Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Disney ja Pixar

(22 viestiä)
Barksi
Moni teistä tietää jo varmaan että Disneyllä ja Pixarilla meni välit poikki ja niiltä on tulossa enää ne elokuvat jotka on jäänyt kesken. Mutta eivät ne Pixarin elokuvat olleet edes niin hyviä kuin nuo Klassikot. Ottakaa kantaa!
Heka
Mä pidin animaatioleffoista (ja pixarin lyhytanimaatiosta).
Paras mielestäni on Monsterit OY.
Paras!!!

Harmi, että ei enää tuu niitä uusia leffoja.
Pöh...
Leo
Heka, onhan ne 2D-klassikotkin animaatioita :P

Mä pidin kovasti kaikista pixareista. Erityisesti Nemosta ja Monsterit Oy:stä.
Anonymous
Pidän oikein kovasti Pixarin leffoista, etenkin Monsterit OY ja Nemoa etsimässä ovat loistavia. Mutta vaikka Disneyn ja Pixarin yhteistyö loppuu, niin eihän se nyt kai sentään sitä tarkoita, ettei Pixar enää leffoja tekisi? Eli yhteistyön loppuminen ei oikeastaan vaikuta mitenkään mihinkään, Disneyhän on käsittääkseni tähänkin asti hoitanut vain Pixarin leffojen levitystä.
Anaconda
Nemoa etsimässä on mahtava. Olen tosin nähnyt alkuperäisversion, joten en osaa sanoa mitään suomenkielisen ääninäyttelyn tasosta.
Muutenkin katson elokuvat mielummin dubbaamattomina versioina.
Anonymous
Olen katsonut Nemon sekä alkuperäisäänillä että näillä kotoisilla, eivätkä suomalaiset äänet häviä kyllä mielestäni tippaakaan alkuperäisille.
Barksi
Kas kun ei ole täällä mainittu. Muta nyt on niin, että Disney on ostanut Pixarin 7.4 miljardilla dollarilla. Sopimuksen mukaan Steve Jobs on nykyisin Disney suurin yksittäinen omistaja.
Anonymous
Kehno juttu, itse ainakin pidin näistä yhteistyö-leffoista paljon.
Lemppareihini lukeutuu mm.Toy Story, Monsterit OY ja Nemoa etsimässä.
Herkkukurkku
Hyviä elokuvia ne on olleet, paitsi Toy Storyt. Niistä en tykkää, en ole tykännyt, enkä tule tykkäämäänkään. Piste. Piste. Piste.
akuankka1313
Minun kannalta ainakin ei ole mikään katastrofi, jos Pixarilta ei enää tule leffoja. Dreamworksit on parhaita!
jho
Luin viime viikon aikana mahtavan kirjan Paahde, joka kertoo lihavasta kiltistä pojasta, joka joutuu pahojen poikien leirille kaivamaan kuoppia aavikolle. Kirjan on kirjoittanut Louis Sachar. Jos et ole lukenut kirjaa, mene ehdottomasti lainaamaan se kirjastosta!

Kun olet lukenut kirjan, etsi jostain (vaikka laittomia keinoja käyttämällä (eli imuroit sen) :P) kirjasta tehty elokuva, jonka englannin kielinen nimi on Holes.

Elokuva on Disneyn tuotantoa, uusi ehdoton (Disney-)suosikkini. Se on aivan mahtava - varsinkin sitten kun olet lukenut kirjan. En viitti kertoa juonta nyt tässä, koska jos joku meinaa tuon oikeasti katsoa/lukea niin säilyy sekin ilo. Elokuva oli jätti menestys ameriikassa ja Suomessakin aika suosittu - kirjasta puhumattakaan, joka on MAHTAVA. :D Katsokaa ja lukekaa ehdottomasti, molemmat (kirja ja elokuva), ne on tällä hetkellä mun top3 -listoissa. :P
TKal
Me luettiin koulussa tuo kirja ja katsottiin elokuva, ja pitää kyllä sanoa, että oma mielipiteeni on erilainen.

Kirja itsessään on ihan kelvollista luettavaa, ei ollenkaan huono, mutta elokuvasta en pitänyt sitten yhtään. Arvostusta saattaa tosin hiukan laskea se, että kirja oli pakko lukea koulussa ja elokuva katsoa siellä. ;)
jho
Mekin luettiin kirja koulussa, ja ennakkoluulot oli mullakin aika matalalla. Kirjan pikkuhiljaa edetessä se vain parani ja parani. :P Elokuvassa on nimet yms. vähän erilaisia ja se leirialue oli kieltämättä vähän erilainen mitä olin kuvitellut. Kirja tosin oli aika paljonkin parempi mitä elokuva, mutta ei se menoa haitannut, kun sen kirjan oli lukenut. Se kuitenkin kaikkein eniten harmitti, että Staney ei ollut elokuvassa lihava. :(
Anonymous
Höh! Olen aina luullut että Disney Pixar on vain yksi yhtiö. :o Jaa olihan Monsterit OY ihan jees kun se pelikin tarttui kaupasta mukaan.
Aasi
Disney Pixarin elokuvat oli kyllä aika hyviä.. Autot elokuva tosin taisi mennä toisesta korvasta ulos, sillä se ei oikein kiinnostanut.
Sivuja: 1 2