Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Lempielokuvasi?

(36 viestiä)
Anonymous
Bambi! :)
Uivelo
Olen näemmä ainoa, joka äänesti Kaunotarta ja Hirviötä. Oih. Se oli ihan ensimmäinen Disneyn kokopitkä klassikkoelokuva, joka meille ostettiin. Rakastan kyllä lähes kaikkia Disneyn leffoja, mutta tämän hetken suosikki on kyllä Kaunotar ja Hirviö. (Ja suosikkinihan vaihtelevat viikoittain.)

Tässä tarinassa on vain jotakin niin kaunista. Ensinnäkin se idea, miten kaunis neito rakastuu ruman ulkokuoren omaavaan hirviöön - eikä siinä sisimmässäkään ole aluksi kehumista. Minusta on ihanaa, kuinka Belle muuttaa Hirviötä ja sulattaa hänen kyynisen ja ilkeän luonteensa ja tuo esiin inhimillisyyttä. Musiikkia tässä leffassa rakastan yli kaiken, ja hahmot ovat vallan vastustamattomia. Lopun taistelu Hirviön ja Gastonin välillä nostaa aina hiukset pystyyn.

Nyt rupesin miettimään, että olisin saattanut valita myös Pienen Merenneidon, mutta inhoan uutta dubbausversiota siitä. Vanha oli legendaarinen, sen jaksoi katsoa läpi uudelleen ja uudelleen.
korri
Kaunotar ja hirviö jätti vähän ristiriitaisen olon...sitä katsellessa oli hyvä olo mutta leffan loputtua kun alkoi pohtia mitäs tulikaan nähtyä niin siitä jäi minulle aika mitätön maku...
Musikaalipastissuidelle tuli kyllä naureskeltua...vaikka suuressa osassa Disney-leffoja onkin laulunumeroita yms, tässä kaikki laulut, tanssit, eleet jne. oli tehty niin musikaalikliseitä noudattaen että siitä hatunnosto.

Näin muuten myös Keisarin uudet kuviot, ja se kyllä ansaitsee kehunsa...loistofilmi. Ja alkuperäisellä ääniraidalla Yzmaa näyttelee Eartha Kitt!

Samoin tuli nähtyä Miekka kivessä, josta en kyllä juurikaan pitänyt. Olen lukenut sen TH Whiten Once And Future Kingin, jonka ensimmäiseen osaan tämä leffa perustuu, ja siihen verrattuna leffa ei kestä tippaakaan vertailua. Sinänsä merkillisesti leffan paras osuus oli se, jota Whiten kirjassa ei ole, eli Matami Mimmin ensiesiintyminen...jos tilaisuus tulee, kannattaa leffa katsoa parin hyvän kohtauksen vuoksi mutta mikään suuri menetys se ei ole jos jää näkemättä.
Turtana
Hirveesti en ole Disneyn elokuvia nähnyt, mutta ehdoton suosikkini on Liisa Ihmemaassa. Se on niin täynnä outoja juttuja, ja se Hatuntekijä on mahtava hahmo. Poikkeaa aika paljon siitä kirjasta, jonka pohjalta se on tehty, mutta arvostan kumminkin :D
Tykkään myös Leijonakuninkaasta, siinä on ihanat musiikit.
Karhula
Lainaus käyttäjältä: TaikaviittaMun mielestä parhaita elokuvia on Pirates Of The Caribbeanit koska kaikki ne on tosi hauskoja
Niin ovatkon, koska ne sisältävät toimintaa ja kauhua sekä romantiikkaa. :) :P
jojo3
Koko avauksen ensimmäinen lause:
Lainaus käyttäjältä: BarksiTänne kaikki lempi Disney piirroselokuvat.
Kurmeloinen
Oh, vastasin Aladdin, siitä on niin loistomuistoja mielessä, ja muutenkin mahtava leffa. Myös Leijonakuningas on ehdoton lemppari. Pidän hemmetisti näistä vanhemmista Disneyn piirretyistä, faija mennyt vielä antamaan pois kaikki parhaat vhs-kasetit, noooooooooooooouuuuuuuu!

Pitänee ettiä Aladdin jostain, nyt haluan nähdä sen.
ArpinLusene
Lainaus käyttäjältä: KurmeloinenOh, vastasin Aladdin, siitä on niin loistomuistoja mielessä, ja muutenkin mahtava leffa. Myös Leijonakuningas on ehdoton lemppari. Pidän hemmetisti näistä vanhemmista Disneyn piirretyistä, faija mennyt vielä antamaan pois kaikki parhaat vhs-kasetit, noooooooooooooouuuuuuuu!

Pitänee ettiä Aladdin jostain, nyt haluan nähdä sen.

Aladin on kyllä hyvä, mutta itse äänestin muuta. Nämä Ankronikat ja Disneyn wanhat lyhyet piirros lehvat ovat kyllä parhaita. Siitä ei pääse mihinkään :D
Fauntleroy
Parasta ei voi sanoa mutta kai se Leijonakuningas vie voiton. Leijonakuningas 3 sisältyy myös tuohon. Mahtavia elokuvia, varsinkin jälkimmäinen. Mutta myös muita hyviä löytyy kuten Lumikki ja seitsemän kääpiötä, Pieni Merenneito, 101 dalmantialaista, Nalle Puh ystävää etsimässä ja Mikki Hiiren joulu.
Ankkaristi
Itse vastasin leijonakuningas.
On jäänyt mieleen, kun pienenä katsoin ties kuinka monta kertaa. Ja tietysti nuo edellä mainitut ovat olleet hyviä elokuvia :)
Anonymous
Mäkin vastasin Lejonankuningas. On vaan niin hyvä, aito klassikko.
Padi
Itse vastasin tähän Fantasia koska se on ainoa näistä jota olen nähnyt.
Anonymous
Äänestin Dumboa. Ainoa äkkinäisesti päähän tullut hyvä Disneyn piirroselokuva.

Jos ei olisi kyse piirretyistä olisin vastannut Riemukupla Tankki Täynnä.
akuankka1313
Hyväksi havaittua ideaa ei näemmä tarvitse muutella. ;D Tässä nähdään Disney-elokuvien samankaltaisia kohtauksia:

http://www.youtube.com/watch?v=hXIkUgG3h6c&feature=player_embedded#
Eduardo
Jaa... No jokin muu luultavasti. En ihan niin paljon välitä noista vanhimmista, mutta molemmista "Kaunotar&Kulkuri" -elokuvista pidän. Koiraelokuvat sulaa parhaiten! ;)
Sivuja: 1 2 3