Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Uusin Aku Ankka -lehti

(1067 viestiä)
Crosby
Omat arviot.

Roope-setä: Tulppaneja ja timantteja

Kuten muutkin ovat jo sanonnet selkeästi paras osa Roopen Euroopan seikkailua. Mukana oli tosiaan tulppaanit, tuulimyllyt, juustot pientä historiaa Hollannista näin suoralta kädeltä mitä mieleen tulee. Ja Rotterdamkin oli ensimmäinen oikea paikka tässä sarjassa. Myös maisemat oli uskottavan näköisiä tarinassa. Toivottavasti jatkuu samaan malliin ja paranee kun Roope kerkeää Skandinaviaan. Tarina ei siltikään yllä mihinkään ihmeellisyyksiin vaikka olikin Eurooppa-seikkailun paras. Arvio 3+/5.

Aku Ankka: Omenaongelmia

Aivan mahtava tarina. Barksin suunnitelmien pohjalta tehty huipputekijöiden toimesta. Jippeesin jälki loistavaa ja käsikirjoitus myös upea. Kaikki toimi. Arvio 5/5.

Aku Ankka: Tasan ei käy onnenlahjat

Tätä perus Aku-Hannu kamppailua. Oli tässä hieman uutta mutta uskottavampaa ja vähän erilaisempaa olisi ollut jos Aku olisi saanut ihan mukavan palkkion ja sitten Hannu olisi tullut kottikärryjensä kanssa. Hannun tienauskeinot oli keksitty ihan suht mukavasti ja se oli hyvä kun se 5 euron varsinainen löytöpalkkio mainittiin. Arvio 2,5/5

Tehtäväpähkinä

Yhtä huono kuin edelliset. Jälleen typerällä mainoksella kerrottiin mihin matka jatkuu. Arvio 1,5/5.
Bomber
Hollantitarina oli suht koht hyvä, mutta ei huippuluokkaa.

Jippesin omenajuttu oli täydellinen. Se kaikki huumori. Myös Iineksen raivokkuutta oli tuotu enemmän esille.

Palkkiojuttu oli surkea. Mielestäni (kuten myös crosbyn,) Akun olisi eka pitänyt saada kunnon palkkio ja kun sitten itsevarmuutta puhkuen Aku tapaisikin Hannun kottikärryjen kanssa

Ja Crosby, sanoppa joku muu tapa vihjaista seuraavasta maasta muulla tavalla kuin mainos?
Crosby
No koitin keksiä jotain.

- Roopelle tai jollekin soitettaisiin ja puhelussa kävisi ilmi jonkin kaupungin nimi joka sijaitsee seuraavassa maassa

- Tarinassa kävelisi vaikka joku ihminen kuka näkyisi selvästi ja hänellä olisi jotain päällä mikä selvästi ilmaisisi mistä maasta hän on. Henkilö saisi näkyä tietysti useammassa kuin yhdessä ruudussa. 2-5 kertaa olisi ihan hyvä määrä.

- Ankat näksivät vaikka tv-uutiset joissa mainittaisiin selvästi jonkun maan tapahtumista

Eihän nämäkään mitään kummoisia ole mutta ihan lonkalta heitin muutaman jotka olisi edes vähän erilaisia. Paremman mielikuvituksen omaavat keksisivät varmasti enemmän ja parempia.
Hupu
Ei kyllä minunkaan mielestä ole mitään kauhean vaihtelevia nuo pähkinät.

Omena juttu oli hauska, Roope tarina oli aika samanlainen kun aiemmat eli ei tuonut mitään uutta ja Aku ja Hannu tarina oli myös sitä samaa vanhaa. Eli lehden arvosana 3+/5, Ei mitään floppeja eikä mitään huippuja, pisteitä nosti omena tarina.
Crosby
Eilisen lehden omat mielipiteet.

