Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Kirjoittaja

Aihe: Wanted-tarinat

(163 viestiä)
juketsu
Muutes, esiintyikö Zompi Pompi Aku Ankoissa, mikähän mahtaisi olla lehti/lehdet?
Barksi
Bombi on esiintynyt Aku Ankassa ainakin Don Rosan tarinassa "Maailman rikkain ankka". Tämä tapahtui vuonna -94. "Unelmoiden läpi elämän"- tarinassakin hän esiintyy jossain pienessä sivuosassa.
jojo3
Tämä ei koske itseäni, vaan pikkusiskoa. Hän tykkää tarinasta, jossa Roope ja joku Maharadza kilpailevat, kumpi pystyttää suuremman ja hienomman patsaan. Jos jollakin on muistissa mistä se löytyy, niin kertokaa ihmeessä. Muita "tuntomerkkejä" en osaa valitettavasti kertoa.
Zakari
Tarina on Barksin "Maailman rikkain ankka". Julkaistu mm. Aku Ankassa 19/2006, Aku Ankan parhaat 6, sekä pohjanmaan murteella albumissa Isoon taloon ankka.
jho
EDIT. Olinpa hidas
jojo3
Kiitos Zakari, pikkusisko pomppii tuolla alakerrassa kattoon ;D
Crosby
Joo eli en hae mitään ihan yksittäistä tarinaa vaan haluaisin tietää onko urheiluaiheisia pidempiä tarinakokonaisuuksia (tyyliin Ylävirran Yritys, F1-jatkis vuonna 2002) olemassa enemmänkin? Yksittäiset albumit Maalikuningas, Pilkun paikka ja Sportti-Ankka omistan jo. Tietysti myös hyviä yksittäisiä urheilutarinoita saa ehdottaa. Eli jos tulee mieleen niin kertokaapas.
Jenni
Yksittäinen hyvä urheilutarinahan on Rosan Ankkalinnasta Hammerfestiin :D Ja mikälie oli sen Barksin piirtämän, vai liekö useampiakin, nimi, jossa Aku ja "veljenpojat" kisailivat, kumpi luistelee jonkun tietyn matkan nopeammin.. Ja Aku tietenkin yritti hieman oikaista. Ja autourheiluahan on Barksin Ihmebensiinissä.. Varmaan aika turhia nämä kolme mainitakaan, mutta teinpäs sen jo!
Tiala
Corsbylle taskarin teemanumero Olympiakuume, joka sisältää vain yhden 250 sivuisen tarinan, joka kertoo Soulin Olympialaisista 1988.
Scarpan piirtämä ja kirjoittama, eli voi olla aika hyvä. Itsellä on kyseinen taskari hyllyssä, mutten ole vielä kerinnyt sitä lukea...

http://coa.inducks.org/issue.php?c=fi%2fAATX+1992
Barksi
Scarpa on aina loistavaa!

Pistin Inducksiin hakuun kaikki yli 5-sivuiset tarinat, jonka kuvailussa mainitaan "sport". Tässä tulos.

Urheilutarinat!
jho
Elikkä hakusessa on tarina, joka on julkaistu ilmeisesti Akkarissa vuosina 1998-2005.

Tarinassa Aku (ja ehkä Iines/pojat. en muista tarkalleen) on jouluostoksilla erittäin hyvätuulisena. Jostain syystä (ilm. lainaamassa rahaa) Aku sitten poikkeaa Roope-sedän luona, joka on taas pahalla päällä. Roope kertoo Akulle vihaavansa joulua, mutta Aku saa hänet mukaansa kaupungille, joka on täynnä iloisia ihmisiä ja vilkkuvia jouluvaloja. Siellä Roope manailee kaikkea jouluun liittyvää ja mun muistaakseni vielä erityisesti hintavia joulukuusia.

Tarina ei ole mitenkään erikoinen eikä se poikkea muista perustarinoista. Se on jäänyt mieleeni siitä asti kun sen luin, mutta tarkka juonen kulku on erittäin huonosti taas muistissa. Sen muistan, että tarina on jotenkin synkkä ja Roope manailee joulua. Tarina tuskin on Barksin tai kenenkään muun ykkösen piirtämä. Van Horn, Rota yms. on kyllä mahdollisia. Tai sitten tarina on Vicarin kuvittama, mikä on hyvin todennäköistä. Inducksista olen koittanut etsiä, mutta ei oo tuntunu löytyvän.

Kiitän jo etukäteen sitä ketä sen löytää. Haluaisin todella lukea tämän tarinan uudelleen.
Sininthecity
Eikös Rosa ole joskus piirtänyt tarinan jossa joku Roopen kolikko lentelee pitkin katuja. Sitä jahtaavat niin monet hahmot: Karhukopla, Hannu ja Milla Magia.
Missäs numerossa esiintyisi?
Barksi
ArpinLusene
Ittelläni mieleen on jäänyt hyvin Don Rosan Sammon Salaisuus(200?), Kirje Kotoa (2006?) ja Hakkaa Päälle!(2007?). Carl Barksilta mieleen jäänyt on tarina (en muista nimeä), jossa Aku alkaa pyydystämään isoja ja vahvoja sammakoita, kun lukee lehdestä että Ankkalinnassa järjestetään sammakoiden pituushyppykisat, jonka pääpalkintona on 1000e.
Että sellaset tarinat :)
Karhula
Lainaus käyttäjältä: ArpinLuseneKirje Kotoa (2006?)
Ei ollu 2006 vaan 2004. ;) Niin, mutta asiaan. Minulle on jäänyt mieleen sellaset tarinat ku Sammon Salaisuus ja Pysähtyneisyyden aika. Tekijänä Don Rosa. Muiden piirtäjien tällaiset tarinat on jäänyt vähän mielestä. :-
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11