Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Disney-aiheiset tietokone- ja konsolipelit

(43 viestiä)
jho
Sellainenkin peli on kun Hessu kerää kolikoita sen kämpästä, pleikkari ykkösellä. En nyt muista nimeä.
Ankka313
Noita Disney aiheisia pelejä keräilen, kaikille konsoleille, yritänpäs nyt tähän muitella pientä listaa omistamistani Disney peleistä;

Playstation 2;

-Kingdom Hearts
-Monsterit Oy

Playstation 1;

-Hercules

Sega Mega Drive;

-Quackshot
-

Game Boy Advance;

-Donald Duck Quack attack

Hitsi, dementia taitaa pukata päälle kun en muista, kyllä noita pelejä oli vielä joitain muutamia, mitä ei nyt muistu mieleeni :D
Akuhullu97
En ole pelannut mitään Disney-peliä, niinpä en voi sanoa melipidettäni. Kuitenkin kaiken kuulemani mukaan, taitaa Disneyltä löytyä hyviäkin pelejä...?
Mikko M
Itse en juuri omista muita Disney-pelejä kuin Ötökän elämää- ja Mickey's Wild Adventure-pelit pleikkarille. Kaverilta on ollut lainassa Donald Duck's Quack Attack ja eräs PS2:en Taikaviitta-peli. Kaverin luona on tullut pelattua myös Toy Story 2:sta. Enpä suuresti näistä Disney-peleistä välitä, mutta odotan innoissani sitä hetkeä, kun Nintendo Wiin Virtual Consoleen saapuu NES:in DuckTales. Siinä olisi todellinen pakko-ostos. Capcom teki laatikkonintendolle aika hyviä Disney-pelejä ja mm. Chip'n Dale saattaisi myös olla hyvä hankinta vaikkei Disneyn maailmasta välittäisikään (samaten joku Aladdin-peli). Tulevaisuudessa aion saada ainakin DuckTalesin käsiini (valitettavasti en omista NES:iä), mutten taatusti alennu laittomiin latauksiin oli se sitten kuinka harmitonta tahansa.
Fauntleroy
Kaksi Disney-aiheista peliä löytyy. Nimittäin legendaariselle Sega-pelikonsolille. ;D

Toinen on Viidakkokirja jossa Mowglilla pitää seikkailla viidakossa ja toinen on Mickey Mania: The Timeless Adventures of Mickey Mouse. Jälkimmäinen huomattavasti parempi ja se sisältää seitsemän kenttää josta kukin pohjautuu johonkin Disneyn piirroselokuvaan. Ensimmäisessä kentässä seikkaillaan Höyrylaiva Villen kannella, viimeisessä tapellaan Mustan Pekan kanssa ja niin edelleen. Kertakaikkiaan loistava peli jota on pienempänä tullut hakattua varsin paljon. :D Löytyy myös Playstation ykköselle.

Tässä kentät:

Steamboat Willie (1928)
The Mad Doctor (1933)
The Band Concert (1935)
Moose Hunters (1937)
Lonesome Ghosts (1937)
Mickey and the Beanstalk (1947)
The Prince and the Pauper (1990)
Etsivä Kaasi
Itseltäni löytyy Toy Story 2 ja Aku Ankka: Universumin sankari
. Toy Storya tuli pelattua pienempänä todella paljon, myös Akua. En ole pelannut kumpaakaan moneneen vuoteen. Mahtavia pelejä (ainakin ennen). :)

Olen myös pelannut Herculesta, Mickey Mania: The Timeless Adventures of Mickey Mousea ja Ötökän elämää. Mickey Mania on paras ps1 peli, mitä olen ikänä pelannut. ;D

Lainaus käyttäjältä: JenniViidakkokirja -tanssipeli (PC (tanssimatto))
Yksinkertainen, lasten tanssimattopeli. Juuri sopiva tälläiselle munlaiselle kömpelykselle. :D Pystyy pelaamaan myös näppäimillä. Vaikeustasoja helppoa, normaalia, vaikeaa.. ..experttiä, kreisiä. Mutta ylimpiä vaikeustasoja on melkein mahdotonta pelata matolla, jos pitäisi olla molemmat jalat yhtä aikaa eri "painikkeilla" ja sekunnin sisällä vaihto. Hui. :o

Ehh, uskaltaisin väittää, että pääsisin kaikki pelin expert tason kappaleet helposti läpi matolla. http://www.youtube.com/watch?v=gy1xbZ9_jYQ (tuo kappale on DDR sarjan, joka on maailman suosituin tanssipelisarja, vaikein kappale Expertillä). Videossa olen sitten minä tanssimassa. ;)
Turtana
Universumin sankaria olen pelannut jonkin verran (hyvin vähän kylläkin kun ei ole kyseistä peliä ja konsolikin puuttuu). Se on kyllä aika hyvä peli.
Kingdom heartsia haluaisin kovasti päästä joskus pelaamaan. Olen lukenut sitä Kingdom hearts -mangaa, ja ainakin se on hyvä. Varmaan siis pelikin..
Darklove71
Tietokoneelle ois Lilo & Stich Paratiisisaarella
Vaari
Löytyypä täältäkin muutama:

