Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Kirjoittaja

Aihe: Wanted-tarinat

(163 viestiä)
Mac Ducky
Mikäs olikaan sen tarinan nimi ja taskari missä se ilmestyikään, jossa Mikistä tulee huippukokki ja hän saa oman tv-ohjelman? Mikin apulaisena häärii Minni, joka tarinan lopussa paljastuu lihoneen todella paljon. Muistaakseni Minni sai oman jumppaohjelmankin tarinan viimeisillä sivuilla. Olisi mukava lukea tämä tarina uudestaan, koska se on mielestäni todella hyvä tarina. Tarinan on piirtänyt muistaakseni Fecchi, tai joku vastaava.
Fauntleroy
Mac Duckyn kaipaileman tarinan nimi on Mestarikokki, ja se on julkaistu taskarissa 295. Piirtäjänä Xavi.
Toke
Muistaisiko joku tarinaa ja mistä AA-lehdestä: Julkaistu muistaakseni vuosina 2001-2003, piirtäjänä melko varmasti Vicar. Itse tarinassa Aku oli perustanut muistaakseni jonkun uniklinikan ja auttoi väsyneitä ihmisiä. Esim. lasten koulubussin kuljettaja, joku koko ajan koulussa nukahteleva tyyppi ym. Loppupuolella tarinaa jotkin kaloilla täytetyt vesipatjat puhkesivat, mutta lopusta en muistakaan oikein mitään.

Mutta kertoisiko joku, mikä tarina ja lehti, jos tietää?
souffleur m
Lainaus käyttäjältä: TokeMutta kertoisiko joku, mikä tarina ja lehti, jos tietää?
Minulle tuli heti mieleen Colomerin piirtämä Unimaakari-tarina, joka on julkaistu numerossa 21/2001. Vastaa aika paljon kuvaustasi, mutta sataprosenttisen varma en ole.
Toke
Se voisi olla hyvinkin tuo, muistin ehkä piirtäjän väärin. Harmi, kun ei ole inducksissa kuvaa, tuo lehtikin on ties missä... Kiitokset kuitenkin souffleur m:lle.
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: TokeHarmi, kun ei ole inducksissa kuvaa.
Nyt on. http://coa.inducks.org/story.php?c=D+99253
Toke
Ja erityiskiitokset Kääk13:lle, kuvasi varmisti, että hakemani tarina oli juuri tuo. Pitäisi etsiä tuo lehti jostain. C:-)
Anonymous
Missä Akkarissa olikaan se sarja kun Roope oltiin pakotettu jollekkin Kahvia vastaiselle leirille koska Roope joi liikaa Coffeetta?
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: DJ RelaMissä Akkarissa olikaan se sarja kun Roope oltiin pakotettu jollekkin Kahvia vastaiselle leirille koska Roope joi liikaa Coffeetta?
Akkarissa 17/07. On muuten hupaisa tarina.
Salwer1st/
Hej, mikä olikaan se tarina nimeltään, missä pojat joutuvat Hannun luokse asumaan, kun Aku menee matkoille Roopen kanssa? Jossain 300--> taskarissa julkaistu.
Kääk13
Tuollaista en löytänyt vaikka käytin kosolti aikaa tarinoiden selailuun, mutta pari ehkä hieman vastaavaa sarjaa löysin kyllä.
Ensimmäinen on tarina Täydellistä setää etsimässä.
Siinä Ankanpojat saavat tarpeekseen Akun käytöksestä ja päättävät lähteä etsimään vaihtoehtoista setää.
Yksi pojista muuttaa Roopen luokse, toinen Touhon ja kolmas Hannun luo.

Toinen löytämäni sarja on nimeltään Kolme kertaa kesä.
Tässä sarjassa pojat kertovat Akulle kuinka kunkin lomamatka sukulaisten matkassa sujui.
Yksi pojista vietti lomansa Touhon kanssa, toinen Taavin ja kolmas oli Hannun matkassa.

Jos sarja ei ollut kumpikaan näistä niin olisin itsekin kiinnostunut oikeasta tarinasta.
Vastaavanlainen juoni muistuu jotenkin etäisesti minunkin mieleeni...
Salwer1st/
Eipä ollut kumpikaan noista (vaikka olenkin lukenut myös nuo sarjat ja ne ovat hyviä).

Täytynee kaivella taskareita läpi vielä lisää...
akuankka1313
Itse muistelen lukeneeni tarinan joskus (Taskareista 325-345?), mutta se oli niin helposti unohdettavissa, etten muista sitä enää läheskään kokonaan. Jatkan etsimistä...
Salwer1st/
Löytyi. Hannu Hanhi: Tukea taikakaluista. AATK 298, sivu 81.
akkaridekkari
Jaa jaa. Tänään muistui mieleen kauan sitten lukemani Mikki-dekkari, jossa jokin rikollinen myrkyttää Mikin ja Mikki meinaa kuolla... Haeskelin tarinaa taskarikokoelmastani, mutta ei äkkiseltään osunut silmään. Piirtäjänä todennäköisesti Miguel tai Joaquin.
Julkaistu taskarissa, en tosin muista, milloin. Ei varmastikaan mikään kovin uusi taskari (300->).
Yksi parhaista lukemistani Mikki-dekkareista, tai ainakin silloin joskus siitä jäi hyvä olo. Siksi haluaisin lukea uudelleen...
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11