Roope-Setä: Viikinkiluoto

4-osa Roopen Euroopan seikkailua. Ei omasta mielestäni ollut viime osan veroinen miltään osin mutta kuitenkin parempi kuin kaksi ekaa. Tarina meni ainakin omaan makuuni vähän liikaa fantasiahömpäksi. Fantasiakin on ihan hyvää mutta se ei oikein sovi noin 10-sivuisiin tarinoihin omasta mielestäni. 2,5/5

Mikki Hiiri: Erämaan sankarit

En liiemmin pidä Mikin lyhyistä tarinoista kuin Noel Van Hornistakaan joten lähtökohdat oli aika huonot. Melkoisen outohan tarina olikin mutta jotain hauskaa siinä itse näin. Kai se oli tapa millä henkilöt vuoron perään kehuivat taidoillaan jne. En oikein osaa selittää mitä tarkoitan. Tai sitten savu sekoitti omankin pääni ;) Melko huono tarina silti koska Noel piirtääkin huonosti. 1,5/5

Roope-setä: Ovela anoja

Ihan hyvä 1-sivuiseksi. Tosin melko ennalta arvattavakin jos vähänkään on aivot hereillä. 2,5/5

Roope-setä: Vakuuttava vakuutus

Jotenkin tuntui että olen jo tämän juonen nähnyt kertaan jos toiseenkin. Ainakin itsestäni tuo juoni on jo ennen käytetty ainakin kerran että Aku myy Roopelle vakuutuksia ja tämä huijaa häntä pahasti. Melkoista peruskamaa. Ainoa erikoisuus oli että Karhukopla pääsi saaliin kanssa karkuun. Tekijät olivat myös minulle aika tuntemattomia. 2/5

Tehtäväpähkinä

No joo. Taas vaihteeksi mainoksessa paljastui seuraava kohde eikä mitään mullistavaa muutenkaan. Korrikin oli taas helppo nähdä. 2/5

Kokonaisuus

Kokonaisuutena tasaisen huononpuoleista tavaraa täynnä koko akkari. Kyllä sen kerran lukee mutta keski-arvon alapuolelle kokonaisuus jää. 2-/5
Etsivä Kaasi
Uusimman lehden omat mielipiteet.

Roope-Setä: Viikinkiluoto

4-osa Eurooppa seikkailusta. Ihan kivasti siinä tuli näytetty muut pohjoismaat, paitsi Suomi. Tanskasta ei alussa ei oikein mitään erikoista ollut. Ruotsista metsät. Norjasta vuonot. Kaikista viikingnit. Oli parempi, kuin kaksi ensimmäistä, mutta ei yllä Hollanti tarinan ylle. 7½

Mikki Hiiri: Erämaan sankarit

Tämä tarina oli aika erikoinen Mikki tarina. Noelin piirtojälki ei ole parhaita, muutenkin kun aika sekava tarina Mikki tarinaksi. Vaihtelua muuhun Mikkiin. 7

Roope-setä: Ovela anoja

Perus 1-sivuinen. 7

Roope-setä: Vakuuttava vakuutus

Perus tarina, kuten Crosby sanoi juoni on käytetty ennen. Karuhukopla pääsi saaliin kanssa karkuun, ainoa erikoisuus, niinkuin Crosby sanoi
7

Tehtäväpähkinää en ala arvostelemaan, kun on samallaista taavaraa, kun ne muutkin.

Koko lehden arvosana 7+.
jojo3
Noniin.

Seikkailu Euroopassa-sarjan toisiksi paras osa, ei pärjää Hollannille mutta vie Saksan ja Puolan. Minunkin mielestä liikaa fantasiaa.

Noel Van Hornin oudot käsikirjoitukset ja huonot piirrokset osa 2. Ei jestas, en pidä kaverin tarinoista yhtään, en piirroksista enkä kässäristä.

