Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Lempielokuvasi?

(36 viestiä)
Barksi
Tänne kaikki lempi Disney piirroselokuvat. Oma suosikkini on Leijonakuningas. Ennen vastaukseni olisi ollut Lumikki ja seitsemän kääpiötä, lähinnä toteutuksen takia. Nykyisin pidän enemmän Leijonakuninkaasta.
Leo
Muu. vanhat Mikki, Hessu, Aku jne. lyhytpiirretyt on parasta antia. Pixarin elokuvat on kanssa hyviä. Muuten multa ei oikeen löydy suosikkia, mutta kaikki Disneyn elokuvat on kyllä klassikoita!
Anonymous
Keisarin uudet kuviot. On hauskin. Ja mielestäni paras. Ainakin tässä mielentilassa, jolloin kirjoitan lyhyitä lauseita. x) Juh.
Anonymous
Annan myös ääneni Keisarin uudet kuviot-leffalle. Nauroin aika reippaasti ja yllätyin muutenkin rainasta vallan positiivisesti. Aladdin oli myös silloin kun sen näin todella hyvä, mutta valitettavasti en muista siitä enää tarpeeksi verratakseni tähän uudempaan.
Anonymous
Voi olla, että tämä on nyt nipottamista, mutta minua rupesi aivan hirveästi häiritsemään tuon otsikon kirjoitusvirhe. ^^'

Nojuh. KUK on paras, kuten aikaisemmin jo mainitsin. Hyvänä kakkosena tulevat melkein kaikki muut paitsi Pinoccio ja Liisa ihmemaassa. Minä en pidä niistä. ^^ Ja Viidakkokirjakin on huono. Tai ei ainakaan minun makuuni.
Anaconda
Fantasia 2000 on ihan mainiota animaatiota, tosin ne välijutut on kyllä aika syvältä. Tuota elokuvaa katsoessa saa hyvän nautinnon, kun on kotiteatterivehkeet.

Fantasia 2000:n paras yksittäinen episodi on mielestäni "Rhapsody in Blue". Tuo kohtaus hymyilyttää aina kun sen katsoo.
Anonymous
Suosikkini on nyt ja ikuisesti Robin Hood - muistan edelleen, että setäni toi sen minulle, kun olin vesirokossa 4- tai 5-vuotiaana. Lieneeköhän jopa ensimmäinen Disney-elokuva, jonka olen nähnyt? Ainakin ensimmäinen, joka jäi mieleen. Kertakaikkiaan ihana.

Aladdin on myös suosikkejani, samoin Aristokatit, Liisa ihmemaassa, Keisarin uudet kuviot ja Nemoa etsimässä (lasketaanko sitä nyt tänne kuuluvaksi, kun se on Pixarin tekemä?).
Anonymous
hmm...valitsin Fantasian,koska sillä on eniten öö...tunnearvoa?^^' Sillä pidän niin monista Disneyn uusimmista piirretyistä,että en niistä osaisi lähteä valitsemaan...
squid
Joo mä taas valitsin Muun.
Paras on mielestäni Pixarin Toy Story 1 ja 2

Kiitos Arcirithwen että toit tämän aiheen esille, itse en tätä ole huomannutkaan. :D
Anonymous
Aladdin on minun mielestäni paras Disney-elokuva.

Hienosti piirretty ja muutenkin pidän siitä.
Jukka
Muu. Kaksi parhainta disney elokuvaa ovat:
Aku Ankan joulumanteli ja Akun tähtiparaati.
Fergus
Juu minä ainakin Boikotoin USAlta maistuvia tekohauskoja pixarin yliarvostettuja..
No kaikki noi alkuperäset on tietty parhaita siis noi 2D elokuvat :D
korri
Paha valinta (vaikka jätettäisiinkin ne lyhytfilmit pois...ei siis Skeleton Dancea tai Who Killed Cock Robinia), päädyin 'muu'hun eli Leijonakuninkaaseen joka vain on niiiin hyvä. Pinokkio oli todella omituinen elokuva ja nappaa tiukasti kakkossijan.

Kesiarin uusia kuvioita on kehuttu monessa paikassa, ehkä se pitää sitten oikeasti nähdä joskus...mutta on niitä muitakin hyviä vaikka millä mitalla.

Aristokateista en leffana erityisesti välittänyt mutta musiikki oli hyvää.
Huonoin Disney-leffa jonka olen nähnyt on Bernand ja Bianca, se oli vain tylsä.
Jenni
Bambi ei ollut vaihtoehtona! Siksi äänestin "muuta". Bambi on mielestäni se paras, yksinkertaisesti. (olen huono perusteluissa)

Minä myös kuulun niihin joiden mielestä nuo Pixar elokuvat eivät ole tosiaankaan yhtä hyviä kuin "aidot" Disney-piirretyt

Muoksmuosk. Tokaa sijaa jakaavat mm. Leijonakuningas, Topi&Tessu, Kaunotar ja Kulkuri, sekä Pocahontas. (:
Anonymous
Steamboat Willie! Steamboat Willie on hieno, vanha ja alkuperäinen Walt Disneyn ensimmäinen animaatio. Myös Pixartin elokuvat niin sanotusti ''rulaavat''. Ja vielä yksi hieno klassikko: Keisarin uudet kuviot!
Mahtava huumori ja hienosti piiretty. Jess!
Sivuja: 1 2 3