Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Kirjoittaja

Aihe: Hinta-arviot

(231 viestiä)
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyOnkohan mitään arvoa Kellogg'sin minisarjakuvilla joita tuli muropakettien mukana vuonna 2003?
Huutonetissä näyttäisi olevan yksi kappale myynnissä, kahdella eurolla lähtee heti. Eli ei kai tuo hirveän arvokas ole, tai sitten myyjä on tietämätön. :)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: AnacondaEli ei kai tuo hirveän arvokas ole, tai sitten myyjä on tietämätön. :)
Veikkaan jälkimmäistä. ;) No ei, ei kai tuolla sen kummempaa arvoa ole. Kunhan kysyin. Itselläni on nuo kaikki ja se Akusta kertova kaksin kerroin.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyNo ei, ei kai tuolla sen kummempaa arvoa ole.
Arvoa saattaa olla, jos on mintti-kuntoinen - eli kiinni muropaketissa! Monikohan on tajunnut (tai halunnut) säästää koko paketin? Niin, ja itselläni ei ole paketteja jäljellä, murot ovat hyviä... ;D
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: BarksiArvoa saattaa olla, jos on mintti-kuntoinen - eli kiinni muropaketissa! Monikohan on tajunnut (tai halunnut) säästää koko paketin? Niin, ja itselläni ei ole paketteja jäljellä, murot ovat hyviä... ;D
Enpä usko että monikaan on tajunnut. Murot ovat tosiaan hyviä... :D

Muistaako kukaan miten ne olivat paketissa kiinni?
Barksi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyMuistaako kukaan miten ne olivat paketissa kiinni?
Aku Ankan toimituksessa taisi muuten olla muutama avaamaton pakkaus... Mutta asiaan, tuo lehti taisi olla kiinni jonkinlaisella liimauksella paketin sisäpuolella. Ainakin omien sarjakuvieni kirjekuoret ovat vähän sen oloiset.
Ankka313
Tiedustelisin jouluparaati 1977:n arvoa... Ei taida olla kovin arvokas, meinaan vain, että kannattaisiko ostaa 1,50e?? Entäs Peter Pan erik.nro v. 1977, ja dalmatialais erik.nro v. 1976, mikä arvo??? Ja vielä haluaisin tietää Disneyn julistelehtien (mm. 101 dalmatiankoiraa sekä Bernard ja Bianca) arvoa.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Tiedustelisin jouluparaati 1977:n arvoa... Ei taida olla kovin arvokas, meinaan vain, että kannattaisiko ostaa 1,50e?? Entäs Peter Pan erik.nro v. 1977, ja dalmatialais erik.nro v. 1976, mikä arvo??? Ja vielä haluaisin tietää Disneyn julistelehtien (mm. 101 dalmatiankoiraa sekä Bernard ja Bianca) arvoa.
1.50€ ei ole (lähes) mistään liikaa. Julistelehdet ovat "arvokkaita" jos ovat täydellisessä kunnossa. Bambi julistelehti on näistä arvokkain.
Ankka313
Mikäs olisi sitten Mustan aukon hinta-arvio?? Vai laskisitteko itse sitä edes Aku Ankka lehdeksi?? Näin kyseisen lehden divarissa 5e, mutta yläkulma oli rypyssä ja taittunut, en ostanut.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Mikäs olisi sitten Mustan aukon hinta-arvio?? Vai laskisitteko itse sitä edes Aku Ankka lehdeksi?? Näin kyseisen lehden divarissa 5e, mutta yläkulma oli rypyssä ja taittunut, en ostanut.
Kaipa se Aku Ankaksi lasketaan. Itse ainakin lasken. Divarit ja Huuto.net pyytää tuosta yleensä 5-20€, mutta arvo on pienempi. Hyvä ettet ostanut.
Zakari
Linnanmäki-erikoisnumero vuodelta 2001? Jossain lehdessä luki sen hinta, mutta olen kadottanut.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: ZakariLinnanmäki-erikoisnumero vuodelta 2001? Jossain lehdessä luki sen hinta, mutta olen kadottanut.
Aku Ankassa hinnaksi oltiin laitettu muistaakseni 40€, mutta tuskin saat kenellekään myytyä siihen hintaan. 10€ lienee lähempänä totuutta.
Nanopoli
Onko "Vanhan linnan salaisuus" liitteellä mitään arvoa?
2 löytyy komerosta ja toinen melko huonossa kunnossa, toisestä ei niin tarkka muistoa muttei sekään priimaa ole.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: NanopoliOnko "Vanhan linnan salaisuus" liitteellä mitään arvoa?
2 löytyy komerosta ja toinen melko huonossa kunnossa, toisestä ei niin tarkka muistoa muttei sekään priimaa ole.

Pari euroa voit saada. Hyvällä tuurilla jopa 5€.
Rosa fani
Mitä arvoa näillä mahtaa olla:
-Lukulahja 2003
-Mikki Hiiren kulta aika (kirja 3)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Rosa faniMitä arvoa näillä mahtaa olla:
-Lukulahja 2003
-Mikki Hiiren kulta aika (kirja 3)

Lukulahjat pääsääntöisesti pari euroa, ehkä femmankin. Mikki Hiiren kulta aika on ihan kohtuullisen harvinainen julkaisu, arvokas se kuitenkaan ei ole. 5-10€, veikkaisin.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16