Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Disney-aiheiset tietokone- ja konsolipelit

(43 viestiä)
Anaconda
Minkälaisia pelielämyksiä olette kokeneet Disney-aiheisten pelien parissa? Ja löytyykö niistä mitään positiivista sanottavaa? Näitä Disney-pelejä on aika pitkä lista.
Itse olen pelannut ainakin Herculesta (PS1). Pelin läpipelaaminen ei kauaa vienyt, noin tunnin verran ainoastaan. Eipä mikään kovin hääppöinen ollut tuo peli.
Parasta peliä en kyllä osaa nimetä, johtuen siitä etten ole noita hirveästi harrastellut. Syynä on myös se, että Disneyn peleistä on vaikea valita vähiten huonointa.

Muokkaus: Otsikon kirjoitusvirhe+pari muuta mokaa
Leo
Itse olen pelannut seuraavia: Kingdom Hearts* (PS2), Hercules (PS1), Toy Story 1 (PC), Aladdin ja Nasiran kosto (PS1), Ötökän elämää (PS1) sekä monia netistä löytyviä pelejä.

Tässä omat mielipiteeni (ja arvosanani) peleistä. Nostalgisuudesta tulee tietenkin ylimääräisiä pisteitä ;)

Kingdom Hearts (roolipeli) oli aivan upea pelikokemus. Siihen sain aikaa uppoamaan muistaakseni n. 100 tuntia, koska ukkelin kehittäminen, koiranpentujen etsintä sekä kaikkien thorn pagejen yms. etsintä oli niin rattoisaa puuhaa.
Arvosana: 10

Hercules oli ensimmäinen Play Station -pelini ja tietenkin se jäi mieleen erityisesti. Harmi vain että tasoja oli vain 10 :(
Arvosana: 9½

Toy Story oli varsin viihdyttävä, mutta grafiikka oli todella huonoa (kolmiulotteisuutta oli yritetty upottaa peliin. Lisäksi tasot eivät mukailleet monessakaan kohtaa oikeaa elokuvaa.
Arvosana: 8

Aladdin ja Nasiran kosto ei liittynyt elokuvaan mitenkään vaan oli tullesta temmattu juttu. Agraban kaupungissa seikkaileminen 3d olikuitenkin kutakuinkin viihdyttävää, mutta peli oli turhan helppoa.
Arvosana: 8

Ötökän elämää oli vallan loistava 3d peli ja voisin väittää että varmaan viimeinen Disneyn huolella tekemä mukaelma kokoillan piirretystä videopeliksi. Ekstratehtävät jaksoivat viihdyttää.
Arvosana: 9+
Anaconda
Kingdom Hearts on mennyt minulta kokonaan ohi. Vaikuttaa siltä että se on oikein piristävä poikkeus.

Muistinpa tuossa juuri, että olen kokeillut myös Mickey´s wild adventure peliä (PS1). Se on 2D tasohyppely, jossa Mikki menee pelastamaan Plutoa avaruudesta? Ihan Ok tasoa oleva peli.

Muokkaus: typo
Leo
Juu, eli Kingdom Heartsissa päähenkilö (Sora) on ihan ihminen, mutta aika alkuvaiheilla mukaan tulevat kumppaneiksi Aku ja Hessu. Jokainen maa (paitsi kaksi viimeistä ja ensimmäinen) ovat jonkin Disney-hahmon "kotimaa". Näissä maissa voit ottaa esim. Tarzanin Akun tai Hessun tilalle väliaikaisesti. Mahtava grafiikka (3d) sekä hienosti suunnitellut maat. Disney-pahikset ovat tietenkin vastustajina Heartlesien* (varjo-olennot) kanssa. Roolipeli siis kyseessä :D
Anaconda
Enpä ole vielä pahemmin ropeihin tutustunut, poikkeuksena Diablo 2, vaikkei sekään kyllä ihan rope taida olla, ennenminkin Hack ´n slash. :D
Pitää varmaan hommata tuo Kingdom Hearts jostain, vaikkei se ihan Squaresoftin terävimpään roolipelikärkeen pääsekään. Jostain sitä pitää aloittaa.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: AntsaMuistinpa tuossa juuri, että olen kokeillut myös Mickey´s wild adventure peliä (PS1). Se on 2D tasohyppely, jossa Mikki menee pelastamaan Plutoa avaruudesta. Ihan Ok tasoa oleva peli.

