Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Kirjoittaja

Aihe: Hinta-arviot

(231 viestiä)
Akuhullu97
Paljollako myisitte Aku Ankka Onnenankka-kirjan 2. painoksen? Kunto on hyvä. Minun pitäisi myydä kirja enkä ole päässyt ostajan kanssa hinnasta sopuun. Paljonko itse haluaisitte saada tuosta kirjasta?

E: Niin, ostaja on siis Padi.
Padi
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Paljollako myisitte Aku Ankka Onnenankka-kirjan 2. painoksen? Kunto on hyvä. Minun pitäisi myydä kirja enkä ole päässyt ostajan kanssa hinnasta sopuun. Paljonko itse haluaisitte saada tuosta kirjasta?
Jaa, kröhöm itse antaisin kaksi euroa siitä julkaisusta sillä se on keräilijöiden halveksima koska se on äärimmäisen tavallinen :)
Dewey
Lainaus käyttäjältä: PadiLainaus käyttäjältä: Akuhullu97Paljollako myisitte Aku Ankka Onnenankka-kirjan 2. painoksen? Kunto on hyvä. Minun pitäisi myydä kirja enkä ole päässyt ostajan kanssa hinnasta sopuun. Paljonko itse haluaisitte saada tuosta kirjasta?
Jaa, kröhöm itse antaisin kaksi euroa siitä julkaisusta sillä se on keräilijöiden halveksima koska se on äärimmäisen tavallinen :)

No ei ehkä ihan kahtaa euroa. :D
Peetukka
Lainaus käyttäjältä: PeetukkaMinkä arvoinen on 101 dalmatiankoiraa -erikoisnumero vuodelta 1976?
Siis kysessähän on tämän näköinen lehdykkä. Tietääkös kukaan tämän arvoa? Omani on ihan ok kunnossa.

Edit: Kiitos vastauksesta Akuhullu. :)
Akuhullu97
Tuo 101 dalmatialaista on niitä vähän yleisempiä erikoisnumeroita, ei se mikään kovin harvinainen ole. Sanoisin hinnaksi alle viisi euroa.
Anonymous
Paljon hyvä kuntoinen Ankkalinnan Maailmanmatkaajat maksaa käytettynä.
Akuhullu97
Hyväkuntoinen on lähemmäksi kymppiä, ellei ylikin, siis Maailmanmatkaajat... :)
Ankka313
Eihän noista Ankkalinnan kirjoista kymppiä enempää saa. Ja käytettyjä "maailmanmatkaajia" olen kirpparilla 5e nähnyt, eivätkä silti tunnu menevän kaupaksi.

Onnenankasta (vaikka onkin 2p), 2e on ehdottomasti liian vähän. Kyllä tuosta ainakin se 20e pitäisi irrota.
Anonymous
Kuinka paljon minun pitäs maksaa RA E&T 1-2 kirjoista kotelossa käytettynä? Olen suunnitellut ostoa ja jos löytyis kotelosta kirjat voin ostaa. Myös yksittäiset varmasti kelpanee.
Toke
Riippuu totta kai kirjojen ja kotelon kunnosta. Käytetyt voivat olla verrattavissa uudenveroisiin tai sitten toisaalta karmeassa kunnossa. (tai siltä väliltä.)
T@IK@VIITTA
Haluaisin tietää, kuinka paljon maksaa Aku Ankka vuodelta 1964 joka on hieman rispaantunut?
Ducker97
Paljonko olisivat arvoltaan n.20-30 kappaletta Ilkka -lehden vanhoja, lehdessä julkaisemattomia sivuja strippejä (4-5 kpl/sivu)?
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Ducker97Paljonko olisivat arvoltaan n.20-30 kappaletta Ilkka -lehden vanhoja, lehdessä julkaisemattomia sivuja strippejä (4-5 kpl/sivu)?
Tarkoitatko siis Ilkasta leikattuja Aku-strippejä? Arvo on aika nolla...

Lainaus:Haluaisin tietää, kuinka paljon maksaa Aku Ankka vuodelta 1964 joka on hieman rispaantunut?
Euron, pari.

Lainaus:Kuinka paljon minun pitäs maksaa RA E&T 1-2 kirjoista kotelossa käytettynä?
Käytettynä toki saattaa löytää halvalla, mutta 50€ on aika normihinta, jos ovat ensipainoksia.
Ducker97
Lainaus käyttäjältä: BarksiLainaus käyttäjältä: Ducker97Paljonko olisivat arvoltaan n.20-30 kappaletta Ilkka -lehden vanhoja, lehdessä julkaisemattomia sivuja strippejä (4-5 kpl/sivu)?
Tarkoitatko siis Ilkasta leikattuja Aku-strippejä? Arvo on aika nolla...

En todellakaan ;D Viesti oli epäselvä, muttasiis nämä ovat sellaisia joita ei ole tietääkseni koskaan julkaistu Ilkassa. Äitini on töissä Lehdessä, ja toi joku päivä tälläisiä. Voi olla että ne on joskus julkaistukkin (ainakin jotkut), en ole varma...
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Ducker97En todellakaan ;D Viesti oli epäselvä, muttasiis nämä ovat sellaisia joita ei ole tietääkseni koskaan julkaistu Ilkassa. Äitini on töissä Lehdessä, ja toi joku päivä tälläisiä. Voi olla että ne on joskus julkaistukkin (ainakin jotkut), en ole varma...
Laita kuva, niin eiköhän se selviä. Uskoisin kuitenkin, etteivät nuo kovinkaan arvokkaita ole. Mutta tosiaan, jos kuvan pystyt laittamaan, voin antaa hieman tarkemman arvion.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16