Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Kuukauden Sarjisekstra

(150 viestiä)
PetteriZ
En tilaa mutta aijon alkaa tilaamaan.Ihan hyvä(akkarin tasoa) :D
Anonymous
me tilasimme alusta alkaen.. lopetimme jossain numeron 60 kohdalla kun meni niin heikkolaatuiseksi ettemme enää halunneet maksaa siitä :)
kyllä lueskelen niitä silloin tällöin, aluksi siinä oli jopa Vicaria.

enää siis emme tilaa, en lue, aito ja alkuperäinen akkari on niin paljon laadukkaampi.
Anonymous
En tilaa.
Kurik
Kieltämättä sarjisekstra on aika heikko laatuinen verrattuna varsinaiseen akariin.
Mutta kyllä siinä on ihan hyviäkin sarjoja, kuten viimenumeron eka tarina ja ekstrassa on niitä yhden sivun pituisia vitsi sarjiksia, jotka nykyään puuttuvat akarista 8)
samppali
Kyllä minäkin tilaan sarjisextraa, mutta ei siinä yleensä kovin huippuja tarinoita ole. :)
juketsu
Sarjisekstrat on muuten hyviä, mutta en pidä mistään Ossianeista ja Veli Kaneista.
KoDo
Minä olen ostanut yhden kuukauden sarjisextran :|
Anonymous
Tilaan itse Kuukauden sarjisextraa ja ne ovat muuten hyviä paitsi nuo Juketsun mainitsemat Ossianit ja Veli kanit.
Zuppa
Kyllähän minäkin sarjisextraa tilailen. Muuten ihan hyvä lehti, minä PIDÄN ossianeista ja veli kaneista ym, mutta saisi olla semmoinen uutisankan kaltainen mikä akkareissa ja taskareissa tuuppaa olemaan. Kyseinen palsta on melkein aina yllättänyt positiivisesti ja luen ne aina. Tästähän miä voisin laittaa palautetta akkarin toimitukselle.
Crosby
Aloin tilaamaa 2 kuukautta sitten. Ankkatarinat jotka lehdessä ovat on ihan hyviä mutta esimerkiksi Veli Kani saisi painua (tiedätte kyllä minne).
akuankka1313
Minulla oli vähän vaikeuksia. Sain tilata tänä vuonna vain yhden lehden, mutta en tiennyt, olisiko se sarjisextra, Roope-setä, vai Aku Ankka. No, päädyin sitten Aku Ankkaan, koska se ilmestyy viikottain. En muutenkaan tykkää sarjisekstrasta :)
TKal
Sarjisextrahan vaatii Aku Ankan tilauksen, joten sitä ei voi tilata tilaamatta Aku Ankkaa (tai ainakin näin olen ymmärtänyt).
Kreach
Lainaus käyttäjältä: CrosbyAloin tilaamaa 2 kuukautta sitten. Ankkatarinat jotka lehdessä ovat on ihan hyviä mutta esimerkiksi Veli Kani saisi painua (tiedätte kyllä minne).
Tavallaan ehkä sinun ei kannattasi tilata lehteä, sillä puolet tarinoista on jotain Ossi Ötökkää ja Veli kania.

Itse en tilaa, sillä en pidä juuri mistään Veli Kanista.
jarski
Minä tilaan sarjisextraa. Ei se mikään huippu ole. En pidä Ossian Ötököistä, mutta Veli Kanit ovat silloin tällöin hyviä. Aku Ankka tarinat ovat niissä parhaita.
Hupu
En ole tilannut kovinkaan kauan kun lopetin. Mielestäni kuukauden sarjisekstrassa ei ole tarpeaksi hyviä juttuja vaan puolet on typeriä Ossian Ötököitä sun muita Veli Kaneja, joten ei sitä kauan jaksa lukea.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10