Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Kirjoittaja

Aihe: Wanted-tarinat

(163 viestiä)
akuankka1313
Minunkin mielestä tuo tarina on yksi parhaimmista kautta aikain ja siksi muistan sen. Taskari 196, Laventelinainen. Suosittelen!
souffleur m
Ihan mielenkiinnosta haluaisin minä kysellä, missä tarinassa ankat seikkailevat New Yorkin Manhattanilla ja vierailevat myös nyttemmin tuhoutuneissa WTC-torneissa? Joskus aikoja sitten olen kyseisen tarinan jostain lukenut, enkä enää oikein muista, mitä siinä mahtoi edes tapahtua. Kyseessä saattaisi olla tämä tarina, kansikin näyttää vähän tutulta... Onko olemassa muita samanlaisia tarinoita?
kirja
Juonta:

Roope löytää esi-isänsä saaman maapläntin lupakirjan. Se on New Yorkissa. Roope menee sinne, ja alkaa kiristää veroja ja saataviaan useilta vuosisadoilta. Roope hallitsee koko Manhattania, eikä kellään ole muuta mahdollisuutta kuin asettaa omiin palveluihinsa todella korkeat hinnat, johtuen verojen suuresta noususta. Loppuratkaisua en viitsi kertoa.

~kirja
souffleur m
Kiitoksia vaan, kirja. Kyseessä siis oli tuo linkittämäni tarina? Vaikuttaa ainakin nyt vähän tutulta... ;) Pitäneekin joskus hankkia tuo jostain ja lukea uudestaan.
Aku Baba
Lainaus käyttäjältä: souffleur mKiitoksia vaan, kirja. Kyseessä siis oli tuo linkittämäni tarina? Vaikuttaa ainakin nyt vähän tutulta... ;) Pitäneekin joskus hankkia tuo jostain ja lukea uudestaan.
Löytyy myös jumbo kolmosesta.
kirja
Tuota en muistanutkaan. Ko. jumbon kaivoin minuutti sitten kirjahyllystäni.

Tarina:
Manhattanin köytä vanhus

Käsikirjoitus:
Francesc Bargadà Studio

Piirrokset:
Urios

Julkaistu myös Aku Ankan parhaat 38 -tuotoksessa

Ks. myös:
1
2

~kirja
Suviminni
Moi!

Olen kauan metsästäny tarinaa joka voi olla jopa -70 luvulta tai -80? Tarina kertoi kun Aku Ankka rakastuu johonkin
espanjattareen ja en oikein muuta muista muutakuin että jostain syystä Aku laittaa Hupun, Lupun ja Tupun laulamaan johonkin
neitokaisen parvekkeen alle serenadia ja pojat laulaa vain jotakin -Hilipati pippan...
Onko mahdoton tehtävä?
Toke
Suviminnin kyselemää tarinaa en muista, mutta minulla olisi kysymys:

Muistaako kukaan, mikä tarina ja lehti on kyseessä: Aku oli ruokakriitikko, hän antoi eri ravintoloille tähtiä ruoan ja henkilökunnan palvelun tason mukaan. Yhteen ravintolaan hän taisi mennä jonkun kulkurin (tms.) pukuun naamioituna ja häntä kohdeltiin huonosti. Aku joutui pahaan paikkaan Iineksen ravitsemusliikettä arvostellessaan, (koska Iineksen pöperöt olivat pahoja) mutta Mummon tekemä ruoka pelasti Akun. Muistan tarinan juonen hyvin, mutta muuta sitten en muistakaan. Piirtäjä oli varmaankin Vicar ja tarina ehkä vuosilta 2002-2004jotain...?
kirja
Iineksen kuppila oli Iineksen ihastus.

Ainakaan se ei ollut Akkarissa vuonna 2002.

~kirja

// Olisiko ollut Ruokahalu kasvaa syödessä, vuodelta 2001, numero 29, Transgaard/Vicar.
Toke
No mutta sehän se on! Kiitos kirja!

Muistin näemmä vuodet väärin, mutta juuri tätä tarinaa etsiskelin.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: SuviminniOlen kauan metsästäny tarinaa joka voi olla jopa -70 luvulta tai -80? Tarina kertoi kun Aku Ankka rakastuu johonkin espanjattareen ja en oikein muuta muista muutakuin että jostain syystä Aku laittaa Hupun, Lupun ja Tupun laulamaan johonkin neitokaisen parvekkeen alle serenadia ja pojat laulaa vain jotakin -Hilipati pippan...
Onko mahdoton tehtävä?

Voisi melkein olla tarina Tuhoisa turisti.

Siinä Aku tosin laulaa ensin itse serenadinsa, mutta sen jälkeen pakottaa ankanpojat avittamaan laulussa. Tarina on julkaistu Suomessa seuraavissa julkaisuissa:

* Aku Ankka 8/1963 (leikattu 9 sivuiseksi)
* Aku Ankka 32/1986
* Aku Ankka - näköispainos 1/1963 (9 sivuinen)
* Carl Barksin kootut 22

Tarina on käytännössä sama kuin "Jouluyö, juhlayö" - periaatteessa ainoa ero on vain paikka ja ajankohta. Tämä tarina on julkaistu Suomessa taas näissä julkaisuissa:

* Aku Ankka 49/2001
* Carl Barksin kootut 3
* Carl Barksin joulu 1
Ankkarock
Mikä olikaan tarinan nimi, jossa Pelle antaa Akulle kestokassin, joka kestää kaiken, mutta Roope tulee ja alkaa myymään niitä? Piirtäjä muistaakseni Ottavio Panaro.
Somebody
Lainaus käyttäjältä: AnkkarockMikä olikaan tarinan nimi, jossa Pelle antaa Akulle kestokassin, joka kestää kaiken, mutta Roope tulee ja alkaa myymään niitä? Piirtäjä muistaakseni Ottavio Panaro.
Tarinan nimi on Valloittava voimapussi. Taskarista 305 löytyy. Piirtäjä Maurizio Amendola.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11