Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Aku Ankalle kaikkien aikojen suurin levikki

(35 viestiä)
Barksi
Vuosi 2006 oli hyvä Aku Ankka vuosi, sillä Aku Ankkan levikki oli viime vuonna huikeat 320 514 kappaletta. Lukijoita on lisääntynyt kahtena peräkkäisenä vuotena n. 10 000 kappaletta.

Lainaus:Peruskouluikäiset lukevat niin lehtiä kuin kirjojakin aiempaa enemmän. Eniten on lisääntynyt sarjakuvien lukeminen: noin puolet lapsista lukee sarjakuvia päivittäin tai lähes päivittäin. Laadukas sarjakuva on monelle myös ponnahduslauta muun lukemisen pariin
Näin sanoi Jukka Heiskanen.

Hienoa, että Aku Ankka kiinnostaa yhä noin suurta joukkoa. Olisikohan osa syynä Aku Ankka-aiheiset netti-sivut, joissa keskustellaan juuri Ankoista. ;D
TKal
Itse aloitin lukemisharrastuksen nimen omaan Aku Ankasta. Myöhemmin aloin lukea muutakin, mutta Aku Ankka on yhä suosikkilehteni.

Hieno juttu Aku Ankka-lehdelle!
Hupu
Uskon, että se tulee vielä nousemaan tuostakin, koska yhä useammat "lapset" alkavat tilata Aku Ankkaa ja "aikuiset" taas eivät lopeta tilaustaan vann jatkavat edelleen.
Crosby
Toivottavasti levikki nousee edelleen. Onnea vaan Aku Ankalle! Itsekin taisin aloittaa lukemiseni tästä lehdestä.
Le Chevalier Noir
Jee, olin itse nostamassa Aku Ankan levikkiä viime vuonna:) Olin nimittäin huhtikuusta elokuun alkuun lehtimyyjänä, ja tuolloin Aku Ankkaa meni ihan mukavasti! Yritän jatkaa samaan malliin tälläkin hetkellä. Onnea Aku Ankalle! Hyvä, että lehti kiinnostaa edelleen.
Kääk13
Minä olen lukenut koko ikäni aivan pienestä pirpanasta saakka Akkaria ja olen edelleen kiintynyt siihen kaikkein eniten. Luen lähes pelkkää Aku Ankkaa. Välillä tulee tietysti lueskeltua sanomalehtiäkin, mutta pidän valtavasti sarjakuvasta.

Muut suosikkini: Asterix, Lucky Luke, Karvinen, Masi ja Viivi & Wagner.
Jenni
Melkein hävettää myöntää että en aloittanut lukemisharrastustani akkareista. Niissähän oli niin mielenkiintoiset kuvat, ettei tekstiin viitsinyt syventyä! Hieno uutinen tämä kuitenkin, suuri kasvu oli tapahtunut.. Jos vaikka lehden hintakin alenisi kun maksajia on ;D Okei, ehkä hieman liian toiveajattelua.
HN Erkka
Luin (siis katsoin) Aku Ankkaa jo ennen kuin opin lukemaan.
Ja kun aloin osasin lukea, Aku Ankka muuttui entistä mielenkiintoisemmaksi.
Aku Ankka on paras sarjakuva, siitä ei pääse mihinkään,
muuta en juuri luekkaan.

Mahtava juttu, että Aku Ankan lukijamäärä on noussut. :D
Kaipa se siitä vieläkin nousee.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: TKalItse aloitin lukemisharrastuksen nimen omaan Aku Ankasta. Myöhemmin aloin lukea muutakin, mutta Aku Ankka on yhä suosikkilehteni.

Hieno juttu Aku Ankka-lehdelle!
Aloitin lukemisen vuonna 2000 ja siitä lähtien on laatikkoon kolahtaneet myös Sarjisekstra sekä Roope-Setä. Mahtava juttu! Katsoin kuvat ennenkuin osasin lukea ja usein vanhemmat niitä luki minulle.
rulezman
Minä aloitin kyllä lukemiseni Lucky Lukesta ja Asterixista, joskus 90-luvun loppupuolella.
Essi Ankka
Akkari onkin kyllä todella suosittu lehti ;D
Ankka-fani
Aku Ankka on sitten todella suosittu lehti, jos levikki on noin paljon, ja toivottavasti levikki kasvaa edelleen.
Duck Master
Itse opin lukemaan vuonna 2004,9-vuotias kun olen ;)Ja Aku Ankka alkoi tulemaan postiluukusta alas joka keskiviikko vuonna 2005.Siitä asti olen lukenut Akua,ja Ankka-kokoelma on kasvanut omasta mielestäni ihan hirvittäväksi. ;D ;)
Akuhullu97
Hyvä että Aku Ankka on suosittu! Itse olen tilannut vuodesta 2002. (2003 jäi välistä)
Ossi
Kiva että Aku Ankka on suosittu sillä se on minunkin mielestäni parhain sarjis ja kirjasarja tai mitä lukemista nyt onkaan. Olemme tilanneet akua aika kauan.
PS. Olen Ankkarock , Aku Ankan Nettisivuilta
Sivuja: 1 2 3