Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Kirjoittaja

Aihe: Hinta-arviot

(231 viestiä)
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Lainaus käyttäjältä: VaariTässä innostuin selailemaan omia Rosan kovakantisiani, ja löytyisi kaksi kappaletta Elämä ja teot ykkösiä nimmarin kanssa. Ensimmäinen on peräti kuudes painos, ja toinen "Toinen, uudistettu painos". Jälkimmäisen nimmari on osoitettu henkilökohtaisesti meikäläiselle, laskeeko arvoa? ;DTästä tuskin kannattaa mitään sen ihmeempiä johtopäätöksiä tehdä, mutta kerronpa nyt sellaisen jutun, että viimeksi kirjamessuilla vieraillessani itseltäni jäi Don Rosan nimmaroima Roope Ankan elämä ja teot kirja hyllyyn omistuksen takia.
Nimmarin alla oleva Roope piirros olisi minua kiinnostanut
Barksi
Lainaus käyttäjältä: VaariJälkimmäisen nimmari on osoitettu henkilökohtaisesti meikäläiselle, laskeeko arvoa? ;D
Jos kirjassa lukee esim. "To Jaska", kaikki Suomen Jaskat voivat olla kiinnostuneita kirjasta. Mutta me muut emme tuosta juurikaan maksaisi, varsinkaan kun on kyse Rosan nimmarista (niitä kun on Suomessa joka toisella, ellei useammallakin)...
Anonymous
Paljonko on arvoa Taskarilla N:o 2 vitos painos? Ajattelin vaan kun näin tollatteen hintaa 8.00€ divarissa että olinko tyhmä kun en ottanut mukaan?
Kreach
Lainaus käyttäjältä: DJ RelaPaljonko on arvoa Taskarilla N:o 2 vitos painos? Ajattelin vaan kun näin tollatteen hintaa 8.00€ divarissa että olinko tyhmä kun en ottanut mukaan?
Vaikka olenkin aika huono näissä arvioissa, en usko, että tuo tavallisen taskarin hintaa kummoisempi voi olla. (Eli 8€ on ylihinnoitettu).
Akuhullu97
Tietääkseni taskarista 2 ei ole viidettä painosta. Neljä painosta pitäisi... Korjatkaa jos olen väärässä.

Arvoa on sillä ehkä max 4€.
wierii2
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Tietääkseni taskarista 2 ei ole viidettä painosta. Neljä painosta pitäisi... Korjatkaa jos olen väärässä.
Joo, minustakin suurin painosmäärä yhdestä taskarista on juuri tuo 4. Eli kaiketi 5.painosta ei ole olemassakaan, ainakaan tietääkseni.
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: wierii2Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Tietääkseni taskarista 2 ei ole viidettä painosta. Neljä painosta pitäisi... Korjatkaa jos olen väärässä.
Joo, minustakin suurin painosmäärä yhdestä taskarista on juuri tuo 4. Eli kaiketi 5.painosta ei ole olemassakaan, ainakaan tietääkseni.

Kyllä siitä on viideskin painos tullut, itse olen muistaakseni sellaisen nähnyt..
Anonymous
Paljon arvoa on Roope-setä Kitupiikin Koettelemukset kovakantisella pokkarilla? Minun olisi tarkoitus myydä tämä eräälle henkilölle mutta haluan varmistaa että myyn edes oikealla hinnalla.

// kunto on NEAR MINT!!!
_aku-fani_
Paljonko mahtaa olla hintaa nimmaroidulla kolmen caballeron paluu-opuksella?Minulla nähkääs sattuu olemaan nimmaroituna ja nimmaroimattomana kyseinen kirja :) .Nimmaroidussa ei ole omistusta ja eikös se ole hyvä juttu,vai?En ole kumpaakan näistä kumminkaan myymässä joten turha kysellä.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: DJ RelaPaljon arvoa on Roope-setä Kitupiikin Koettelemukset kovakantisella pokkarilla? Minun olisi tarkoitus myydä tämä eräälle henkilölle mutta haluan varmistaa että myyn edes oikealla hinnalla.
Mitä nopeammin sen myyt, sitä arvokkaampi se on. Tuo on ilmeisesti siis näitä tilaajalahjoja? Juuri ilmestymisensä jälkeen monet tilaajalahjat ovat olleet jopa 50€/kappale, mutta hinta putoaa nopeasti 5€ tasolle...

Lainaus käyttäjältä: _aku-fani_Paljonko mahtaa olla hintaa nimmaroidulla kolmen caballeron paluu-opuksella?
Joku kauppahan noita taisi myydä 30€, niitä saa varmaan vieläkin.

Lainaus käyttäjältä: _aku-fani_Nimmaroidussa ei ole omistusta ja eikös se ole hyvä juttu,vai?
Onhan se.
Hollywooduck
Mitä olisi arvot erillispainoksille vuodelta 90?
Entä vuoden 76 erillispainokselle "101 Dalmantiankoiraa"?
Näitä kysyn...
SuperÄijä
Onkohan AA 1956 1B "Kaunotar ja Kulkuri" lehdellä mitään arvoa? Aika vanha se on, joten kiinnostaisi tietää.
Matihoo
Silmäilin topicin nopeasti läpi, enkä huomannut vastausta mieltäni askarruttavalle kysymykselle.. Minkä arvoinen on Don Rosan kovakantinen "kirjasarja" koko komeudessaan, kirjat ovat hyvässä kunnossa ja kaikki ovat 1. painoksia..

Nimikirjoituksia/omistuksia yhdestäkään ei valitettavasti löydy.
Somebody
Jos joku ehtii tätä topicia vilkaista, niin minkä arvoinen olisi hyväkuntoinen Aku Ankka Tangokuningas-jättikirja? itse maksoin siitä kolmekymppiä, teinkö tyhmästi? :-[
Peetukka
No jos hyvässä kunnossa oli niin ei se nyt ylihintainen ollut, ainakaan kovin paljoa. Jos kirjassa on kulumaa, naarmuja tai muita sellaisia niin vähän halvempi olisi voinut olla.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16