Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Me ja minä kirjat

(49 viestiä)
ankkaetsivä
Nuo kirjat ovat kyllä mukavaa luettavaa... Yhtä kirjaa ei ihan tuosta vain luetakaan alusta loppuun ;)

Itse olen lukenut "Minä, Aku Ankka"-kirjan kokonaan, "Me, Tupu, Hupu ja Lupu"-kirjankin kokonaan ja "Minä, Roope-setä"-kirjaa lukenut ihan hieman, kun oli sukulaisten luona tuo kirja kirjastosta lainassa enkä sitten kovin paljoa ehtinyt siitä lukea... Harmihan se oli. Parastahan noissa kirjoissa on se, että jokaisen tarinan on piirtänyt Carl Barks.
SuperÄijä
Minulla on Minä Mikki Hiiri, Minä Roope-setä, Minä Aku Ankka ja Me Tupu, Hupu & Lupu. Ihan hyviä kirjoja ovat, tykkään erityisesti tuosta Minä Mikki Hiirestä, sillä Floyd Gottfredsonin Mikki tarinoita kun ei ihan jokapaikasta niin paljoa löydy. Barksin sarjoista koostuvat kirjat ovat siinä mielessä turhia, että olen lukenut kaikki Barksin Disney tarinat. Suurinta osaa Gottfredsonin ttarnoista en ole lukenut (ainakaan kymmentä kertaa...), joten niitä luen nykyään mieluummin kuin Barksin Ankkoja.
etska01
Minulla ei ole yhtään, aion kyllä ostaa.
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: SuperÄijäMinulla on Minä Mikki Hiiri, Minä Roope-setä, Minä Aku Ankka ja Me Tupu, Hupu & Lupu. Ihan hyviä kirjoja ovat, tykkään erityisesti tuosta Minä Mikki Hiirestä, sillä Floyd Gottfredsonin Mikki tarinoita kun ei ihan jokapaikasta niin paljoa löydy. Barksin sarjoista koostuvat kirjat ovat siinä mielessä turhia, että olen lukenut kaikki Barksin Disney tarinat. Suurinta osaa Gottfredsonin ttarnoista en ole lukenut (ainakaan kymmentä kertaa...), joten niitä luen nykyään mieluummin kuin Barksin Ankkoja.
Minäkin voisin hankkia sen Minä Mikki Hiiren, olen alkanut kiinnostua Floyd Gottfredsonin Mikki-tarinoista. Joitakin niitä olen joskus lukenut ja ihan mainiota luettavaa ja katseltavaahan ne olivat. Pitäis kai Huuto.netistä etsiä, taikka sitten kirppikset koluta läpi tai kysyä joltain ankistilta, jospa hänellä olisi kyseinen kirja myytävänä.

Onhan nuo Barksin ankkasarjat älyttömän tuttuja, mutta ei se mun Barks-fanitusta huononna, päinvastoin. Kun tykkää Barksista ja ankoista, niin tykkää ja sillä sipuli.
Sivuja: 1 2 3 4