Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Tulossa olevat julkaisut

(75 viestiä)
Anonymous
Niin, niitä tulee nykyään aika tiukkaan thtiin ja sitte ei ehi ostaa kaikkii enneku ne on poistettu myynnistä ja sitte sitä saa etti seuraavat poul vuotta divareista yms. Mutta ite oon suunnitellu että taskarit ostan, mutta divareista. kovakantisiiki voi selailla divareita ja ihan normaaleist kaupoist. satasivuset käyn yleensä kattoo divareista ja yleensäkkin kaikki albumit tulee nykyään divarin kautta.
Fauntleroy
Melkoiselta turhakkeelta näyttää tuo "Näin naapurissa". 15 tarinaa ja kolme ennen julkaisematonta. Noh, eipä ole minulta pois.

Taskarin juhlakirja sen sijaan näyttää täydelliseltä. Kansi on aivan upea ja kirja on kunnon tiiliskivi. Castyakin on...
Kääk13
Onko tuo tarinalinkki arvaus vai oletko saanut jostain kautta tietoa, että juurikin sen takaa löytyvä sarja julkaistaisiin Taskarin juhlakirjassa? Mutta joo, taitaa olla pakko-ostos. Onneksi ei tarvitse kauhean kauaa odotella kun ilmestyy jo viikolla 9.

Myös tuota Ankkojen maailmanhistorian kakkososaa odottelen innoissani. Italialaisen Disney sarjakuvan suurena ystävänä aion kerätä koko sarjan. Tuo kirja ilmestyykin jo viikolla 5. :)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Onko tuo tarinalinkki arvaus vai oletko saanut jostain kautta tietoa, että juurikin sen takaa löytyvä sarja julkaistaisiin Taskarin juhlakirjassa?
Puhdasta arvausta. :) Tuo tarina näyttää minun silmääni mielenkiintoisimmalta Castyn ennen julkaisemattomista tarinoista. Pituuttakin on melkoisesti, joten ehkä se veisi liikaa tilaa...
Toke
Samaa mieltä edellisten kirjoittajien kanssa.

Ankan elämää ei kyllä välttämättä tartu minunkaan mukaani, vaikka kirjan hinta tulee olemaan varmaankin alle 20 euroa. Tuleekohan tuosta jonkinlainen sarja? Aku Ankassahan julkaistaan parhaillaan Ankan elämää sarjaa. Saman tyylinen kovakantissarja...?

Aion Kääkin tapaan kerätä kokonaan Ankkojen maailmanhistoria-sarjan. Minä nyt en ole niin suuri Italian tuotannon fani, kerään tuon sarjan enemmänkin siksi, että historia kiinnostaa. Tietysti siinä saa (toivottavasti) loistavaa sarjakuvaa luettavaksi, vaikka se ei nyt ihan realistisinta mahdollista olekaan. Jos citymarket ei nostele hintojaan, niin tuon sarjan saa haalittua sieltä ihan kohtuulliseen hintaan, 22,90€ kpl. Esim. Akateemisessa taisi olla rapiat 34€ per opus. :-P

Taskarin juhlakirja näyttää myös mainiolta!
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: TokeTuleekohan tuosta jonkinlainen sarja? Aku Ankassahan julkaistaan parhaillaan Ankan elämää sarjaa. Saman tyylinen kovakantissarja...?
Tähän väliin on hyvä poimia lainaus Kvaakin käyttäjältä printemps:

Lainaus:Kyselin kirjamessuilla Riku Perälältä tulevan vuoden Aku-kirjoista. Uusi Ankantekijät olisi kuulemma tulossa syksyllä, mutta tekijää ei olla vielä päätetty.

Off topic: Perälä kertoi, että ensi syksynä on tulossa myös uusi Don Rosa -kirja. Ensi keväänä tulee seuraava osa Ankkojen maailmanhistoriaan ja sitten alkaa uusi teemallinen sarja, jossa on eri taiteilijoita. Ensimmäisen osan teemana on jotain sellaista kuin Aku ja Tulppu. Keväällä tulee myös seuraava näköispainosvuosikerta, ja sitten Perälä muisteli, että joku muukin kirja taisi olla, mutta hän ei muistanut mikä. Perälä myös arveli, että Barks-kirjojen kanssa taidetaan nyt vetää vähän aikaa henkeä. Viime vuonna julkaistuun Carl Barksin jouluun viitaten hän kyllä sanoi, että tietysti joku teemallinen Barks-kokonaisuus voisi olla mahdollinen.
Toke
Ai niin, olinhan minä tuon viestin Kvaakista lukenutkin, mutta eipä tullut mieleen...Kiitos muistutuksesta. ;)
Kääk13
Lainaus Ankkalinnake blogista
Lainaus:Aku Ankka Extra (teemanumerot):

