Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Uusin Aku Ankka -lehti

(1067 viestiä)
hessu hissu!
Laitetaanpas sitten pienet arvostelut uusimman AA-lehden tarinoista:

Kansi: Kansi oli minusta tosi hieno, ja luulin että se on Barksin tekemä, vaikka se olikin Daan Jippesin!

Roope-setä: Kylmä kauppa
Päähahmo: Roope-setä
Piirtäjä: Carl Barks
Kirjoittaja: Carl Barks
_______________________
Minusta tämä oli todella hyvä tarina Carl Barksilta. Tosin ei ehkä Barksin paras, mutta silti mahtava. Piirrostyyli oli tosi hienoa. Käsikirjoitus oli mielestäni todella hyvää, eikä noin hyviä tarinoita ihan joka AA- lehdessä ole...

Arvosana on 9½, sillä sen verran hyvä tarina tämä oli.

Roope-setä: Lanttipaniikki
Päähahmo: Roope-setä
Piirtäjä: Marsal
Kirjoittaja: Terry LaBan
_________________________________________
Minusta tässä oli ehkä vähän heikonlaatuinen piirrostyyli, mutta käsikirjoitus todella hyvä. Kässärin ansiosta, tälle tarinalle tulee ihan hyvä numero, mutta piirtotyyli hieman laskee sitä. Todella hauska tarina!

Arvosanaksi voisin antaa vaikka 9, koska käsikirjoitus oli aivan mahtavaa...

Aku Ankka: Lukkimies
Päähahmo: Aku Ankka
Piirtäjä: Andrea Freccero
Kirjoittaja: Gail Renard & Peter Snejbjerg
______________________________________
Todella hyvä käsikirjoitus, vaikka tässäkin piirtotyyli ei ollut niin huippuluokkaa. Mutta kässäri oli todella hauska, ja juoni ilmiömäinen.

Arvosanaksi 9, niin hyvä kässäri tässä oli...

Milla Magia: Kylmää kyytiä
Päähahmo: Milla Magia
Piirtäjä: Carlos Mota
Kirjoittaja: Terry LaBan
____________________________
Ihan hauska tarina. Tosin jotain jäin kaipaamaan. Juoni oli ihan hyvä. Piirrostyyli oli vähän outoa, vaikkakin tyypillisä Carlos Motaa.

Arvosanaksi.... Vaikka 8.

Kokonaisuus: Kokonaisuus oli ihan hyvä, vaikka kovin moni tästä ei näköjään pitänytkään... Esim. Aku Vankalla ei ollu kovin hyvät numerot, kun minulla päinvastoin. Mutta hyvä kokonaisuus, ja koko lehdelle antaisin sellaisen 8½. Ihan hyvä vuoden avauslehti, vaikka olisi se parempikin voinut olla...
Tämän lehden parhaimmaksi tarinaksi selvityy Barksin "kylmä kauppa", koska se oli todella hyvä tarina. Tai ei ehkä niin todella, mutta ihan kiva silti!

Tiedän, että tuli todella huonot arvostelut, mutta ihan sama...
Aku Vankka
Lainaus:Aku Vankalla ei ollu kovin hyvät numerot, kun minulla päinvastoin
Arvostelujamme ei mitenkään voi verrata keskenään, koska meillä on selkeästikin aivan erilaiset arvostelumenetelmät. Nuo omat arvosanani ovat omalla tasollani erinomaisia (lukuunottamatta Lanttipaniikkia, joka oli kulunein täytesarja pitkään aikaan) ja mielestäni lehti joka saa keskiarvosanakseen 7,75 eli 8- on jo erittäin hyvä. Minun kannalta katsottuna nuo sinun arvosanasi ovat yliluonnollisia, enkä ikinä esimerkiksi voisi kuvitellakaan antavani ysiä tyngälle. Ja mitä nyt sanoit Lukkimiehen juonta ilmiömäiseksi, niin kuulostaa jo minun korviini hiukan kummalliselta. Jos täytetarinan juoni on ilmiömäinen, niin mitä mahdatkaan sanoa jostain Don Rosan huippusarjan juonesta? o___O

Tjoo, huomasin jo aa.fi'n arvostelutopicissa että siellä kaikilla on erilainen, minun näkökulmastani yliluonnollinen, arvostelusysteemi, joten meidänkään arvosteluita on aika paha lähteä vertailemaan keskenään. Omalla asteikollani vuoden ensimmäinen lehti oli erinomainen, kun taas sinun asteikollasi luultavasti vuoden huonoin lehti saisi saman arvosanan.