Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Uusin Aku Ankka -lehti

(1067 viestiä)
samppali
Hmm, kohta pitää tuo lukea. En vielä ole jaksanut. Laiska kun olen.
KoDo
En ole minäkään vielä lukenut.
squid
Ihan kiva Aku Ankka oli... eka Pii juttu oli hiukan tylsähkö, mutta loppuratkaisu oli kiva :)
kyborgi
Kulta-Into Pii -tarina... en nyt osaa sanoa, melko tavallinen, vähän tylsäkin.

Karhukoplatarinasta en jostain syystä tykännyt. Muuten, tarinan alussa oli aika kummalinen kartta, huomasitteko tekin?

Jatkis. Ennalta-arvattava. Tiedän jo ketkä voittavat.
Kreach
No jaa melko perus kamaa löyty, hevosjuttu, sitä tavallista, mutta ensimmäinen tarina, ihan hyvä, ja kun piirtäjänäkin William van Horn.

(Lehti, 2/2007)
Crosby
Tää nyt oli tämmönen Van Horn-spesiaali tää uusin. Williamin tarina oli kyllä ihan hyvä. Estebanin piirtämä hevosjuttu oli myös ihan kelpo luettavaa. Mikistä en pidä enkä myöskään Noelin piirroksista joten viimeinen tarina oli aika huono.
Unkka T. Kumiankka
Ensimmäinen Aku-tarina oli aika mainio William Van Hornin tuotos. Myös se seuraava, Laukkaradan veteraani, oli minusta Akun hourailuineen kaikkineen melko hauska. "Alkaa sataa. Joutukaa! Pitää korjata vuotava katto." Mikki-tarinat nyt ovat aina vähän mitä ovat, eikä tämän viime numerossa olleen alku luvannut hyvää. Toisaalta viimeisellä sivulla tunnelma synkkeni mukavasti. Valitettavasti vaan seuraavassa numerossa odottanee joku sokerinen paljastus, tyyppiä ne karvaiset otukset ovatkin ystävällismielisiä tai jotain sellaista.
Crosby
Lainaus käyttäjältä: Unkka T. KumiankkaEnsimmäinen Aku-tarina oli aika mainio William Van Hornin tuotos. Myös se seuraava, Laukkaradan veteraani, oli minusta Akun hourailuineen kaikkineen melko hauska. "Alkaa sataa. Joutukaa! Pitää korjata vuotava katto." Mikki-tarinat nyt ovat aina vähän mitä ovat, eikä tämän viime numerossa olleen alku luvannut hyvää. Toisaalta viimeisellä sivulla tunnelma synkkeni mukavasti. Valitettavasti vaan seuraavassa numerossa odottanee joku sokerinen paljastus, tyyppiä ne karvaiset otukset ovatkin ystävällismielisiä tai jotain sellaista.
Niinpä. Juuri noin siinä Mikki-jutussa tulee luultavasti käymään. Ylipäätään melkein kaikissa jatkotarinoissa seuraavan numeron jatko alkaa jotenkin sokerisesti. Muutama poikkeus tietysti aina löytyy.
Nigoz
Tuo on kyllä aivan totta. Noel on muuten hyvä piirtäjä mutta Mikin pupillit ovat aivan liian pienet ja eri värisetkin joskus! :x
Hupu
Aku Ankka 9/2007

Mielestäni kansi oli tyypillinen nykyajan Aku Ankan kansi. Ensimmäisellä sivulla oli hauskoja vitsi tarinoita (paitsi viimeinen). Mutta sitten varsinaiseen sisältöön:

Aku Ankka-Sammakkojahti

Käsikirjoitus: Stefan Petrucha
Piirrokset: Arild Midthun

Juoni: Aku päästä vahingossa lemmikkikaupasta karkaamaan harvinaisen afrikkalaisen sammakon joka on
10 000 € arvoinen. Akulla ei ole varaa korvata sammakkoa joten hänen on pakko saada se kiinni.

Arvostelu: Piirrosjälki ihan kelvollista ja tarinakin oli ihan mukiin menevä. Arvosana 3 (ateikolla 1-5)

Aku Ankka-Tähti on syntynyt

Käsikirjoitus: Janet Gilbert
Piirrokset: Rodriques

Juoni: Aku yrittää päästä elokuvaan näyttelijäksi, mutta hän pääseekin vain tuotantoassistentiksi.

Arvostelu: Piirosjälki ei ollut kovin kaksista, mutta menetteli juuri ja juuri. Tarinan juoni oli onneksi hiukan parempi kuin piirrokset, ihan hauska tarina. Arvosana 3.

Aku Ankka-Auttavainen apulainen

Käsikirjoitus: Geza Dirks
Piirrokset: Sergi Gardo / Comicup studio

Juoni: En voi paljastaa juonta kun tarina on vain kahden sivun mittainen.

Arvostelu: Hauska tarina. Arvosana 4.

Aku Ankka-Leffahullut

Käsikirjoitus: Gorm Transgaard
Piirrokset: Manrique

Juoni: Tarina oli jatkoa edellisestä numerosta. Hekla velho noitui Akun ja Iineksen elokuvaan mukaan.

Arvostelu: Piirrosjäljessä ei ole kauheasti hurraamista, mutta kyllä sitä nyt katselee. Käsikirjoitus taas on aivan onneton. Tarina on mielenkiinnoton ja tylsä. Arvosana 2.

Roope-setä-Täydellinen tyyny

Käsikirjoitus: Jan Kruse
Piirrokset: Sander Gulien

Juoni: En voi paljastaa, koska tarina on vain sivun mittainen.

Arvostelu: Piirrosjälki ei ollut millään lailla loistavaa, mielestäni koko lehden kehnoimmat piirrokset. Tämä tarina ei ollut minusta yhtään hauska. Arvosana 1.
Hupu
Uusimman Aku Ankan(10/07) mukana tuli hieno juliste. Julisteen toisella puolella oli Akun uskollinen auto 313 ja toisella Aku Ankka lehden(18/06) kansi. Huono juttu on vain se, että julistetta ei oikein voi laittaa seinälle, koska kummallakin puolella on kuva.
noutsi
Itse aion laittaa samaisen julisteen seinälle. Mutta miulle on jo varmaa että laitan näkyville kuvan missä on Roope ja Kultu. :) Auto ei ollut niin kiinnostava, mutta mielenkiintoinen. Ja akkari oli ihan peruskamaa.
Hupu
Mitä mieltä olette uusimmasta akkarista, tästä Tony Strobl erikoisnumerosta. Itseäni ei oikein kyseinen lehti miellyttänyt. Tarinoiden käsikirjoitus ei ollut mitenkään loistavaa ja piirrosjälkikin oli aika keskinkertaista.

Mutta entä teidän mielipiteenne ?
noutsi
En kauheesti tykkää Tony Stroblin jäljestä, joten ei minullekaan kauheasti ollut mieleinen. Mutta tarinoissa ei ollut mitään suurempaa vikaa ;)
Kreach
Tony Strobl -lehti ei hätkäyttänyt mitenkään, piirosjälki juuri ja juuri hyvää ja tarinat hyviä, joten tuollainen 3-4 "tähden" numero :D