Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Kirjoittaja

Aihe: Hinta-arviot

(231 viestiä)
____Aku Ankka____
Minullakin on kysymys, kuinkakohan arvokaaksi luulette että kovakantinen erikoispainos tuplataskarista numero 182, Rantalejona on? Ostin sen nimittäin lähidivaristani hintaan 2,50€, mikä on minusta erittäin halpa hinta tällaisesta taskarista. Siinä ei edes ol mitään kulumia, naarmuja tai muuta sellaista, voisinpa sanoa että se on kuin uusi. En ole varma, voi hyvinkin olla että olen tässä asiassa vääräsä, mutta eikös sitä julkaistu vain 200 kpl? No, oli miten oli, on se silti mielestäni aika harvinainen.
Akuhullu97
Lainaus käyttäjältä: ____Aku Ankka____Minullakin on kysymys, kuinkakohan arvokaaksi luulette että kovakantinen erikoispainos tuplataskarista numero 182, Rantalejona on? Ostin sen nimittäin lähidivaristani hintaan 2,50€, mikä on minusta erittäin halpa hinta tällaisesta taskarista. Siinä ei edes ol mitään kulumia, naarmuja tai muuta sellaista, voisinpa sanoa että se on kuin uusi. En ole varma, voi hyvinkin olla että olen tässä asiassa vääräsä, mutta eikös sitä julkaistu vain 200 kpl? No, oli miten oli, on se silti mielestäni aika harvinainen. Kyllä tuota kovakantistakin versiota on tietääkseni julkaistu enemmän kuin 200 kappaletta, noita kuitenkin näkee aika usein. Arvoa tuolla on minun tietääkseni n. 5-10€. Eli ei mikään superarvokas, mutta voittoa teet kun tuon myyt vaikka huutonetissä.
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Lainaus käyttäjältä: ____Aku Ankka____Minullakin on kysymys, kuinkakohan arvokaaksi luulette että kovakantinen erikoispainos tuplataskarista numero 182, Rantalejona on? Ostin sen nimittäin lähidivaristani hintaan 2,50€, mikä on minusta erittäin halpa hinta tällaisesta taskarista. Siinä ei edes ol mitään kulumia, naarmuja tai muuta sellaista, voisinpa sanoa että se on kuin uusi. En ole varma, voi hyvinkin olla että olen tässä asiassa vääräsä, mutta eikös sitä julkaistu vain 200 kpl? No, oli miten oli, on se silti mielestäni aika harvinainen. Kyllä tuota kovakantistakin versiota on tietääkseni julkaistu enemmän kuin 200 kappaletta, noita kuitenkin näkee aika usein. Arvoa tuolla on minun tietääkseni n. 5-10€. Eli ei mikään superarvokas, mutta voittoa teet kun tuon myyt vaikka huutonetissä.
Eipä nuo huudossa tunnu menevän, kun postikulutkin on jo huimat..
____Aku Ankka____
Kiitos tiedoista Akuhullu97 ja Ankka313! Onhan se hyvä että tekee voittoa jos sen myy, mitä minä teenkin. Eli jos joku haluaa sen niin kannattaa katsoa myynti ilmoitukseni. En ole aikaisemmin tai oston jälkeen toista kapaletta tällaisesta nähnyt joten luulin että on jotenkin aika harvinainen kyseessä ja sitten se oli joku muu julkaisu josta oli se 200 kpl rajallinen paino määrä, koska muistan että luin jostain että joku Aku Ankka julkaisua oli painettua vain 200kpl. no Mutta suur kiitokset vielä kerran.
AkutykkääIineksestä
Moi!

Löytyykö mistään kaikkia Ankalliskirjastoja sopivaan hintaan? Kaikki, paitsi Ankalliskirjasto 6, koska minulla on se jo. Onko joku nettikauppa, joka myisi kyseisiä kirjoja maxim 23e kpl? Kiitoksia jos joku keksii..

Eli etsin:

AK 1
AK 2
AK 3
AK 4
AK 5
AK 7
AK 8
AK 9
AK 10
Ankkarock
Lainaus käyttäjältä: AkutykkääIineksestäMoi!

Löytyykö mistään kaikkia Ankalliskirjastoja sopivaan hintaan? Kaikki, paitsi Ankalliskirjasto 6, koska minulla on se jo. Onko joku nettikauppa, joka myisi kyseisiä kirjoja maxim 23e kpl? Kiitoksia jos joku keksii..

Riippuu siitä, haluatko kirjan olevan upouusi, vai kelpaako sulle vaikka esimerkiksi käytetty versio? Tässä tapauksessa suosittelen Huuto.net sivustoa. Jos kirjan pitää olla uusi, käänny Aku Ankan nettisivujen nettikaupan puoleen, sillä joskus siellä on huimiakin tarjouksia. Esim. silloin tällöin joku kirja löytynyt kympilläkin.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16