirates of the Caribbeanin nimi on muuten: Pirates of the Caribbean 4 Nuoruudenlähde. :) )
Ducker97
En ole nähnyt vasta kuin 2:sen, mutta luultavasti pitäisi lainata kaverilta 1 ja 3. Tämä Kuolleen miehen kirstu (vai mikä se oli?) oli aivan mahtava elokuva! Pitäisi varmaan katsoa joskus uudestaan...
Ankkarock
Hoah.. olen nähnyt kaikki 3 Pirates of the Garibbean elokuvaa, ja täytyy sanoa, että hyviä olivat!
Nelonenkin on tulossa ohjaajan mukaan..
wierii2
Juu nelonen taitaapi olla tulossa. Hyviä leffoja ovat, eivät kuitenkaan parhaita. Minulla on ne kaikki DVD:nä ja kolmosen kävin myös leffassa katsomassa.
Salwer1st/
Eivät nämä Pirates of the Caribbeanit voisi vähempää kiinnostaa. Äärimmäisen huonoja.
Tribe
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Eivät nämä Pirates of the Caribbeanit voisi vähempää kiinnostaa. Äärimmäisen huonoja.
Miten voit sanoa noin:o :o? Voisit vähän perustella. Tämä on minun mielestäni paras elokuva-sarja, enkä voi käsittää, että joku pitää niitä elokuvia äärimmäisen huonoina. Oletko edes katsonut mitään niistä kokonaan vai oletko katsonut pätkissä vain huonoimmat kohdat?
jojo3
Lainaus käyttäjältä: TribeMiten voit sanoa noin:o :o? Voisit vähän perustella. Tämä on minun mielestäni paras elokuva-sarja, enkä voi käsittää, että joku pitää niitä elokuvia äärimmäisen huonoina. Oletko edes katsonut mitään niistä kokonaan vai oletko katsonut pätkissä vain huonoimmat kohdat?
No mitäs ihmeellistä siinä on? Eivät kaikki pidä niistä elokuvista mistä sä pidät. Ja kyllähän se nyt pitäisi ymmärtää.
Sivuja: 1 2 3