Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Kirjoittaja

Aihe: Hinta-arviot

(231 viestiä)
Ankka313
Itse ostin oman volkkari ankkani 5e akuhullulta 5e... Ja maksoivatko ne oikeasti vain 3,5e?? Mur. Heh, bisnesmiehiä taidat olla..:) Ja äsken kun kävin kirpparilla siellä oli volkkari ankka 1,10e, kansissa muutama taitos kylläkin, mutta ostin, koska hinta ei ollut paha, ja taidanpa laittaa tuon toisen kappaleen myyntiin, ja katsoa mitä tarjotaan :)
Akuhullu97
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Itse ostin oman volkkari ankkani 5e akuhullulta 5e... Ja maksoivatko ne oikeasti vain 3,5e?? Mur. Heh, bisnesmiehiä taidat olla..:) Ja äsken kun kävin kirpparilla siellä oli volkkari ankka 1,10e, kansissa muutama taitos kylläkin, mutta ostin, koska hinta ei ollut paha, ja taidanpa laittaa tuon toisen kappaleen myyntiin, ja katsoa mitä tarjotaan :)
Juu... Tässä kävi niin, että olimme hakemassa niitä kaverin kanssa. Ukko oli luvannut meille säästää meille 2 hintaan 2€. Myyjä myi meille 2 hintaan 2€, ja 2 muuta lähti viitosella. Näin siinä kävi... Ja tuo 3,5€ on siis keskiarvo.
akuankka1313
Tietäisikö kukaan, minkä arvoinen mahtaisi olla mahdollisesti painovirheinen Taskari 28, 1p? Kyseisestä Taskarista puuttuu sivut 97-112. Olen melko varma, ettei niitä ole revitty, koska repimäjälkiä ei näy ja kylki on tavallista ohuempi.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Tietäisikö kukaan, minkä arvoinen mahtaisi olla mahdollisesti painovirheinen Taskari 28, 1p? Kyseisestä Taskarista puuttuu sivut 97-112. Olen melko varma, ettei niitä ole revitty, koska repimäjälkiä ei näy ja kylki on tavallista ohuempi.
Arvo on olematon, nolla siis. Painovirheet eivät muutenkaan juurikaan arvoa nosta. Poikkeuksiakin tietenkin löytyy, mutta sivujen puuttuminen ei sitä ole. Ja kyllähän sivujakin saa irti oikein tyylikkään näköisesti. Ei se ole ongelma eikä mikään.
samppali
Kyllähän tuollaisen nipun huomaa, siis jos ne sivut on tahallaan irroitettu. Siihen jää sellainen tyhjä tila sivujen väliin, jos ylhäältäpäin katsoo. Kokemuksesta voin sanoa. Onhan siihen taskariin tehty tilaa noille sivuille, ja kun ne puuttuu, ei sen huomaaminen ole "ongelma eikä mikään"... ;)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: samppaliKyllähän tuollaisen nipun huomaa, siis jos ne sivut on tahallaan irroitettu. Siihen jää sellainen tyhjä tila sivujen väliin, jos ylhäältäpäin katsoo.
Tuosta akuankka1313 lehdestähän puuttuu 8 sivua (molemmin puolin sarjakuvaa). Kahdeksan on melko pieni sivumäärä, joten kyllä ne saa halutessaan niin irti, ettei mitään huomaa. Mutta vaikka olisinkin väärässä ja kyse olisi painovirheestä, ei taskarilla olisi yhtään sen enempää arvoa.
samppali
Lasketaanpas. 112-97 on 15 sivua, ja ne ovat yhdessä nipussa, ainakin sain sen käsityksen että puuttuvat sivut ovat 97-112. No, oli miten oli, en itse maksaisi sivujen puuttumisesta mitään, eikä kovin moni muukaan, aivan kuten Barksi sanoi.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: samppaliLasketaanpas. 112-97 on 15 sivua
112-97 on tosiaan 15, mutta koska yhdella sivulla on kaksi puolta, ei erillisiä irtosivuja ole kuin puolet tuosta.
samppali
Rohkenen väittää että kahdeksan puuttuvaa sivua huomaa. Mutta emmeköhän ole jo liikaakin offin puolella.
Rosa fani
Entäpäs tällainen Lumikki ja seitsemän kääpiötä "tarrakirja". Kyseessä on siis vihkonen johon on erikseen saanut ostaa paperisia kuvia, jotka on liimattu tähän. En koko opuksesta löytänyt painovuotta, mutta 30-, 40-luvulta se on.
Tässä kuvat:
http://www.sunverkko.com/kuvapankki/i/25542.jpg
http://www.sunverkko.com/kuvapankki/i/25550.jpg
http://www.sunverkko.com/kuvapankki/i/25558.jpg

Tämä ei siis ole myynnissä.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Rosa faniEntäpäs tällainen Lumikki ja seitsemän kääpiötä "tarrakirja". Kyseessä on siis vihkonen johon on erikseen saanut ostaa paperisia kuvia, jotka on liimattu tähän. En koko opuksesta löytänyt painovuotta, mutta 30-, 40-luvulta se on.
Laita kuvaa tulemaan. Itseäni ainakin kiinnostaisi tuo, onko myynnissä? ;)
Rosa fani
Tämä ei välttämättä tänne kuulu mutta onkohan tällaisilla vanhoilla, pienillä Arabian Mikki Hiiri kupeilla mitään arvoa. Muistaakseni näin samanlaiset Päivälehden museossa silloin kun siellä oli tämä Mikki Hiiri näyttely.
Kuvat:
http://www.sunverkko.com/kuvapankki/i/25555.jpg
http://www.sunverkko.com/kuvapankki/i/25556.jpg
Rosa fani
Löysin perunamaasta lisää tietoa tuosta Lumikki-lehdestä. Siellä oli samantapainen lehti, joka oli julkaistu vuonna 1938. Minunkin opus on suurinpiirtein siltä ajalta.
Tässä kuva siitä:http://www.perunamaa.net/sarjakuvat/disneykuvakirjat/ljsk.jpg[/img]

Ja tässä minun lehti:http://www.sunverkko.com/kuvapankki/i/25542.jpg[/img]
Barksi
Tuo sinun julkaisusi onkin jo itselleni tuttu. Ei ilmeiseti mikään harvinaisuus, muutamalla kympillä sitä minulle tyrkytettiin taannoin. En ostanut... ::) Tarkka hinta taisi olla 50-70€...
Ankka313
Mikähän olisi suunnilleen Roopen onnenlantin arvo? Roope-sedän tilaajalahja, pronssisia jaettu siis tilaajille, sitten on hopeisia tehty 12kpl ja 1kpl kultainen, joka annettiin Mary A. Wuoriolle (ropsun ensimmäinen päätoimittaja)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16