Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Kuukauden Sarjisekstra

(150 viestiä)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: TokePiraatteja kävin äänestämässä.
Miksi äänestää tarinaa, joka Suomessa on jo nähty?
Kreach
Lainaus käyttäjältä: BarksiLainaus käyttäjältä: TokePiraatteja kävin äänestämässä.
Miksi äänestää tarinaa, joka Suomessa on jo nähty?

Jos ei ole lukenut sitä? Sitä paitsi lehdessä on muitakin tarinoita, ja piraatit -teema kuulostaa tällöin(kin) mielenkiintoisimmalta. Rahasäiliö -teemassa on varmaan tuiki tavallisia Kopla-sarjoja, Pennosessa taas sellaisia mitä taskareissakin näkee.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: KreachJos ei ole lukenut sitä?
Silloin voi ostaa vanhan julkaisun, jossa kyseinen tarina on.

Lainaus:Rahasäiliö -teemassa on varmaan tuiki tavallisia Kopla-sarjoja, Pennosessa taas sellaisia mitä taskareissakin näkee.
Mutta Rahasäiliö-tarina on Marco Rotan tekemä, eikä sitä vielä olla julkaistu Suomessa. Mikäs sen hauskempaa!
Toke
Pidin koko piraattiteemaa mielenkiintoisimpana noista aiheista. Siksi äänestin sitä. Lisäksi en ole lukenut kyseistä Mikki-tarinaa aiemmin, joten... Ja miksi pitäisi ostaa yhden tarinan takia kokonainen kirja varmaan aika korkeaan hintaan? (Tosin siinä olisi varmasti hyviä Mikki-tarinoita.)

Jos rahasäiliöteema vaikka tulee valituksi, niin kelpaa sekin hyvin, ei siinä mitään.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: TokeJa miksi pitäisi ostaa yhden tarinan takia kokonainen kirja varmaan aika korkeaan hintaan?
Kirjahan on täynnä Gottfredsonin tarinoita, joten kaikkien Piraatti-teeman puolustajien tulisi se hankkia...
Ankkaristi
Olihan tuo aika mahtava tuo ekstra. Mielestäni Viiksikarvan varassa oli aivan mahtava tarina... Hauska oli ja melko omaperäinenkin. Vähän aika sitten mietin, että miksi oikein tilailen ekstraa, jos siinä on kaksisivuisia tarinoita, jotka eivät ole hauskoja laisinkaan ja monesti pitkitettyjä tai lyhennettyjä, mutta tämä Aku Ankan elämä ja teot pelasti tilaukseni ;D.

Äänestin ajattelematta kunnolla tuota Kroisos Pennonen. Eihän se toki huono valinta ole, mutta olisin tosiaan sittenkin halunnut ehkä Marco Rotan Suomessa julkaisemattoman tarinan... Minä Mikki Hiiri-kirjaa pääsen lukemaan yhtämittaa isovanhempieni luokse (en haluaisi kehua, mutta taitaa olla joltain vuodelta 1970 se kirja), joten en halunnut Mikki Hiiri ja Merten kauhua ekstraan.
Kovin kiinnostava viesti tämäkään ei kylläkään ollut...
souffleur m
Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiÄänestin ajattelematta kunnolla tuota Kroisos Pennonen. Eihän se toki huono valinta ole, mutta olisin tosiaan sittenkin halunnut ehkä Marco Rotan Suomessa julkaisemattoman tarinan... Minä Mikki Hiiri-kirjaa pääsen lukemaan yhtämittaa isovanhempieni luokse (en haluaisi kehua, mutta taitaa olla joltain vuodelta 1970 se kirja), joten en halunnut Mikki Hiiri ja Merten kauhua ekstraan.
Kovin kiinnostava viesti tämäkään ei kylläkään ollut...

Minäkin äänestin tuota samaista teemaa, koska se kuulosti lupaavimmalta (minulla ei ole hajuakaan noista tarinoista, voisiko joku vähän valaista tarkemmin?). Olen kyllä tavallaan pettynyt tuohon vaihtoehtojen määrään, niitä olisi voinut olla enemmänkin, vaikka ihan lupaavilta kaikki kolme kuulostivatkin.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: souffleur mMinäkin äänestin tuota samaista teemaa, koska se kuulosti lupaavimmalta (minulla ei ole hajuakaan noista tarinoista, voisiko joku vähän valaista tarkemmin?).
Rahasäiliöön tulisi tämä.
Piraatteihin tämä.
Ja Pennoseen tämä.

Pennosta en ainakaan äänestä. Tuo Scarpan tarina on kuitenkin niin lyhytkin. Rotan on puolet pitempi. Tosin eihän sillä pituudella ole joissain tapauksissa väliä. Rota versus Gottfredson? Päädyn Floydiin, vaikka kuinka olisi ennen julkaisematon se Rotan tarina. Ei huvita hankkia mitään 70-luvulla julkaistua kirjaa (vaikka siitä on varmaan tehty jo tsiljoona painosta, kuten muistakin jättikirjoista). Toisaalta, saisihan kyseisen kirjan kirjastostakin...

Suurverolan varjokuningas - lehdessä 156 stippiä = ekstrassa 52 sivua
Mikki Hiiri ja merten kauhu - alkujaan 84 strippiä = ekstrassa ehkä jotain 25-30 sivua?
akkaridekkari
Uusin Ekstra Spesiaali oli ihan mainio, Scarpa-spesiaalia selkeästi parempi. Kaikki tarinat menivät arvosanaltaan mielestäni lähelle kasia, hyvä. :)

Nyt mietin kiivaasti, äänestänkö Rahasäiliötä vaiko Piraatteja.
Olen lukenut joskus kauan sitten tuon Gottfredsonin Mikki-seikkailun, joten vaakakuppi taitaa tällä kertaa painua Rotan tähdittämän spesiaalin puolelle.
Kreach
Piraattien ensimmäinen tarina on arvosteltu inducksissa parhaiten (sija 80-90). Melko lähellä sitä on kuitenkin tuo Rahasäiliö juttu (sija 200-300). Pennosen tarina taas on aivan eri lukemilla (8000-9000). Pennonen extraa vähiten toivon, mutta Piraatit!!
Barksi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyEi huvita hankkia mitään 70-luvulla julkaistua kirjaa (vaikka siitä on varmaan tehty jo tsiljoona painosta, kuten muistakin jättikirjoista). ?
Käsittääkseni korkeintaan kaksi...
Mirkku
Äänestin tuota Rahasäiliö-teemaa tuon johtosarjan vuoksi. Kroisoskin olisi voinut olla mukava, mutta tuon sarjan nimi ei kuulostanut järin lupaavalta.
Padi
Itse äänestin tuota Kroisos teemaa, koska olen jo lukenut tuota Mikkitarinaa ja se teema kuulostaa melko tuota jotenkin tylsältä. Kun taas tuo rahasäiliö kuullostaa ihan hyvältä tuolla johtosarjalla mutta toisaalta on nähty niin monta samanlaista rahasäiliötarinaa että en uskaltaisi äänestää sitä.
Kaiken lisäksi olin ensimmäinen akkarin blogissa joka halusi Pennonen (tai Into-Pii) vastaan Roope teemaksi ;D
Pahoittelen sekavasta viestistä.
Kääk13
Sanokaa vain suoraan, että Mikki-sarjat eivät kiinnosta.
Itse äänestin Piraatti teemaa.
Kreach
Padi, miten piraatti -teema voi kuulostaa tylsältä Kroisos Pennoseen tai Rahasäiliöön verrattuna?
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10