Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Roope-setä lehti

(147 viestiä)
akuankka1313
Höh! :( Olisinpa tilannut tänä vuonna Ropsua... Niin hienolta kyllä vaikuttaa.
Crosby
Joo itse sain lehteni vasta eilen, mutta onneksi tulivat lopulta. Päälehti oli varsin hyvää tasoa läpi lehden. Mikään tarinoista ei ollut floppi ja Scarpan tarina oli varsin hyvä. Cavazzanon haastattelu oli myös mukava lukea ja uusi keräilykuvasarja alkoi hienolla kuvalla ja vaikuttaa mielenkiintoiselta. Eli hieno aloitus.

Lisälehti oli myös mukava bonus ja sen eteen oli nähty vaivaa, kun paperikin oli tehty siinä suunnilleen sellaiseksi mitä se oli silloin, kun lehti alkoi ilmestyä. Ainut mikä jäi vähän harmittamaan oli se, ettei oltu samantien viitsitty tehdä koko lehteä näköispainoksena, vaan oli otettu mukaan vain erinomainen johtosarja ja Tiku ja Taku hupailu. No extraa se oli tämäkin, mutta olisihan sitä samalla voinut koko lehdenkin tehdä. Loistava aloitus kuitenkin kokonaisuudessaan tälle vuodelle. Samanlainen taso jos säilyy tarinoissa olen tyytyväinen.
Karhula
Näin on taas uusi Roope-setä ilmestynyt. :) Tällä kertaa aika kummallinen Ropsu. :P

Carpin Roope vs Karhukopla oli erittäin hyvä, koska siinä oli kunnon Carpia ja se oli hauska. Sitten tuo Indiana tarina oli aivan tavallinen Indiana tarina, mutta luin kuitenkin tämän. Dekkaripähkinä oli aika helppo niin kuin melkein aina. Ja tuo Ankportin tarina oli taas sitä Ankportia, josta en pidä. Ja sitten vielä tuo keräilykuva: Yllätyin kun Tähtien Varjossa oli tällä kertaa Moby Ankka! :o Aika huono Palazzsin piirtämä keräilykuva, enkä pitänyt, koska näytti kun olisi Mobylla ollut naamari. :D
Juhna
Molemmat tämän vuoden Roopet ovat olleet todella hyviä ja mielenkiintoisia tarinoita on riittänyt, jopa Mikki tarinat ovat olleet hyviä vaikka niistä en niin kauheasti yleensä piittaa mutta nyt ovat kiinnostaneet. Vaikka onhan Roopeissa aina ollut hyviä tarinoita :) elikkä samalla linjalla vaan jatkakaa :)
Hupu
Lainaus käyttäjältä: nWoJos tykkää Italialaisesta Ankasta niin Roope-Setä ja Taskarit on sopiva mitä kannattaa ostaa.
Joo niinhän se on jos tykkää italialaisesta niin silloin varmaan hyvä lehti.
Karhula
Ja taas on tullut uusi Roope-setä ja tällä kertaa se kullattu numero. Itse en pitänyt kannesta, koska se oli aika kökkö. :(

Kaikki tarinat olivat ihan hyviä, mutta kyllä paras oli ehdottomasti Scarpan piirtämä tarina. Se vaan oli niin kiva. ;D Pidin myös keräilykuvasta jossa tällä kertaa oli Viitatar. Tosi hieno Molinarin tekemä työ(VAU!).
Fauntleroy
Menin huoneeseeni ja löysin upean kullatun lehden pöydältäni! Kansi on kerrassaan upea.Ja takakannen vitsisarja oli hauska ;D
Aikakone
Kuinka usein luette tietotoimisto osion? Mä luen aina, koska siitä löytyy lähes aina jotain hyödyllistä ;). Tosin viime roope sedässä se oli aika laimea. Mutta takakansi hyvä :)
Fauntleroy
Yleensä aina luen tietotoimiston,tosin se tieto on jo ennestään tuttua mutta..
Joskus tosin on mielenkiintoista tietoa mm. muiden maiden disney-julkaisuista yms.
Karhula
Itse luen tietotoimiston aina kun siinä on jotain kiinnostavaa tietoa, mutta joskus unohdan koko tietotoimiston. ::) :P
Crosby
Hienoin Roope kautta aikojen ilmestyi eilen. Tosi upea kansi. Ei ollut mitenkään kökkö mielestäni vaan oikeasti siisti. Tarinatkaan ei lehteä pilanneet. Hyvää italialaistyötä kuten aina Roopessa. Itse sanoisin, että Roope on tällä hetkellä laadukkain lehti ja ehkä aina ollutkin. Turhan monet tarinat akkarissa, taskareissa ja sarjisekstrassa on tasoltaan huonoja. Roopessa taas kauttaaltaan kestää vähintään yhden lukukerran, monet useammankin. Nyt vaan toiset mokomat 30 vuotta elinikää lehdelle. Tietotoimisto olisi voinut käydä lehden läpi vuosi vuodelta tjms. Olihan ne tervehdyksetkin ihan mukavia, mutta tietotoimistossa saisi olla myös tekstiä.
jho
Lainaus käyttäjältä: CrosbyTarinatkaan ei lehteä pilanneet. Hyvää italialaistyötä kuten aina Roopessa. Itse sanoisin, että Roope on tällä hetkellä laadukkain lehti ja ehkä aina ollutkin. Turhan monet tarinat akkarissa, taskareissa ja sarjisekstrassa on tasoltaan huonoja.
Ei todellakaan pilanneet! Scarpan tarinat kelpaa aina ja niitä Akkareissa ja muissa julkaisuissa harvemmin näkee. Roopet pysyy ne 100 sivua hyvätasoisina (poikkeuksia lukuunottamatta), kun taas Akkareissa on melkein aina joku kymmenen sivua kolmestakymmenestä selkeästi huonompitasoisia.
Essi Ankka
Mielestäni RS:ssä parasta ovat Roopen seikkailut maailmalla. Toivoisin että voisi joskus ilmestyä jonkin näköinen matkailu-extra. Saataisiin Tietotoimistoon paljon hyvää kysyttävää ;D
Kreach
Lopetin Ropsun tilaamisen. Muutenkin ankkoja jo liikaa. Roope-setä -lehden tarinat rupesivat hieman jo toistamaan itseään. Mutta, mutta-.-
Karhula
Jälleen uusi Roope-setä on ilmestynyt.

Kansi oli sitä keskiluokkaa ja johtosarjana kun oli tuo Massimo De Vitan piirtämä tarina joka oli hyvä niin keskivertona pysyy. Sitten Palle Pulppu tarina oli myös keskivertoa vaikka en pidäkään Pulpusta. Keräilykuvkin oli keskivertoa. Siinä nyt jotka ansaitsivat maininnan.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10