Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Uusin Aku Ankka -lehti

(1067 viestiä)
Crosby
Aku Ankka: Maalaiselämää

Moni ei tästä ole tykännyt, mutta hyvä johtosarjahan tämä oli. Kommelluksia ja outoja tilanteita alusta loppuun. Jättikaktukset valtaavat tilan ja Mummo muuttaa Roopen pihalle asumaan. Hauska tarina.

Taikaviitta: Herra Näkymättömän paluu

Piristävää vaihtelua ja muutosta toi tämä saaga akkariin. Ehdottomasti kannattaa tämäntapaisia juttuja tehdä jatkossakin. Omalla kohdalla oli ihan sama kuka sinne vastaan tulee. Tämä viimeinen tarina tosin tuntui monin paikoin typerältä, kun Taikaviittaa vietiin kuin pässiä narussa. No Pelle pääsi sankariksi tällä kertaa. Lyhyys tietysti verottaa paljon juonenkehittelyä. Tämä tarina saa 7 koko saagalle annan 8.

Aku Ankka: Painotonta painonnostoa

Yksi parhaista lyhyistä tarinoista. Ei se silti tästä hyvää tee, kun nämä on turhia nykyisellä tasollaan. Parhaasta päästä silti ja numeroksi muodostuu 7-.

Summa summarum akkari oli yllättävän hyvä edelleen. 8-.
Kreach
Nyt kun on tullut Rosan tarina ja Taikaviitta saaga, tulisi vaihteeksi nyt sitten ihan tuiki tavallinen Akkari:
Vicarin hyvä ja hauska johtosarja, sitten tavallinen tarina, mikä nyt aina on ja sen jälkeen Aku Ankka -jatkis, joku hyvä, kuten Uudisraivoajat tässä pari vuotta sitten julkaistu jatkis, mutta ei mitään Arjen Antiritarin tapaista soopaa.
Jukka
Jatketaan vielä erityislinjalla.. Sain hetki sitten käsiini tämän viikon lehden.
Voisin kaavailla tätä jopa vuoden yllätykseksi. Liittyy surulliseen uutiseen, joka aivan äskettäin tapahtui. Sen kunniaksi lehdessä on tasan yksi tarina. Tasan yksi. Se julkaistaan siinä muodossa, jossa eräs henkilö halusi sen aina julkaista. Tarina on itsessään klassikko, joka on julkaistu erään henkilön alkuperässuomennoksella vuonna 1981. Kehtaanko paljastaa vai haluatteko yllättyä keskiviikkona? :P
hjhh
Hieno lehti tulossa totisesti.
Tuskin sinun tätä tarvitsee paljastaa. Kyseessä voi olla vain yksi ainut tarina. ;)
Kreach
Lainaus käyttäjältä: hjhhHieno lehti tulossa totisesti.
Tuskin sinun tätä tarvitsee paljastaa. Kyseessä voi olla vain yksi ainut tarina. ;)

Jep, vahva arvaus mikä se on ;)
TKal
Minäkin taidan jo arvata, mikä sarja on kyseessä ::) Todella hieno sarja hienolta ankantekijältä, juuri sopiva tuollaiseen muistonumeroon.
Kääk13
Jukka se taisikin jo vihjata tästä aiemmin..? Tuon jutun jo omistankin pariin kertaan (ellen ihan pieleen veikkaa).

Noh, pitkät tarinathan(joita ei Akkarissa juuri näe) ovat suosikkejani, joten ei mulla ainakaan valittamista ole...

Jos multa kysytään niin ole kuitenkin paljastamatta tarinaa. :)
Halukkaat voivat vierailla Aku Ankan-sivuilla. Toimituksen plogiin tulee varmasti juttua...
Kreach
Jep, se ärsyttää, että ihan vastikään sen lukenut ja monissa julkaisuissa ollut. Itse tarinahan on hyvä, mutta en tiedä luenko sitä nyt sitten, vai meneekö akkari suoraan kansioon.
rhino
Alkaa vähitellen pännimään, kun "kaikki" tietää ton sarjan ja itse en tiedä >:(. Joten voisitteko vähän vihjata mikä tuo sarja on?
Barksi
Käy läpi vuoden 1981 Aku Ankka-tarinat. Kyllä se löytyy.
TKal
Jos joku ei ole vielä arvannut, mikä sarja on kyseessä, kirjoitin sen tuohon alle. Joten älkää katsoko, jos haluatte vielä miettiä, mikä sarja on kyseessä.

Barksin Takaisin Klondikeenhan se...
rhino
Lainaus käyttäjältä: BarksiKäy läpi vuoden 1981 Aku Ankka-tarinat. Kyllä se löytyy.
Kylläpäs lohduttaa :). Onneksi TKal kertoi tuon sarjan.
Crosby
Upea homma, vaikkakin ikävällä tavalla toki tulee. En ole lukenut aikoihin ja en tiedä omistanko sitä ollenkaan. Makiata makiata.
Barksi
Ja mikä parasta, alkuperäisellä suomennoksella! Tai oikeastaan, yksi kohta on muutettu.
Karhula
Akkari 27/08

Roope-setä: Takaisin Klondikeen:
Olin tämän tarinan lukenut, mutta lukemisesta oli kuitenkin sen verran aikaa, että päätin kuitenkin lukea uudestaan, koska tarina on hauska ja jännittävä. Lisäksi Barksin piirrokset kruunaavat koko tarinan. Oli myös kiva juttu, että tuli Kivekkään alkuperäis suomennoksella. Tarina olisi kuitenkin voinut tulla iloisemmissa merkeissä. :'( Ehdottomasti vuoden yllätyslehti! 9/10

Kokonaisuus:
Ehdottomasti vuoden yllätyslehti joka ansaitsee hyvän numeron! 9/10