Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Tulossa olevat julkaisut

(75 viestiä)
wierii2
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Tiedätkö sä, Barksi, tai tietääkö kukaan ylipäänsä, miksei Sanoma Magazines nyt sitten julkaisekaan tälle vuodelle Ankka-kalenteria?

Tosin, eipä tuo mitään, kun painatan oman ankkakalenterini Kuukauden Kääk-keräilykuvistani.
Muuta käyttöä niille en keksinyt. ;D
Kyllähän minullekkin kelpaisi yksi.... Lähettäistikö siis tännekkinpäin yhden?
Kääk13
En ole Barksillekaan lähettänyt, joten en nyt sitten sullekaan lähetä. Kiva, että kuitenkin kysyit. Koskaan ei voi tietää miten käy, jos ei kysy. Muista se- ;)

Ja jottei ihan aiheen vierestä mene, niin mainitsen tässä nyt sitten vielä, että koska taskarin numero 350 ilmestyi tänään(tai ainakin tänne Mäntsälään) niin Taikaviitan juhlapokkaria saadaan näin ollen odoottaa ensi viikoksi. No, eipä tuo haittaa, sillä tämän viikon Roope-setä sisältää ainakin kaksi Taikaviitta-tarinaa. Ja sekös minua riemastuttaa. :) :D
Rosa fani
Tietääkö kukaan mitään tarkemmin tämän vuoden Rosa kirjasta?
Akuhullu97
Tänään näin kaupoissa pitkään odotetun Iines-pokkari 2:den... Ei nyt paljoa innosta kyllä, mutta kaupoissa siis tuon näin. ::)
wierii2
Jep niin minäkin tuo Iines pokkari 2:den näin. Enpä kyllä taida ostaa en...
Fauntleroy
Miten minusta tuntuu, että vuosi 2009 on kovakantisille yhtä juhlaa? Mutta joo, Akun juhlakirja ja Ankkojen maailmanhistoria-sarja näyttävät lupaavilta (vaikka jälkimmäinen haiskahtaa vahvasti rahastukselta). Kuitenkin se (jälkimmäisin) on noista kaikista ehkä kiinnostavin. Mitenköhän usein ilmestyy? Ehkä joka toinen kuukausi? Hintaa näyttää koko sarjalle tulevan sellaiset +180€.

Olikohan Ankantekijät sitten siinä? Ankalliskirjasto näyttää ainakin olevan. Niin kehnolta näyttää tuo kymmenes.
Kreach
Toivon ettei Ankalliskirjastoa (ainoa kovakantinen DR parhaiden lisäksi, jonka osat yritän kerätä) ala tulla kaksi tai peräti enemmän vuodessa. Muuten saa tuokin sarja jäädä. Kaikkea tulee nykyään mielestäni jopa liikaa. Joku ankkojen historiakin, kaksi kertaa kuukaudessa, aivan liian usein. Kolme, kaksi kertaa vuodessa tommoinen niin ehtisin minäkin mukaan. Edellinen Ankalliskirjastokin ostamatti, pöh... Myös näitä ns. juhlakirjojakin aivan liian tiuhaan tahtiin. Ei montaa turhaan, vaan sitten erittäin kunnollinen, kun sellainen tulee kun hahmo täyttää 50, 75 tai 100 vuotta.

