Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Disneyland

(18 viestiä)
Heka
Koska Akun juhlavideosta tuli melkein kokonaan Off-Topic tein Off-Topicille uuden aiheen.

Siis tänne ne Disenyland- viestit.
Leo
Amerikassa on kaksi Disneylandia... Mä oon käyny EuroDisneyssä...
submin
Lainaus käyttäjältä: Leo LehtinenAmerikassa on kaksi Disneylandia... Mä oon käyny EuroDisneyssä...
Siis amerikassa on tasan yksi Disneyland, joka sijaitsee Anaheimissa (Kirjotinkohan tuon oikein).
Se toinen on DisneyWorld, joka taas on paljon isompi kuin em. sekä Eurodisneyland.
Anonymous
Höm. Mikä tämän topicin tarkoitus oikeastaan on? Tyhjältä ainakin näyttää...

No jaa. Itse olen käynyt DisneyWorldissa sekä EuroDisneyssä. Onhan tuolla suuressa maailmassa vähän eri meininki kuin Linnanmäellä... Hyvin lohduttavia ovat kyltit, jotka kertovat, että "tästä kohdasta enää 1½ tunnin jonotus". ;)
Leo
Topicci vaikuttaa varmasti tyhjältä, koska alunperin tämä oli osa Akun juhlavideo topiccia, kuten Heka mainitsi. Keskustelu oli oikeasti parempaa etc. etc.
Anonymous
Minäkin haluaisin niin käydä Disneylandissa.... :( Kun kävin Ranskassa olis pitäny mennä Eurodisneyssä käymään, mutta kun tuli käytyä vaan Parc Asterixissa. Niin ei tullu sitten enää mentyä toiseen huvipuistoon.
Fergus
Eikös Euro Disney ole pariisissa. Itse en ole niissä käynyt. Vaikuttaa perin Amerikkalaiselta Rahastus bisnekseltä joka ei välitä oikeista Aku jutuista yhtään mutta ewn troki tuomitse.
Fauntleroy
Herätetäänpäs tätäkin osiota eloon...

Eipä ole tullut käytyä missään Disneylandissa. Haluaisin kyllä, vaikka rahastukseltahan tuo vaikuttaa...

Jossain vaiheessahan oli aikomus avata uusi Disneyland Shanghaihin, Kiinaan. Tästä kuitenkin luovuttiin, kun yhtiö keskittyy kokonaan Hong Kongin Disneylandiin. Yhtiö on suunnitellut myös avaavansa puiston Hawajille vuonna 2011. En tosin ole 100% varma, kun en nyt hirveästi jaksanut kääntää englannista.
akuankka1313
Minä olen käynyt Disneylandissa :D Peräti kolme kertaa. Ja Tokion disniländihän se.
Melko upeahan se oli, ja hienosti suunniteltu, mutta yhtä lailla myös turhauttava. Odottaa nyt jonoissa tuntitolkulla ja sitten toteaa laitteen ihan tyhmäksi... Ei ollut ihan minulle sopivaa, mitä nyt kaivelen esiin ajukopastani kahden vuoden takaisia tapahtumia.
Valoparaatin ainakin muistan, se oli fantastistinen kokemus, vielä kun oli pimeä! 8) Ja popparitkin oli hyviä!
Ohups, muistelinkos liikaa? Tulee ihan ikävä! :'(
hjhh
Tuli tuossa syyslomalla käytyä Pariisissa, ja Disneylandissa käytiin parina päivänä.
Ensimmäisenä päivänä Disneylandin puolella ja toisena studioilla. Eipä ollu mitenkään kauheita jonoja. Pisin jonotus oli 40 minuuttia. Laitteetkin oli mukavia. :)
onepoormisguidedfool
Keväällä olisi tarkoitus suunnata Atlantin toiselle puolelle ja samalla Disneyworldiin. Saas nähdä onnistuuko! Erittäin iloinen olisin mikäli se unelma toteutuisi, vaikka rahaahan siellä menisi. ;D
Mirkku
En ole ikinä käynyt, mutta olisi ihan kiva mennä, jos mahdollista joskus vähän vanhempana mennä kesätöihin Pariisiin, tulisi vähän kielitaitoja hiottua. Tutut kävivät siellä, joitain apulaisia(tai mitä nyt olivatkaan) siellä vissiin oli ollut.
Aku-fani13
En ole käynyt tuolla Disneymaailmassa vielä, koska emme ole hirveästi perheen kanssa matkusteltu Euroopan ulkopuolelle(vain käyty kerran United Statessa :( ).
Siskoni on käynyt kerran Pariisiin Disneylandissa, kun oli kielikurssilla.
En aio mitenkään innokkaasti yrittää päästä sinne, kun on aika lähinnä pikkulasten paikka, vaikka se olisikin hieno kokemus.
Frodo
Meillä asuu sukulaisia Alabamassa ja Syracusessa, ja iskä on joskus 8 ikäisenäni ollut matkaamassa Usan itärannikon kokonaan perheen kanssa. Ja muistaakseni Floridassa on joku Disneypuisto ja siellä hän sitten kävi. Itse en ole ikinä ollut sukulaisiemme luonna USA:ssa. Pikkuserkut jotka asuvat siellä, eivät puhu edes suomea. Mutta kaipa joku päivä sinnekkin suunnalle lähden, ja käyn jossain Disneypuistossa...
T@IK@VIITTA
Eipä ole tullut käytyä Disneylandissa. :'( Mennään ehkä joskus Pariisiin ja sinne Disneylandiin.
Sivuja: 1 2