Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Lempielokuvasi?

(36 viestiä)
Niketin
Pirates of the Caribbeanit on tosiaan hyviä! Itse en niin hirveesti muita Disney-elokuvia oo nähnyt.
_aku-fani_
Vastasin "Leijonakuningas" koska se on niitä vanhimpia klassikoita ja se on tosi, tosi, tosi hyvä, ja hyvänä kakkosena on "Kaunotar & Kulkuri".En noista kovin montaa ole katsonut, mutta muutaman kumminkin.
Peetukka
Itse asiassa Leijonakuningas on noista elokuvista tuorein, eikä se ole todellakaan mitään vanhimpia klasssikoita.
Vince Ankka
Mä äänestin vaihto ehtoa Joku muu, mikä, sillä oma suosikkini on 101 Dalmatialaista. Se on jännittävä animaatio, sen taiteellinen tyyli on aika erikoista eikä se muistuta liikaa musikaalia. Se on suosikkini myös siitä syystä, että se oli ensimmäisiä Disneyn kokoillan animaatioita, joita mä näin pienenä. Se kolahti jo silloin ja lujaa.
ankkaetsivä
Kyllä se suosikki taitaa olla Wall-e. Kiinnostava, hauska ja omaperäinen Disney-elokuva, josta löytyy mukavasti hahmoja ja kunnollinen idea. Kun tuota elokuvaa katsoo, tulee mieleen että tuleekohan tulevaisuudesta tuollainen, jollemme tee mitään ympäristönsuojelun hyväksi. Tuo elokuva on siis todella upea.
horst-günter
Oliver ja kumppanit vuodelta 1988 on mun ehdoton suosikki. Kävin aikoinaan katsomassa sen kolmeen kertaan leffateatterissa ja ostin vielä joltain etelänmatkalta videokasetin, piraattiversion totta kai. :D
Sivuja: 1 2 3