Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Kirjoittaja

Aihe: Hinta-arviot

(231 viestiä)
AKUANKKA12
Onko Roope-sedällä 13 mitään suurempaa hintaa vielä? Entäs RS satasella, joka on tullut Hs-konttoreille Työkappaleena?
Padi
Pajonkohan väärti olisi Sudenpentujen käsikirja 2 vuodelta 1976? Suht. hyvä kunto. En ole myymässä sitä mutta kiinostais vain tietää.
Peetukka
Minkä arvoinen on 101 dalmatiankoiraa -erikoisnumero vuodelta 1976?
akkaridekkari
Ovatko vanhat Aku Ankan satasivuiset minkään arvoisia? (Esim. 9: Aku Ankan Riemuralli vuodelta 1968)
Rosa fani
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariOvatko vanhat Aku Ankan satasivuiset minkään arvoisia? (Esim. 9: Aku Ankan Riemuralli vuodelta 1968)
Minuakin kiinostaisi näiden hinnat, sillä löysin juuri vuoden 1964 Vekkulisirkuksen. Luultavasti näillä ei ole paljoakaan arvoa, mutta löytämäni satasivuinen on aivan huippukunnossa.
Ankkaristi
Minkäköhän hintainen on Ankantekijät 4: Painajainen paratiisitiellä, nimmarin kanssa? Kyselisin vain, tuskin olisin kuitenkaan myymässä. Hyväkuntoinenkin, vain hieman pieniä kulumia kannessa, muuten hyvä kunto.
Anonymous
Paljonko kannattaa tarjota AATK Mikki Kiipelissä toisesta painoksesta?
Barksi
Lainaus käyttäjältä: DJ RelaPaljonko kannattaa tarjota AATK Mikki Kiipelissä toisesta painoksesta?
Se mitä kannattaa ja mitä täytyy maksaa on eri asioita. Itse myin taannoin tuollaisen 40€... Se oli kuitenkin lähes minttikuntoinen...
AKUANKKA12
Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiMinkäköhän hintainen on Ankantekijät 4: Painajainen paratiisitiellä, nimmarin kanssa? Kyselisin vain, tuskin olisin kuitenkaan myymässä. Hyväkuntoinenkin, vain hieman pieniä kulumia kannessa, muuten hyvä kunto.
Akkarin nettisivujen kaupassa on nimmaroituna tuo, ja lisähintaa tulee 15 euroa. Voi olla jotain sinne päin. Itse voisin epäillä ehkä kympin lisää kirjan hintaan, ja kirja on kai parin kympin tai vähemmän arvoinen. Enempää en osaa auttaa.
akkaridekkari
Nyt tuli eteen aikas jännä tapaus, nimittäin "Roope-setä - Kultaharkko", joka on siis Roope-setä-lehden ensimmäinen vuosikerta yksissä kansissa. Kyseessä on toinen painos vuodelta 1997, mutta ei ihan mikä tahansa sellainen.

Tämä kirja nimittäin on painettu väärtepäin - sivut ovat ylösalaisin verrattuna kansiin. Näitä painettiin Hämeenlinnassa kokonainen erä, ja sitten ne tuhottiin, kun oli huomattu virhe. Eräs työmies kuitenkin nappasi painoksesta yhden kappaleen, ja vähitellen se kulkeutui monen sattumuksen kautta minulle.

Tuo kirja on siis täysin ainoa laatuaan.
Onko sillä mitään arvoa?
Barksi
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariiis täysin ainoa laatuaan.
Onko sillä mitään arvoa?

Virhepainoksilla ei usein ole erityisen suurta arvoa...

Ja ainoa laatuaan... Kenen mielestä?
akkaridekkari
Lainaus käyttäjältä: BarksiJa ainoa laatuaan... Kenen mielestä?
Meinaan, että juuri tuollaista ei pitäisi olla - ainakaan kovin montaa - sillä ne muut tuhottiin. Voi myös tietysti vaikkapa olla, että virhe-eriä sattui enemmän tjms.
Harmi, jos ei ole erityistä arvoa...
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariLainaus käyttäjältä: BarksiJa ainoa laatuaan... Kenen mielestä?
Meinaan, että juuri tuollaista ei pitäisi olla - ainakaan kovin montaa - sillä ne muut tuhottiin. Voi myös tietysti vaikkapa olla, että virhe-eriä sattui enemmän tjms.
Harmi, jos ei ole erityistä arvoa...

Voihan olla, että muutkin miehet ovat napsineet niitä kirjoja, tai joku yksi tyyppi on napannut montakin kirjaa...
Barksi
Lainaus:Voihan olla, että muutkin miehet ovat napsineet niitä kirjoja, tai joku yksi tyyppi on napannut montakin kirjaa...
Tuota itsekin mietin. Ja pystytkö todistamaan, että et ole itse jotenkin hienovaraisesti irrottanut kansia ja kääntänyt ne? Virhepainoksia kun pystyy periaatteessa teettämään itsekin...
akkaridekkari
Näinhän se on, harmillista kyllä.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16