Muita tarinoita en jaksa kommentoida, mutta oli kyllä aika huonolaatuinen lehti :-
Bomber
Lainaus käyttäjältä: jojo3Noel Van Hornin oudot käsikirjoitukset ja huonot piirrokset osa 2.
Eikös ainakin tän vuoden puolella niitä Noelin tarinoita ole ilmestynyt 3? Jäävuori jatko-osa, Pahanonnen päivä-tarina ja sit tää?
hjhh
Melko huono lehti tosiaan oli.
Noelin tarnina oli kyllä surkea. Piirrokset kauheita ja käsikirjoituskaan ei ollut mikään erikoinen.

Ja eihän jojo missään väittänyt että niitä olisi tullut vain kaksi?
akuankka1313
Noniin, pistän nyt minäkin arvosteluni.

Roope-Setä: Viikinkiluoto

Aina Hedmanin tarinoista tulee semmmoinen enpäs-jaksa-lukea-tunne. Lukaisin vain nopesati läpi, tuskinpa siinä olisi ollutkaan mitään kivaa.

Mikki Hiiri: Erämaan sankarit

Vaikka en Noelin piirroksista välitäkään, niin tarina silti on minun makuuni. Johtuu kai siitä, että omat käsikirjoitukseni muistuttavat Noelin tekeleiltä.

Tehtäväpähkinä

Taas ennalta arvattava, elikä keskikastia.

Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: jojo3Noel Van Hornin oudot käsikirjoitukset ja huonot piirrokset osa 2.
Eikös ainakin tän vuoden puolella niitä Noelin tarinoita ole ilmestynyt 3? Jäävuori jatko-osa, Pahanonnen päivä-tarina ja sit tää?

Itse asiassa niitä on ilmestynyt vielä se Musta Pekka juttu.
Kääk13
Omat arvioni eivät juuri muista muutu, mutta eikö kuakaan ole huomannut Don Rosan uutta keräilykuvaa.
Täytyyhän sekin ottaa lehteä arvostellessa huomioon, ja voisihan sen kansikuvankin ottaam mukaan.
Sen kummempia listailematta laitan arvosnani:
7-
Crosby
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Omat arvioni eivät juuri muista muutu, mutta eikö kuakaan ole huomannut Don Rosan uutta keräilykuvaa.
Täytyyhän sekin ottaa lehteä arvostellessa huomioon, ja voisihan sen kansikuvankin ottaam mukaan.
Sen kummempia listailematta laitan arvosnani:
7-

No itse en niitä ota huomioon tällaista arviota tehdessä. Sitten ehkä sanon jotain jos kansi on erittäin hyvä tai keräilykuva/juttu oikein mahtava. Onhan Don Rosan kuvat toki hienoja mutta itselleni ne on vaan bonusta ja kyllä ne tarinat minun osalta lehden hyvyyden ratkaisevat ensisijaisesti.
Tiala
Noel van Horn on loistava jätkä. Tykkään itse paljon kässäreistä, jotka on yleensä aika elokuvamaisia, tai ainakin se edellisessä lehdessä ollut oli... Ja tässäkin oli hieno kässäri. Eikä se erilainen piirustustyylikään pahitteeksi ole, mielestäni. Mielipideasioista ei kiistellä, sanoi koira, kun takamustaan nuoli.
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: TialaNoel van Horn on loistava jätkä. Tykkään itse paljon kässäreistä, jotka on yleensä aika elokuvamaisia ja tässäkin oli hieno kässäri. Eikä se erilainen piirustustyylikään pahitteeksi ole.
Olen kanssasi samaa mieltä. Williamista en niinkään välitä, mutta Noel on kyllä hyvä. Pidän hänen erilaisista käsikirjoituksistaan ja kuten sinänkin Tiala tuossa yllä sanoit, tunteikkaasta elovuvamaisestajäljestä.
akuankka1313
Minäkin diggaan Noelia. Piirroksista en kovin välitä, mutta käsikirjoituksista tykkään. Kuten tuossa edelläjo mainitsin, ne muistuttavat huomattavasti omia kässäreitäni (vaikka eivät ne kyllä ihan identtisiä ole).