Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Vanhin Roope-setäsi?

(77 viestiä)
Aku Baba
Ittellä vanhin taitaa olla numero 29, siitä tosin kannet revenneet. Vanhin hyväkuntoinen on numero 81.
Frodo
Tällä hetkellä vanhin Roope-setäni on numero 2, jonka takakansi on tosin revennyt, mutta eihän se maksanutkaan kuin 20snt:D
Vanhin varsin hyvässä kunnossa oleva onkin siis vieläkin se kolmosnumero.
TaskuRopsu
Olen kerännyt jo monta vuotta Roope-setiä ja vanhin numeroni on vuonna 1978 julkaistu lehden ensimmäinen numero. Minulta löytyy kaikki muut numerot paitsi toiseksi vanhin Roope-setä, jota en ole vielä löytänyt divareista. Tosin sen etsiminen on jäänyt kokonaan pois, kun on ollut niin paljon muuta tekemistä.

Empä tiedä löydänkö enään toiseksi vanhinta Ropsua kun noita Roope-setien keräiliöitä on tullut paljon uusia. Pitää yrittää rynnätä lähimpään divariin mahdollisimman nopeasti kun rahaa on ja katsoa jos sattuisi löytymän se puuttuva numero:).
Mr. A.A
Minulta löytyy paljon Roope-Setä lehtiä mutta ei silti läheskään kaikkia, vaikka kaapit ovat jo ratkeamaisillaan (En nyt ole aivan tosissani). Eli vanhin Roope-Setäni on ensimmäinen numero mitä suomeen tuli, se on vuodelta 1978 tietty, silloinhan niitä Roope-Setiä aloitettiin julkaisemaan, löysin sen tuossa kesällä kirpputorilta.
Tom ankka
2007 vuoden Roope-setä on vanhin. :)
_aku-fani_
Minun vanhin numero taisi olla joku nro. 50-60, mutta huomenna olisi tarkotuksena ostaa number one kirpparilta.Hyvä kuntonen ja ei maksa muuta kuin euron.
ankankuvatus
Numero 2/1978 taitaa olla vanhin ropsuni, toki omistan ensimmäisen Roope-sedän näköispainoksen vuodelta 2008:kos se nyt oli. Kannet ovat vähän revenneet :'(
Roope fani10
Minun kaikista vanhin on numero:196 :'(,mutta aionhan minä ostaa niitä vielä. :D
Somebody
Hieman töhritty numero 8 vuodelta 1979.
Aikomus olisi saada myös vuoden 1978 numeroita. mutta minkäs teet, kun lähettyvillä on pelkkä kirpputori, jolta löytyy vanhoja numeroita aivan satunnaisesti.
AkeMake
Vanhin ropsuni on 3/1980 eli nro 13. En muista missä kunnossa tuo on sillä se ei nyt ole saatavilla, vaan on kämpillä hyllyssä..
ankkaetsivä
Minun vanhin numeroni on 2. (Siis toiseksi ensimmäinen Roope-Setä) joka taitaa olla vuodelta 1978 (?). Ensimmäistä ei jostain syystä ole, ja syytä en tiedä. Sitten muut vanhimmat Roope-Setä-lehdet ovat 4, 5, 6, 7, 8 ja 9. Siitä miksi minulla ei ole numeroa 3, ei ole mitään aavistusta. Saattaa olla kokoelmissa, mutta en vain ole sitä huomannut.

// Ja onhan minulla se vuoden 2008 näköispainos ensimmäisestä Roope-sedästä
SuperÄijä
Lainaus käyttäjältä: ankkaetsiväMinun vanhin numeroni on 2. (Siis toiseksi ensimmäinen Roope-Setä) joka taitaa olla vuodelta 1978 (?). Ensimmäistä ei jostain syystä ole, ja syytä en tiedä. Sitten muut vanhimmat Roope-Setä-lehdet ovat 4, 5, 6, 7, 8 ja 9. Siitä miksi minulla ei ole numeroa 3, ei ole mitään aavistusta. Saattaa olla kokoelmissa, mutta en vain ole sitä huomannut.

// Ja onhan minulla se vuoden 2008 näköispainos ensimmäisestä Roope-sedästä

Minunkin vanhin Roope-Setä on numero 2! :D Ja se on vielä erittäin hyväkuntoinen. muita vanhoja Ropsujani ovat numerot 6, 9, 12, 13, 14, 15, 16, 19. 20, 21, 22. Ensimmäisen numeron uusintapainosta minulla ei ole, mutta olen lukenut lehden, sillä pikkuveljeni omistaa Roope-sedän kultaharkko -nimisen kirjan, jossa on Roope-sedä lehden ensimmäiset kuusi numeroa.
akuankka1313
Ostin kirjamessuilta priimakuntoisen ykkösnumeron (alkuperäisen tietenkin) hintaan 10e.
AkutykkääIineksestä
Minun vanhin taitaa olla näköispainos ensimmäisestä ropsusta, mutta sitten sillein vanhin on tuo toinen ropsu. Kuitenkin alle 20 numeroinen.
Torsti
70-luvulta, en nyt kuollaksenikaan muista tarkemmin. Noin 78.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6