Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Lempi Don Rosa -kirjasi?

(65 viestiä)
Jukka
Kyllä se taitaa olla tuo Sammon Salaisuus. :)
Anonymous
Kyllä se on Roope Ankan elämä ja teot, ylivoimaisesti. Kun Roope kuulee isänsä kuollen, se on vain jotain niin uskomattoman kaunista. Ainoa sarjakuva joka saa minut itkemään.
Muutenkin tehnyt Rosa uskomattoman työn, kun kirjoittanut oikeastaan Roopen elämänkerran.
Jenni
Mä sanoisin mielelläni kyllä "Kaikki", ei noita osaa panna hyvään järkkään :/ Äänestin tällä kertaa Sammon salaisuutta, huometta olisin ehkä äänestäny Roopen elämää ja tekoja.. Kamalan vaikeita sitä kysytään :/
Fergus
Roope Ankan elämä ja teot on paras ja sitten on Kymmene avataran aarre ja temppeliherrat ihan just perässä.
Tmppeliherroissa on pari niin revettävää kymmenen sivun vitsisarjaa että huh huh. Avatarissa mielestäni johtosarja on paras.
Sampo juttu on mielestäni tarinana huonon ja sen kirjan paras juttu on kin Oolated luck ja se kuva jossa toinen niistä veljeksistä heittelee niitä kaloja ilmaan.
Jos kerran boikotoit sitä rosan kirjaa niin boikotoit samalla osaksi itse rosaa. Ja jos sä oot kerran sen paras kaveri niin pyydä se suoraan siltä.
Anonymous
Kymmenen avataran aarre on hyvä,koska siinä on tarinoita jotka olen aina halunut mutta en lukenut.Hauskin tarina on Paino-ongelmia.
Anonymous
Kymmenen avataran aarre, jos nyt joku on pakko valita :)
Miksi aina pitäisi osata laittaa paremmuusjärjestykseen kaikkea * argh * :D
Anonymous
Kadonneen kirjaston vartijat.
Siinä nähdään muitakin tarinoita, kun Roopen retkeilyä.
En voinut vastata Elämä ja teot, koska en ole lukenut sitä vielä :D
Ehkä pitäisi hommata se.
Fergus
Elämä ja teot on todellakin koskettava kirja...
korri
Elämä ja teot, ehdottomasti. Rosa parhaimmillaan, hauska ja koskettava kirja (itse ostin omani divarista kohtuuhinnalla :D )
Joskin kelpaisi myös ne b-tarinat koottuna, eli täydentävät pätkät (tosin Last Sled To Dawson on taidettu jo julkaista...) koska Yukonin sydän on ehkä vielä parempi kuin tuon varsinaisen kirjan tarinat (se Panama-juttu sen sijaan oli aika heikko).
Kakkosena varmaankin Sammon salaisuus, sitten Kadonneen kirjaston vartijat.
Temppeliritari oli ok mutta Avatarien nimitarinasta en pitänyt yhtään ja muut tarinat olivat yhä liian tuttuja...joten tässä mielessä odotan Rosan seuraavaa kirjaa hieman sekaisin tunnelmin.
Fergus
Lainaus:se Panama-juttu sen sijaan oli aika heikko.
Kyllä vain se oli aika heikko. Todellakin B-osaa odotetaan innolla. Sitä odotaessa voin vaikka kirjoitella Ankkikseen
Anonymous
Niin, kyllä Don Rosan kaikki kirjat ovat aivan mahtavia, mutta Roope Ankan elämä ja teot on noista jotenkin kaikkein paras. Itse omistan Sammon salaisuuden ja Kymmenen avataran aarteen, ja kaikki Rosan kirjat olen lukenut. Elämän ja teot olen lukenut useita kertoja. Aivan mahtavia tarinoita!
Kurmeloinen
Omistan nuo kaikki, mutta voiton vie reilusti Roopen elämä ja teot. Se on mahtava, jaksaa lukea monta kertaa läpi ja se on tehty selvästi rakkaudella! :)

Rosa on nähnyt varmasti älyttömästi vaivaa moisen tarinan kokoamiseen. Siitä jo täydet pisteet!
Anonymous
Kyllä se on toi Elämä ja teot. Ajatella, että Rosa teki kolme vuotta tätä. Itse en kyllä pystyisi tekemään samaa sarjakuvaa kolmisen vuotta ja vielä noin tarkasti, wouh. Menisi kyllä itselläni hermot. Elämä ja teot -kirja voittihan se Will Eisner palkinnon parhaasta sarjamuotoisesta kertomuksesta -95?
korri
Lainaus käyttäjältä: KananjalkaElämä ja teot -kirja voittihan se Will Eisner palkinnon parhaasta sarjamuotoisesta kertomuksesta -95?
Jep, mikä on aika poikkeuksellista kun Disney-sarjakuvat eivät Yhdysvalloissa ole nauttineet kovinkaan suurta suosiota tai arvostusta muutamaan kymmeneen vuoteen...jotkut asian harrastajat ovat sielläkin kommentoineet, että Rosa on kiinnostavin amerikkalainen sarjakuvantekijä jonka tuotantoa ei julkaista Amerikassa...
PetteriZ
Roope Ankan elämä ja teot on ehdoton ykkönen koska sen tekemiseen on nähty käsittämättömän mielettömän paljon vaivaa ja on muuten hyvin piirretty :D
Sivuja: 1 2 3 4 5