Mutta, täytyy vain minunkin karsia. Kallista kun on, nämä kovakantiset varsinkin. Ehkä paras vaihtoehto olisi odotella Barksia ankkaan ja sitten onkin yllätys, kun ei olekaan kovakantisista tai muista niitä tarinoita lukenut. Taaskin tänää katsoin jotain "juhlakirjaa", jossa oli Motaa, Barksia, Rosaa ym... (Luotilaakson sheriffi ja Monikäyttöauto taisivat olla mestareilta), mikähän kirja sekin oli...
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: KreachTaaskin tänää katsoin jotain "juhlakirjaa", jossa oli Motaa, Barksia, Rosaa ym... (Luotilaakson sheriffi ja Monikäyttöauto taisivat olla mestareilta), mikähän kirja sekin oli...
Se oli se Ankkalinnan nokkamies-albumi vai mikä lie. En ole ostanut ja tuskin ostankaan. Vähän on mennyt maku näistä juhla-albumeista kun suunnilleen joka vuosi tulee (toki se on tarkoituskin). Aina samanlaista rosk... sarjakuvaa vaikka joukossa on toki helmiäkin silloin tällöin.
AKUANKKA12
Odotan kovasti seuraavaa taskaria ja ostin tänään Nokkamies albumin joka oli ihan hyvä, mutta mikäs se ankkojen maailmanhistoria on? Siis Aku ankan aikakoneko? Kertokaa.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: PeetukkaJuhlasarjoissa on boksit ja niissä aloitussivuilla on artikkeleita, mutta ne ovatkit sitten vain Tuliaran eikä Blumin.
VAIN Tuliaran? Miten niin VAIN Tuliaran. Tuliara on loistava, vähintäänkin Suomen Blum.
Peetukka
Lainaus käyttäjältä: BarksiLainaus käyttäjältä: PeetukkaJuhlasarjoissa on boksit ja niissä aloitussivuilla on artikkeleita, mutta ne ovatkit sitten vain Tuliaran eikä Blumin.
VAIN Tuliaran? Miten niin VAIN Tuliaran. Tuliara on loistava, vähintäänkin Suomen Blum.

Tuliarakin on loistava, tarkoitin siis, että Barksin kootuissa on enemmän artikkeleita.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: PeetukkaLainaus käyttäjältä: FauntleroyEikä ole bokseja eikä artikkeleja ja vähän muutakin puuttuu.
Juhlasarjoissa on boksit ja niissä aloitussivuilla on artikkeleita, mutta ne ovatkit sitten vain Tuliaran eikä Blumin.

En minä kyllä tuota kirjoittanut.
AKUANKKA12
[

Lainaus käyttäjältä: AKUANKKA12Odotan kovasti seuraavaa taskaria ja ostin tänään Nokkamies albumin joka oli ihan hyvä, mutta mikäs se ankkojen maailmanhistoria on? Siis Aku ankan aikakoneko? Kertokaa.
Oma-aloitteisuus on kova sana. Tuosta Antin linkistä selviää paljon.[/quote]
Ahaa. Tuo Ankkojen maailmanhistoria kuulostaa huonolta keinolta kalastaa rahaa. Miten toimitus edes jaksaa joka viikko ilmestyttää pari uutta kirjaa?! Minä en tuota kirjasarjaa aio ostaa,ja muutenkin epäilen, että se ei saa kamalaa suosiota kuten Minitaskarit. Muutenkin kunnon ankkafani menettää pienoisen omaisuuden kaikkiin kolmenkympin kirjoihin. Semmoisen lukee yhtä nopeasti kuin Taskarin.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: AKUANKKA12Muutenkin kunnon ankkafani menettää pienoisen omaisuuden kaikkiin kolmenkympin kirjoihin. Semmoisen lukee yhtä nopeasti kuin Taskarin.
Mutta tarinat ovat yleensä parempia. Ja saa kovat kannet ja kaikki muut hienoudet. Ja noissa kirjoissa näyttää olevan +300 sivua (ainakin ensimmäisessä osassa (ovatkohan muutkin kirjat samanlaisia järkäleitä?)).

Hyvä muuten, että asiasta syntyy keskustelua. Vähän taas eloa tännekkin alueelle.
Karhula
On tässä vähän itsekin pitänyt karsia, mitä ostaa, kun koko ajan vain tulee uusia julkaisuja. Esimerkiksi Iines-lehtiä ja albumeita (satasivuisia) ei oikein jaksa ostaa, kun tulee kuin sieniä sateella.

Tänä vuonna kaiken lisäksi tulossa kymmeniä (no melkein!) kovakantisia, joista järkevältä tuntuu ainoastaan Ankkojen maailmanhistoria, jonka aion hyllyyn kyllä kerätä. Ei se nyt niin paha oli vajaa 200 euroa kuudesta kovakantisesta. Mutta joo. Kaikenlaista näyttää olevan tulossa.

Sori tästä sekavasa viestistä, mutta oon vähän sekasin...
Sivuja: 1 2 3 4 5