Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Aku-dokumentti

(12 viestiä)
Zakari
Ylen elävästä arkistosta löytyi vuonna 1971 tehty puolituntinen radiodokumentti Aku Ankasta, Aamuteeveen Don Rosa- haastattelu Sammon salaisuus- kirjasta ja pätkiä Barksin Suomen vierailusta! Kaikki todella mielenkiintoisia! http://www.yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=4&ag=24&t=145
samppali
Tämä oli ihan mielenkiintoinen! :D
Barksi
Oli kyllä oikein mielenkiintoisia. Varsinkin tuo Carl Barksin Suomen vierailu- video.
Kurmeloinen
Olipa kyllä tosi mielenkiintosia pätkiä, en ole Rosaa ennen "livenä" nähnyt tai kuullut, joten oli tosi mukava katsoa tuota haastattelua. Taisi muuten Don vahingossa sanoa "Kalavale" *hihihih* :) Loistavaa! Barks oli myös todella mukava pätkä.
squid
Katselin itsekkin juuri tuon haastattelun Rosasta, ja kyllähän se mielenkiintoinen oli.... harmi vain, että haastattelija selosti kaiken suomeksi, joten se hiukan pilasi :(
Jenni
Oi mikä löytö, itseltäni on jäänyt tuo Aamu TV:n lähetys kokonaan katsomatta! Mielenkiintoinen pätkä (niin, puhun tuosta Rosan haastattelusta ;))
Minua ei kyllä häirinnyt ollenkaan nuo käännökset, miten niin "pilasivat" jutun?
TKal
Kiinnostava linkki, kiitos vain Zakari. Tuota radiodokumenttia en jaksanut nyt heti kuunnella, mutta Don Rosan haastattelu ja Carl Barks Suomessa- videot olivat mielenkiintoisia.
Zakari
Kari Korhonen uuden kovakantisen kirjansa kunniaksi sunnuntaina TV1:llä Arto Nybergissä klo 19:45 - 20:30 ja maanantaina Huomenta Suomessa klo 8:49!
Fauntleroy
Anteeksi että nostin pari vanhaa aihetta, pitää tähänkin alueeseen saada vähän eloa. :)

Erittäin mielenkiintoisia olivat nuo Carl Barks ja Don Rosa -jutut. Barks -jutussa taidettiin haastatella Markku Kivekästä? Rosa -jutussa näkyi kuinka Rosa piirtää Roopen. Tosin jäi vähän hämärän peittoon että ketä Rosa rupesi piirtämään tuossa lopussa? Siis tuon Roopen jälkeen.
Karhula
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyTosin jäi vähän hämärän peittoon että ketä Rosa rupesi piirtämään tuossa lopussa? Siis tuon Roopen jälkeen.
Saattoi olla joku Roopen iso-isistä.
Mutta asiaan: Mielenkiintoisia juttuja, mutta ehkä mielenkiintoisempi oli tuo Don Rosa juttu, koska se oli niin kiinnostava.
Barksi
Myös tällainen tulossa:

http://ankkalinnake.blogspot.com/2010/0 ... -soon.html

Lainaus:Tanskalaiset ne vaan osaavat! Päättivät tehdä komean dokkarin yhdestä maailman suosituimmasta ankantekijästä, Don Rosasta. Suomalaisethan tekivät taannoin upean haastattelufilmin Carl Barksista, joten tottahan tanskalaisetkin sitten päättivät rikastuttaa Aku Ankka-harrastajien arkea komealla videonpätkällä. Sebastian S. Cordesin ja Jakob Bæk Kristensenin luomusta saadaan vielä tovi odotella, mutta traileri on kuulemma tulossa hyvinkin pian. Lisää tietoa saa dokumentin omilta kotisivuilta sekä IndieGogosta.
Kääk13
Trailerikin aukesi ainakin minulle jo tänään. Oikein mielenkiintoisen näköstä materiaalia kyllä on...
Toivon, että dokumentti tulee joskus ulos myös Suomeksi tekstitettynä.
Sivuja: 1