Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Kirjoittaja

Aihe: Hinta-arviot

(231 viestiä)
Rosa fani
Onko Aku Ankkan numero 1975-45 jotenkin harvinainen/arvokas? Jostain olen kuullut että näin olisi, minulla ei tosiaan ole mitään hajua miksi se olisi arvokkaampi kuin muut normaali numerot, sillä eihän siinä ole edes (tietääkseni) mitään liitettä. Jos joku näitä Aku Ankka lehden 70-luvun harvinaisista/arvokkaista numeroista tietää, niin vosi niistä vähän enemmänkin kertoa. Kiinnostaisi vain tietää. ;)
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: Rosa faniOnko Aku Ankkan numero 1975-45 jotenkin harvinainen/arvokas? Jostain olen kuullut että näin olisi, minulla ei tosiaan ole mitään hajua miksi se olisi arvokkaampi kuin muut normaali numerot, sillä eihän siinä ole edes (tietääkseni) mitään liitettä. Jos joku näitä Aku Ankka lehden 70-luvun harvinaisista/arvokkaista numeroista tietää, niin vosi niistä vähän enemmänkin kertoa. Kiinnostaa vaan tietää. ;)
Itse omistan myös kyseisen lehden, mutten ole kyllä kuullut milloinkaan, että se saattaisi olla arvokas. Kiinnostaa siis minuakin.
Barksi
Se on vuoden 1974 numero 45, ei 1975. Lehtihän sisältää legendaarisen Iloiset perheet -pelikortit, joka tekee harvinaisuuden...
wierii2
Mikäs on Mikin Dekkaripokkari kahden, kuuden ja viitosen arvo?
Karhula
Varmaan joku 5-12 euroa... :)
Rosa fani
Lainaus käyttäjältä: BarksiSe on vuoden 1974 numero 45, ei 1975. Lehtihän sisältää legendaarisen Iloiset perheet -pelikortit, joka tekee harvinaisuuden...
Aivan, ihmettelinkin vähän, että mikä siitä tekisi harvinaisen...
Mutta jos joku tietää enemmän näistä harvinaisista Aku Ankan 70-luvun lehdistä, niin minua kiinnostasi. :)
wierii2
Lainaus käyttäjältä: Rosa faniLainaus käyttäjältä: BarksiSe on vuoden 1974 numero 45, ei 1975. Lehtihän sisältää legendaarisen Iloiset perheet -pelikortit, joka tekee harvinaisuuden...
Aivan, ihmettelinkin vähän, että mikä siitä tekisi harvinaisen...
Mutta jos joku tietää enemmän näistä harvinaisista Aku Ankan 70-luvun lehdistä, niin minua kiinnostasi. :)

Kuten myös minua... ;)
Juzz1
Ostin eilen kirpputorilta tuon ''Onneksi olkoon Aku Ankka'' albumin eurolla. Siitä oli vaan eka sivu melkein irti (lähti minulta kokonaan) ja liimaus pettänyt. Liimasin uudelleen sen ja teippasin sen ekan sivun. Onkohan tuolla mitään arvoa? Samalla kirpputorilla on ihan uudenveroisia ja lukemattomia taskareita melkein kaupan hinnoilla esim Vanhassa vara parempi, Olympiakuume yms.. onko nuo kovin arvokkaita lukemattoimina? Ostan ainakin tuon vanhassa vara parempi oman rikkinäisen tilalle.
Rosa fani
Lainaus käyttäjältä: Juzz1Ostin eilen kirpputorilta tuon ''Onneksi olkoon Aku Ankka'' albumin eurolla. Siitä oli vaan eka sivu melkein irti (lähti minulta kokonaan) ja liimaus pettänyt. Liimasin uudelleen sen ja teippasin sen ekan sivun. Onkohan tuolla mitään arvoa?
Tuskin sillä hirveästi on arvoa jos kerran olet sitä teippaillutkin, mutta kyllä minäkin siitä olisin helposti euron maksanut. Tietenkin vähän vaikea arvioida hintaa kun ei kyseistä julkaisua omin silmin nää, mutta arvo voisi olla noin 5 euroa.
wierii2
Uppia...
Mikä olisi Mini-taskari kakkosen ja kolmosen arvo? Entäpä Näkkärin vuodelta 1955? Taikka AATK 237? Tuota taskaria oli niin ihmeen vaikea löytää, niin rupesin sen arvoa miettimään... :)
Lainaus käyttäjältä: KarhulaVarmaan joku 5-12 euroa... :)
Yksittäin vai kaikki yhteensä? :)
Salwer1st/
Mikä on Musta Ritari-kovakantisen arvo, jos se on täysin ehjä (eli paljonko hyödyin siltä höveliltä kauppiaalta viime kesänä.)?

Entäs Olympiakuume-erikoisnumeron?
Tai vaikkapa 2005-2006 taskarien selkäymskuvan arvo täydellisenä?
Frodo
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Entäs Olympiakuume-erikoisnumeron? Itse ostin sen Kulku-katin pojasta, Akuhullun painostuksella 2,50€, täysin hyvässä kunnossa.
Akuhullu97
Lainaus käyttäjältä: FrodoLainaus käyttäjältä: Salwer1st/Entäs Olympiakuume-erikoisnumeron? Itse ostin sen Kulku-katin pojasta, Akuhullun painostuksella 2,50€, täysin hyvässä kunnossa. Heeii... ;) Mielestäni hinta kyllä oli 2 euroa ja ostit sen eräästä Albertinkadun divarista. ;) Eiköhän tuon hinta ola alle 5€, hyväkuntoisenakin...
Frodo
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Lainaus käyttäjältä: FrodoLainaus käyttäjältä: Salwer1st/Entäs Olympiakuume-erikoisnumeron? Itse ostin sen Kulku-katin pojasta, Akuhullun painostuksella 2,50€, täysin hyvässä kunnossa. Heeii... ;) Mielestäni hinta kyllä oli 2 euroa ja ostit sen eräästä Albertinkadun divarista. ;) Eiköhän tuon hinta ola alle 5€, hyväkuntoisenakin...No mitenkäs minä sen muistaisin ;D
Paljonko olisi sopiva hinta Roope-setä lehden numero 100:lle?
Akuhullu97
Lainaus:Paljonko olisi sopiva hinta Roope-setä lehden numero 100:lle? No varmaankin noin euro, mitä nyt itse olen mieltä...
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16