Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Aku Ankalle kaikkien aikojen suurin levikki

(35 viestiä)
wierii2
Minä olen tilannut vuodesta 2005 lähtien ja mainio juttuhan se on, että Akun levikki onpi nousussa, ja nousee varmasti edelleen, sillä monet aloittavat akkarin tilauksen nyt ja harva sen lopettaa.
Barksi
Anonymous
No onneksi se kasvaa. Meille on tullut akkaria vuodesta 1985 :). Eli ennen kun minä synnyin meillä oli jo läjä päin akkareita.

Epäilisin että tällä hetkellä meillä on ankka kirjoja ja lehtiä n. 2500. Ei nyt niin vähän voi olla millään sanotaanko n.2700. :D ;D
Aku Vankka
Rela, jos laskin oikein, teillä pitäisi olla tällä hetkellä noin 1500 lehteä. Ja vaikka omistaisitkin kaikki Roope-sedät, taskarit ja kovakantiset yms. niin niitä ei siltikään voi olla yhteensä noin paljoa.
Anonymous
No juu taisin liiotella. sanotaanko 1900. En ole ihan varma millon alotimme akkarien tilaamisen mutta yhen lehen oon löytänyt varastosta vuodelta 1954 :-O
Dewey
No eipä ole ihmekään kun on suosittu, loistava lehti! Ja varmasti pysyy suosittuna myös tulevaisuudessa, ainakin toivon näin.
Anonymous
On se hienoo, on se hienoo. Toivottavasti käyrä nousee vaan. Vaarilla on kaikki alkuperäiset akkarit vuodesta 1951-1965, sitte iskällä on jostai vuodesta 1987-2009, mutta jostai vuoista puuttu ehkä 1-10 lehtee.
Crosby
Hieno juttu, paljon on hyviä muistoja ja akkaria tulen varmasti tilaamaan aina, oli kiinnostus sarjakuvaan sitten millä tasolla tahansa. Hyvin menee Roope-sedälläkin ja Ekstran levikki suorastaan yllättävän hyvä.
_aku-fani_
Äitin mukaan meille tullu akkaria jo kauan ennen ku kukaan meistä oli syntyny(meitä lapsia on neljä ja vanhin on 15v)ja ne vanhimmat on jossain varastossa kuulemma.ootan innolla sitä päivää ku katotaan kaikki varaston laatikot läpi(jänskää,jänskää)me katotaan ne varmaan joskus syyslomalla(huoh)(meillä on poikkeuksellisesti 2 viikkoo syyslomaa koska meijän ope pistetään pakko lomalle sillon viikolla 42 ja syys loma on viikolla 43 ja sitte loman jälkeen ope pääsee lomalta)
Aku Vankka
Offtopicc, mutta jos teillä on 2 viikkoa syyslomaa, niin sitten joululoma on viikon lyhyempi kuin muilla/hiihtolomaa ei ole ollenkaan. Että sinänsä huonompi homma.

//Mutta onhan se aivan naurettavaa, että opettaja joutuu pakkolomalle ja oppilaat saavat lisälomaa. Sijaisopettajat on keksitty..?
Toke
Offtopic, mutta jos akufanin opettaja joutuu pakkolomalle, niin se ei vaikuta tietenkään oppilaiden (ja opettajan) muihin lomiin...
akuankka1313
Tai kenties kyseessä on kyläkoulu, joka päättää itse kaikista koulua koskevista asioista.
wierii2
Ja offi voisi loppua. :)

Nyt varmasti Akun suosio kasvaa, mutta jännitystä riittääkin siinä, että mitä tapahtuu levikille esim. 50 vuoden kuluessa...
Barksi
Lainaus käyttäjältä: wierii2Nyt varmasti Akun suosio kasvaa, mutta jännitystä riittääkin siinä, että mitä tapahtuu levikille esim. 50 vuoden kuluessa...
Tai onko lehteä silloin ylipäätänsä enää olemassa. Sehän voi olla, että painettua lehteä ei enää silloin tunneta, kaikki on netissä tai vastaavassa.
wierii2
Lainaus käyttäjältä: BarksiLainaus käyttäjältä: wierii2Nyt varmasti Akun suosio kasvaa, mutta jännitystä riittääkin siinä, että mitä tapahtuu levikille esim. 50 vuoden kuluessa...
Tai onko lehteä silloin ylipäätänsä enää olemassa. Sehän voi olla, että painettua lehteä ei enää silloin tunneta, kaikki on netissä tai vastaavassa.

Totta. Mutta, toivokaamme, että painetun Ankan arvo pysyy. :)
Sivuja: 1 2 3