Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Kirjoittaja

Aihe: Wanted-tarinat

(163 viestiä)
samppali
Taitaapa olla kyseinen tarina. Rosan piirtämähän se. Muistan hämärästi että pojat veivät akun todistukset johonkin myllyyn ja sitten heittivät veteen, josta Iines ne löysi.
nyo
Mä oon aina tykännyt en-tiedä-kenen-piirtämästä-ja-käsikirjoittamasta tarinasta "Rahalla saa ja hevosella pääsee". (en oo ees varma onko se ton niminen - kuitenkin se jossa on Kristalliajot ja Roopella on robottihevonen.) Oon lukenut tarinasta vain muutamia osia, joten osaisiko kukaan sanoa mistä sitä löytyy?
Barksi
Lainaus käyttäjältä: nyoMä oon aina tykännyt en-tiedä-kenen-piirtämästä-ja-käsikirjoittamasta tarinasta "Rahalla saa ja hevosella pääsee". (en oo ees varma onko se ton niminen - kuitenkin se jossa on Kristalliajot ja Roopella on robottihevonen.) Oon lukenut tarinasta vain muutamia osia, joten osaisiko kukaan sanoa mistä sitä löytyy?
Barkshan ne parhaat tarinat teki...

Tarina on julkaistu näissä julkaisuissa:

* Aku Ankka 2-4/1969
* Aku Ankan toivesarjat- kirja
* Ankalliskirjasto 4
nyo
Joo, ajattelinkin että Barks olis tehnyt ton. *menee metsästämään ankalliskirjasto nelosta* Kiitti!
Mirkku
Kiitos vastauksista! Tietääkö kukaan vielä sellaisen melko vanhan tarinan, jossa Karhukopla onnistuu varastamaan arvokkaan timantin, ja tekee sille korvikkeen vadelmakarkista? Kukaan ei kuitenkaan halua ostaa sitä, sillä muut roistot eivät usko, että he olisivat onnistuneet viemään sitä. Olen lukent siitä vain ensimmäisen osan, se jatkuu seuraavassa lehdessä. Juoni vaikuttaa kivalta, ja olisi kiva löytää lehdet.
Jonzkuaku
Lainaus käyttäjältä: MirkkuKiitos vastauksista! Tietääkö kukaan vielä sellaisen melko vanhan tarinan, jossa Karhukopla onnistuu varastamaan arvokkaan timantin, ja tekee sille korvikkeen vadelmakarkista? Kukaan ei kuitenkaan halua ostaa sitä, sillä muut roistot eivät usko, että he olisivat onnistuneet viemään sitä. Olen lukent siitä vain ensimmäisen osan, se jatkuu seuraavassa lehdessä. Juoni vaikuttaa kivalta, ja olisi kiva löytää lehdet.
En ole lukenut. Mieleenpainuneita sarjoja on aika paljon. Jotkut Rosan ja Barksin piirtämiä. :D
Mirkku
Entä mistä löytyvät Rosan rahasäiliön piirrokset? Joskus 2000-luvulla vissiin oli ilmestynyt.
Mikko M
Lainaus käyttäjältä: MirkkuEntä mistä löytyvät Rosan rahasäiliön piirrokset? Joskus 2000-luvulla vissiin oli ilmestynyt.
AA 26/01. Eli siis tämä lehti:
http://coa.inducks.org/issue.php?c=fi%2fAA2001-26
EmRA
Muistan tietääkseni lukeneeni jossain vanhassa akkarissa jonkin toisenkin tarinan jossa olisi ollut puosu ankka? (ja jokin aikakone?)
Saatan myös väärinkin muistaa.

Onko muuten se barksin tarina ainoa jossa puosu esiintyy?
Barksi
Lainaus käyttäjältä: EmRAOnko muuten se barksin tarina ainoa jossa puosu esiintyy?
Mikäli Inducksiin on uskominen, miin kyllä se olisi ainoa. Inducks voi kuitenkin olla väärässä.

Tässähän tämä Barksin tarina on:

http://coa.inducks.org/story.php?c=W+US+++16-02
EmRA
Lainaus käyttäjältä: BarksiInducks voi kuitenkin olla väärässä.
Toivottavasti on. Puosu kun on mielestäni sen pienen flashbackin perusteella mukava hahmo.
Olisi mukava nähdä häntä muuallakin kuin siina barksin tarinassa ja vihkoissani :P
Kreach
Tarina, jossa Mustakaapu (vai Pekka? No kuitenkin) on piilottanut kenties jonkun timantin kameraan, ja joutuu varastamaan koko Ankkalinnan kamerat, jotta löytäisi oikean kameran. Tietysti tarina on Mikin hahmokuvakantilta. Mikä tuo voisi olla?
Samuel
Lainaus käyttäjältä: KreachTarina, jossa Mustakaapu (vai Pekka? No kuitenkin) on piilottanut kenties jonkun timantin kameraan, ja joutuu varastamaan koko Ankkalinnan kamerat, jotta löytäisi oikean kameran. Tietysti tarina on Mikin hahmokuvakantilta. Mikä tuo voisi olla?
Olisiko tuo Mustakaavun ensirötökset, joka julkaistiin Aku Ankassa vuonna 2002 (nro 44)?
Kreach
Lainaus käyttäjältä: SamuelLainaus käyttäjältä: KreachTarina, jossa Mustakaapu (vai Pekka? No kuitenkin) on piilottanut kenties jonkun timantin kameraan, ja joutuu varastamaan koko Ankkalinnan kamerat, jotta löytäisi oikean kameran. Tietysti tarina on Mikin hahmokuvakantilta. Mikä tuo voisi olla?
Olisiko tuo Mustakaavun ensirötökset, joka julkaistiin Aku Ankassa vuonna 2002 (nro 44)?

Taitaapi olla. Miksenköhän itse tuota älynnyt?.. : D
Fauntleroy
Ja siinähän etsitään räjähdysaineen yms. kaavaa eikä timantteja.

edit: Heh, mietinkin jo, että kuinka Kreach et tuota tiennyt vaikka sitä aikoinaan hehkutit Gottfredson-topicissa. :P
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11