Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Lempi Don Rosa -kirjasi?

(65 viestiä)
Barksi
No lempi kirja Don Rosalta on tietenkin Sammon Salaisuus koska se on piirretty suomesta (siis se tarina). Älkää sanoko vain että "joo se on ihan kiva" ,vaan perustelkaa miksi se on kiva.
Anonymous
Jaah, paha sanoa kun en yhtäkään omista. Nää Disneyn kirjat eivät oikein ole saaneet mua innostumaan kun ovat niin hinnakkaita.
Anonymous
No, Elämä ja teot. Kyllä muutkin on huippuhyviä (10 avataria en ole lukenut, kun boikotoin sitä). Roopen elämätarina yhdessä kirjassa on mahtava juttu. Kirjassa on upeita kohtauksia, kuten Roopen isän kuolema. Tippa tuli oikein linssiin. Vaikea pistää enää paremmaksi.
submin
Noitahan on monia.
Pidän erityisesti kirjoista Temppeliherrojen kätketty kruunu sekä se joku kirjaston vartijat systeemi...*
En muista nimeä.
Leo
Lainaus käyttäjältä: ksaarto10 avataria en ole lukenut, kun boikotoin sitä
Siis et halua ostaa vai lukea. Toi on aika urhoollista! Itse en voisi jättää millään ostamatta vaikka hyvä aate onkin. Voisinhan mä sulle skannaukset toimittaa ellei se olisi laitonta (onko se?).

Kyllä Roope Ankan Elämä ja Teot on paras! Se on tasaisesti eritäin hyvää kun taas muut sisältävät muutamia todella hyviä tarinoita ja loput ovat vain "hyviä" ;)
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: Leo LehtinenLainaus käyttäjältä: ksaarto10 avataria en ole lukenut, kun boikotoin sitä
Siis et halua ostaa vai lukea. Toi on aika urhoollista! Itse en voisi jättää millään ostamatta vaikka hyvä aate onkin. Voisinhan mä sulle skannaukset toimittaa ellei se olisi laitonta (onko se?).

En aio maksaa kustantajalle kirjan lukemisesta. Ei mulla tietenkään mitään Rosan sarjoja vastaan voi olla! Skannausten levittäminen on kyllä aika varmasti laitonta. Tosin kun esim., juuri tuota Elämä ja teot kirjaa ei enää kaupasta saanut oli vähän niinkuin pakko lainata se kirjastosta ja saattoi se vahingossa skanneriinkin kaatua... sivu kerrallaan. ;)
submin
Uskoisin että se skannaaminen on periaatteessa ihan laillista, koska eihän siitä kirjan lukemisesta tarvitse maksaa kun jos vaikka lainaisi sen kirjastosta, tai kaverilta.
Jos joku skannaa sen, minullekin saa lähettää 8)
Destiny
Minunkin mielestä Roope Ankan elämä ja teot on paras Ankkakirja joka on ilmestynyt, koska jotenkin Roopen nuoruus vain kiehtoo minua. Kymmenen avataran aarre on mielestäni aika huono (vaikka itse nimikkojakso olikin hyvin mielenkiintoinen) koska olin lukenut lähes kaikki jaksot jo aikaisemmin. Muita kirjoja en kuitenkaan ole hankkinut kuin viimeiseksi mainitun. Ennen en ollut suurikaan Ankka-fani ja ne olivat melkoisen kalliita.
Shinkansen
Sampo ja elämäteot on mielestäni tasoissa. Pistin ääneni sammolle. En muuten jaksaisi katella mitään skannattuja sarjakuvia. Tylsää.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: SubminUskoisin että se skannaaminen on periaatteessa ihan laillista...
Yksityiseen käyttöön kopioita saa kai ottaa vapaasti. Julkinen levitys onkin jo toinen juttu.

Itse asiaan, Temppeliherrojen kätketty kruunu saa ääneni. hyviä pitkiä seikkailutarinoita täynnä koko kirja. Muutama lyhyempi mahtunut myös mukaan.
Anonymous
Roope Ankan elämä ja teot.

Rosan varmaan kaikkien aikojen paras teos. Tottakai muutkin ovat huippuja, mutta tämä on jotenkin niistä se ykkönen.

Joissain kohdissa alkoi naurattaa aivan hirveästi ja joissain kohdissa melkein tippa tuli linssiin.
Anonymous
Tietenkin Roope Ankan elämä ja teot. Itse hankin sen aika törkeästi. Lainasin ensin kirjastosta, jätin palauttamasta ja sitten maksoin sen kirjan hinnan kirjastolle. Ei ollut muutakaan mahdollisuutta, kun ei sitä enää mistään saa vaikka Aku Ankka -lehdessä on lupailtu, että sen pitäisi ilmestyä uudestaan muutaman vuoden sisällä ja siihen uusintapainokseen Don Rosa on tehnyt joitakin lisäyksiä. :D
Egoisti
Vaikea ruveta päättelemään parasta, kun omistan vain tuon sammon salaisuuden. Kyseinen kirja on ainakin omasta mielestäni hyvä (SUOMI :) ). Kyllä huomaa miten Rosan tyyli on muuttunut kun vertaa vanhoja ja uusia tarinoita.

Roope Ankan elämä ja teot kiilautuisi varmasti ohi, kun se on kaikkien niin julmetusti kehuma kirja. Sen huomaa myöskin huuto.netin hinnoista. :)

Tarkoituksena on ollut hommata Rosan kirjoja, mutta nekin on jäänyt kuitenkin ostamatta. :(

Lainaus:Itse hankin sen aika törkeästi. Lainasin ensin kirjastosta, jätin palauttamasta ja sitten maksoin sen kirjan hinnan kirjastolle.
Näinhän se pitäisi minunkin tehdä. :o Ehkä en kuitenkaan ole niin törkeä..
Anonymous
Liityin myös massavirtaan ja valitsin Roopen. Hei, se on loistava!
Anonymous
Kaikkihan nuo Rosan kirjat on niin hyviä...mutta kyllä Roope Ankan Elämä ja Teot on kuitenkin paras. :D Roopella on vaan niin mielenkiintoinen elämä.... Itselläni on kaikki Rosan kirjat, ja ne on kyllä ihan parhaita. :)
Sivuja: 1 2 3 4 5