Tammikuu:
Taskukirjan taiteilijat (Saapasmaan sankarit)
Huhtikuu: Karhukopla
Heinäkuu: Lukijoiden äänestämä teema (lisätietoa myöhemmin)
Lokakuu: Vicar

Katsokaa tuota huhtikuuta...
Siis voi !"#¤% toivotaanko tuota Karhukoplaa oikeasti noin paljon?
Toivottavasti lehti sisältää ainakin jonkinverran italialaista tuotantoa. Siellä kun osataan edes siedettävästi, joskus jopa varsin hyvin käyttää Karhukoplaa toisin kuin Egmontilla.
Toivon mukaan lehdestä jätetään myös vanhat(ja miksei nykyisetkin) tynkäkoplat pois, mutta jos lehden on edustettava sitä Karhukoplaa mitä nykyisin näkee niin ne ovat väistämättömiä.

Noh, josko sittenkin yllättyisin positiivisesti.

Mitkähän vaihtoehdot mahtavat tuossa lukijoiden äänestysteemassa olla..?
Selvinee huhtikuussa.
Kreach
Voisi lopettaa Extran kun nyt teemat ei ihan sitä ollut mitä odotin. Karhukopla. Voi $£€£$. Vicarkin on aika löyhä teema. Ainut ok onkin tuo Taskarijuttu, ja sehän tulee ihan pian! Eli sen jälkeen mä varmaan lopetan extran :(
Peetukka
Saahan nuo teemanumerot haettua divarista tai kirpparilta jos vain ne kiinnostaa, eikä itse tavalliset ekstra-lehdet. Itse teen niin.
Kääk13
Perunamaan mukaan seuraavan teemataskarin nimi olisi "Sohvaperuna".
Inducksin mukaan tuo kyseinen kirja ottaisi ilmestyäkseen 16.2.2010 eli ensi tiistaina.

Tietääkö kukaan mitä teemaa taskari kantaa?
Pelkästään sohvaperunasta on vaikea keksiä monta sataa sivua mielenkiintoista luettavaa, vai onko?
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Tietääkö kukaan mitä teemaa taskari kantaa?
Teemana on televisio:

http://ankkalinnake.blogspot.com/2010/0 ... ankan.html
Kääk13
Liekö oheisen linkin takana toukokuun tuplataskarin sisältö?
http://coa.inducks.org/issue.php?c=nl/DUP+36#a

Mielenkiintoista sikäli, että kirja ei sisällä kuin yhden Taikaviitta-tarinan mitä yleensä ollaan nähty kaksi, mutta Mikki-tarinoitakaan ei ole kuin yksi. Sekin sellainen monivalinta-tarina jossa lukija saa itse valita tarinan juonen kulun.
Ciminoa ja Molinaria kirjasta löytyy melko runsaasti.

Mukana myös sellaisia huippunimiä kuin Guido Martina, Giorgio Pezzin, Massimo De Vita, Andrea Freccero ja Giorgio Cavazzano.
Ankkarock
En ole itse vielä ostanut teemataskari Sohvaperunaa, mutta aikeissa olisi käydä tässä kuussa divarissa, ja sieltä katsoa löytyykö halvemmalla kuin mitä kaupoissa norm. hintaan. Tässäkin taitaa olla hologrammi (tms.. ;) kannessa. Toivottavasti ei käy samoin kuin teeman Kelmien kerho kanssa. Hologrammi melkein revennyt irti kannesta :-[

Ei ole myöskään taskarin juhlakirjaa tullut ostettua. Täytyy sitten jossain vaiheessa sekin hankkia jostain..
Kääk13
Liekö ensi kuun taskarin sisältö oheisessa linkissä.
Ainakin jälleen Castya olisi tulossa(nyt myös piirrosten muodossa) ja Tito Faracin ja Giorgio Cavazzanon yhteistyötä.
Mukana näyttäisi olevan myös Gian Giacomo Dalmasson ja Giovan Battista Carpin klassikkotarina.

http://www.lustiges-taschenbuch.de/lust ... r/404.html

Kyseinen taskari ilmestyy saksassa 29.6.2010.
Meillä varmaankin heinäkuun 13 päivä...
Sivuja: 1 2 3 4 5