Äärimmäisen Hessumaista rullalautailua, PC (Olihan tämä kova sana silloin aikanaan, mutta nykyään...;'D)
Disney's Magical Mirror starring Mickey Mouse, NGC (Pikkubroidi sai joskus synttärilahjaksi kaverilta, aikas tylsä ja buginen peli)
Mickey's Speedway USA, N64 (Hauska Mario Kart -klooni, jota hakkaa kaveriporukalla vieläkin)

Disneyn julkaisemia sarjakuviin, elokuviin tai muihin liittymättömiä:

Pure, PC (Eräs suosikeistani, miten mönkkärin rakentaminen ja sillä kaahailu voikin olla näin addiktoivaa?)
Spectrobes, NDS (Mukiinmenevä Pokémon-klooni, jota tuli joskus pelattua enemmänkin)

Imo paras Disney-peli on kuitenkin joskus PS1:lle aikanaan julkaistu Mikki-tasoloikka jonka nimeä en tosiaankaan enää muista...

// typofix...
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: VaariImo paras Disney-peli on kuitenkin joskus PS1:lle aikanaan julkaistu Mikki-tasoloikka jonka nimeä en tosiaankaan enää muista... Tarkoitat vissiin Mickey's Wild Adventure -peliä, mikä myös nimellä "Mickey Mania" tunnetaan? Totta, se oli kyllä aikanaan ihan mahtava peli. Tuli pelattua vaikka, kuinka paljon siinä 4-7 vuoden ikäisenä. Muistaakseni siinä piti pelastaa Pluto jostain, ja useat "tasot" perustuivat joihinkin piirrettyihin.

Oikeastaan pienempänä minulla oli paljonkin Disney pelejä. Suurin osa PS1:selle. Vaikka en ole pelannutkaan niitä moniin vuosiin, niin silti muistan niistä yllättävän paljon.

PS1:sellä minulla oli Donald Duck: Goin' Quackers (En muista suomenkielistä nimeä) mikä oli kerrassaan onnistunut peli. Juoni onnistunut täydellisesti ja grafiikatkin olivat ihan odotusten mukaiset. Joskus vuosia myöhemmin, kun minulla oli Game Cube -pelikonsoli niin piti sillekkin ostaa tuo. Kerrassaan mahtava peli! :)

Lisäksi aikanaan tuli pelattua ahkerasti Toy Story, Hercules ja Monsterit OY pelejä. Kaikki ihan hyviä. Lisäksi joskus omistin Ötökän Elämää -pelin, mikä oli myöskin joskus todella hyvä. (painotan sanaa "joskus" :D) Muistaakseni siinä oli jopa suomenkieliset äänet? Lisäksi Pleikkari ykkösellä oli Atlantis peli. Tuli pelattua sekin läpi moneenkin kertaan.

Eikä sovi unohtaa Ankronikka peliä, mikä minulta löytyy Game Boylta. :D
T@IK@VIITTA
Juuh, kyllä minultakin näitä Disney-pelejä löytyy, vaikka ei niinkään paljoa. Tässä ne:

-Disney´s Party Time With Winnie the Pooh: Tämä oli ensimmäinen pleikka pelini, joten tätä pelasin todella paljon pienenä. Onhan sitä tullut kokeiltua vähän aikaa sitten myös. :)

-Monsterit OY: Tämäkin löytyy, ja varsin mainio peli tämä oli! Tätä olen pelannut viimeksi joskus 7-vuotiaana, mutta nyt se on kadonnut jonekkin. Haluaisin vielä kokeilla, kun olen muut pelit pelannut ihan puhki. ;D

-Pirates of the Caribbean At World´s End: Tämä peli onkin sitten hieman uudempi, koska pleikka kakkoselle on tarkoitettu. Hauska peli vielä silloin, kun en ollut vetänyt läpi, mutta nyt tämäkin on käynyt tylsäksi.
Niketin
Minä omistan muutaman Disney-aiheisen pelin.

Aku Ankka: Universumin sankari
Aika keksinkertainen(:D) pleikka ykkösen peli, tasohyppelyä ja mätkimistä.

Kingdom Hearts 2
Japanilainen mahtava peli, Final Fantasyn tekijöiltä, hyvä ja ja monipuolinen tarina ja pelattavaa kymmeniksi tunneiksi.

Disney's Fantonald-Taikaviitta: Platyrhynchos Kineticus!
Taikaviitan omaan lehteen perustuva peli, jossa hänelle hankitaan lisävarusteita ym. Idea on hyökätä evronilaisten tukikohtaan.
Lily
Yhtä hyvää(ja ainoaa...)Disney-peliä olen pelannut ja siihen lukeutuvat Kingdom Heartsin molemmat osat. Ostin pelit lähinnä siksi, että tämä päähenkilö Sora seikkailee Disney-maissa, ja osa hahmoista on Disneyn. Halloweentown on suosikkimaani, lähinnä siksi, että elokuvan, jossa tämä paikka lepää, on käsikirjoittanut/ohjannut Tim Burton. Toisaalta Soralla, Akulla ja Hessulla on stailit vaatteet.
Vaikka maat ovat sinäänsä lyhyitä, niin tässä on paljon tekemistä. 1. osa on hankalampi kuin 2. Mikillä on näissä peleissä tosin kummallisen isohko pää...
Sivuja: 1 2 3