Hä! Mä luulin että Mikki vaan etti Plutoa. Sanotaanko siinä että se pelastaa sen avaruudesta? Muut pelit kuten Hercules ja Toy Storyt on myös ihan hyvii mutta niistä ei riitä pelattavaa pitkäksi ajaksi.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: BarksHä! Mä luulin että Mikki vaan etti Plutoa. Sanotaanko siinä että se pelastaa sen avaruudesta?
Pikku typo tuli tuohon mun kirjoitukseen, olisi pitänyt laittaa tuohon kysymysmerkki tuohon avaruusjutskan perään kun en siitä ollut siitä ole niinkään varma, kun pelin pelaamisesta jäljellä olevat muistikuvat ovat lähes olemattomat.
Ensimmäiseen lause kääntäen, olisi ollut hyvä jos pelissä olisi voinut pelastaa Pluton jollain muillakin hahmoilla kuten Hessulla tai Aku Ankalla, mutta niitä ei kai tuossa pelissä ollut? :?
Leo
Ai niin ja olenhan minä pelannut erästä peliä, jossa seikkailtiin tasohyppelyn merkeissä Ankkalinnassa, Ankkapuistossa(?), Milla Magian kartanossa ja lopuksi jonkun hakku ja kuokka velhon linnassa. Tarkoituksena oli pelastaa Iines Akulla, voittaen Hannu Hanhen ajat. Perusidea oli hyvä,mutta maat toistivat liikaa itseään. Lisäksi duppaukset(!) olivat kehnot. Ja miten niin Milla asuu kartanossa? Hyvää oli näiden lisäksi se että hyvillä suorituksilla sai erillaisia asuja (esim. Haarniskan tai pyjaman) joiden avulla pelaaminen helpottui.

Nimi taisi olla Quack attack tms.
Anonymous
Mä en tykkää pelaamisesta, mutta oon pelannut kyllä sitä Mickey`s Wild Adventuresia ja Tarzania pleikkari ykkösellä. Oon huono pelaamaan ja ne molemmat oli mun mielestä liian vaikeita. :-O Heh, nää pleikkari pelit ei mun alaa toisin ku vanhat Nintendo-pelit!
Anonymous
Toy Story 2: Ihan kiva, helppo mennä läpi. Kyllä tuota joskus tuli pelattua, mutta nykyään enpä ole pahemmin pelaillut

Uncle Scoore: Ei varsinainen disney-peli, kuitenkin ihan ok Roopepeli

Sitten on vielä Aku Ankka ja Karhukopla, kakkosessa pääsee 8 tasolle rämpyttämällä näppäimiä :D.

Ykkönen meni tunnissa läpi...

_______
Minä olen puhunut
Anonymous
Olen saanut veljeltäni Ötökän elämää -pelin, mutta en koskaan ole oikein jaksanut perehtyä siihen. Jotenkin sekavan tuntuinen niiden parin ensimmäisen tason perusteella, jotka olen pelannut. Intoa ei oikein riitä, etenkään, kun en ole nähnyt ko. elokuvaakaan kokonaan (katsoin alun silloin, kun se tuli telkkarista, mutta sitten tuli jotain tärkeämpää tekemistä ja loppu jäi katsomatta).

Pari päivää sitten latasin netistä koneelle jonkun Aladdin -tasohyppelyn, mutta eipä kovin hohdokkaalta vaikuta. Tosin en ole vielä itse pelannut sitä, katsonut vain vierestä avopuolisoni peliä, mutta silti.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: IitaOlen saanut veljeltäni Ötökän elämää -pelin, mutta en koskaan ole oikein jaksanut perehtyä siihen.
Tuota peliä pelanneena voin sanoa, että et menetä mitään, vaikket peliä pelaisikaan.
Anonymous
Omana on ainoastaan Donald Duck Quack Attack PSonelle ( tämä on huono peli älkää nyt ihmeessä ostako tätä jos ei nyt aivan pakko ole :?) .
Sitten Hercules on joskus vuonna yks ja kaks vedetty kaverilla läpi.
Ja myös joku antiikkinen Alladdin on tullut läpi vedettyä joskus jollain kaverilla... <-- tässä pelissä huono puoli oli ettei pystynyt tallentamaan joten se piti pelata kerralla loppuun asti ( tämä on tapahtunut minun kohdallani vain kerran ;) ).
Jenni
Aku Ankka - Universumin sankari (PC) :D
Mä kyllä pidin tästä, mutta se ei toimi koneella enää, kun uusittiin ja tuli XP.. :'( Julma maailma..

Viidakkokirja -tanssipeli (PC (tanssimatto))
Yksinkertainen, lasten tanssimattopeli. Juuri sopiva tälläiselle munlaiselle kömpelykselle. :D Pystyy pelaamaan myös näppäimillä. Vaikeustasoja helppoa, normaalia, vaikeaa.. ..experttiä, kreisiä. Mutta ylimpiä vaikeustasoja on melkein mahdotonta pelata matolla, jos pitäisi olla molemmat jalat yhtä aikaa eri "painikkeilla" ja sekunnin sisällä vaihto. Hui. :o
juketsu
Aku Ankka universumin sankari
Äärimmäisen hessumaista rullalautailua
Joku Aladdin
Sivuja: 1 2 3