Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7
Kirjoittaja

Aihe: Carl Barks library Suomeen!

(93 viestiä)
akuankka1313
Äitini on kova Barks-fani ja sen takia haluaisikin tilata kyseisen sarjan. Mutta ne vain on niin hiton kalliita, että ehkä ei sittenkään osteta...
Crosby
Tai siis sehän on jo nyt myöhäistä ruveta tilaamaan. Olisi pitänyt jo yli vuosi sitten jättää tilaus että olisi päässyt mukaan. Voi olla että tiesitkin sen ja kirjoitit vain väärin. Mutta enää sitä ei voi tosiaan tilata.
Barksi
Voi teitä, jotka ette tilanneet Koottuja. Kyllä on mahtavia kirjoja.

Ja onko ne nyt niin kalliita? Hintaa 60€ per kirja (postitus 10€). Normaalisti kirja maksaa 35€ (ovh).
25€ lisää, mutta Koottujen laatu on loistavaa (poislukien pikselipainos). Artikkelit ovat mielenkiintoisia ja niitä on runsaasti.
Lisäksi ei tarvitse enää koskaan ostaa mitään Barksia, kaikki on jo tässä. Joten ei se hinta nyt niin paha ole, 1900€ kuulostaa toki pahalta.
Mutta kun tarkemmin miettii...
Crosby
No täytyy sanoa että on ne kalliita ainakin minulle. Kun laskee että 180x3=540 euroa vuodessa niin ei niitä rahoja niin vain nykäistä. Ja 3:na vuonna peräkkäin. Lahjaksi tietysti mutta sekin olisi voinut jossain vaiheessa harmittaa kun 3 vuoteen et mitään muuta saa. Mutta en väitä etteikö olisi hintansa arvoisia varmasti ja parin vuoden päästä vielä arvokkaampia. Täytyykin ruveta lottoamaan niin voin sitten joskus ostaa ne päävoiton kohdalle sattuessa johonkin aivan mahdottomaan hintaan.
hjhh
Sillon kun näitä alettiin mainostaa olin vielä peruslukija, enkä ankoista vielä paljoakaan ymmärtänyt.
Tajusin kuitenkin kuinka ainut kertainen tilaisuus tämä on. Meinattiin veljen kanssa yrittää saada tilata puoliksi sarja.
Tietenkin äiti piti tätä aivan liian kalliina ja jäi tilaamatta.
Nyt jälkikäteen kyllä harmittaa suuresti.
jho
Nyt jälkeenpäin mua(kin) ketuttaa TODELLA paljon. En vielä n. vuos sitten tajunnut yhtään tämän sarjan arvoa ja mahtavuutta. Hinta tuntui erittäin suolaiselta ja niin tuntuu vieläkin, mutta olisin valmis luopumaan tärkeistäkin asioista tuon sarjan eteen (tai miten sen nyt ottaa mitkä asiat on tärkeitä ja mitkä ei). Oon erittäin kateellinen teille monelle onnekkaalle, joille kirjoja postilaatikosta aina välillä kolahtaa.

Jos joskus joku (typerys) tuon täyden sarjan myy jossain, olen valmis maksamaan siitä aika paljon. Tuostahan ei toista painosta tule.
Kurmeloinen
Itse olisin myös ollut oikeasti halukas hankkimaan tämän sarjan...eih hitto, ilmottauduttiin jo postituslistalle(tai sehän oli vain se esite, mikä tuli) kun äitikin oli periaatteessa vähän kiinnostunut tästä, olisihan se hieno ollut. Mutta tuli sitten tämä rahakysymys vastaan. Ei mulla itelläni olisi varaa kustantaa tätä. Noh...ei tätä enää kannata murehtia...tilaisuus meni jo yli vuosi sitten.

Arvatkaapa mitä tapahtuu kokonaisille kirjasarjoille/paketeille jotka lähetetään takaisin tai on muuten vain ylimääräisiä?
Aivan oikein, KAIKKI ylimääräinen silputaan tuhanneksi palaseksi eikä niistä yksikään ylimääräinen päädy kenenkään käsiin. Varmaan mukavalta tuntuu silputa priimakuntoisia kokonaisia paketteja.<3 Mutta näin säilytetään ainakin se lupaus, että tämä sarja on sitten tässä eikä toista tule.
Barksi
Haluaisin nähdä kun Koottuja tuhotaan. Se voisi olla hauskaa! Kunhan ei omista kirjoistani olisi kyse.

Tässä olisi aika halvalla kaikki tähän asti tulleet:

http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=67211135

Mukana vielä ensilantti ja kalenteri. Kannattaa harkita.
jho
Olishan toi aika mahtava paketti, mutta olen 99,99 % varma, että tuo hinta nousee tuosta vielä aika tavalla. Nyt vaan äitiä taivuttelemaan.. :P
Anaconda
Ylimääräisten kirjojen hävittäminen kuuluu asiaan. Tämä taitaa tapahtua sitten kun koko sarja on valmis.

Tulisikohan jo ensi viikon loppuun mennessä seuraava boksi.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: jhoOlishan toi aika mahtava paketti, mutta olen 99,99 % varma, että tuo hinta nousee tuosta vielä aika tavalla. Nyt vaan äitiä taivuttelemaan..
En usko, että tuo hinta nyt niin kauheasti tuosta nousee. Lähes kaikki halukkaat ovat kirjat tilanneet.
Kuka niitä enää ostaisi? Tietysti on sellaisia, jotka eivät muistaneet tilata, mutta kiinnostaako vain kolmen boxin osto?
Itse olen kunnianhimoisempi, kaikki tai ei mitään. Mutta jos haluatte edes muutaman boxin, kannattaa toimi nyt!
jho
Tuo on kyllä totta. Mutta jos nyt hankkisi noi kolme, olis varmaan taas vaikeampi hankkia niitä 7 muuta. Ja niin paljon muutakin kun pitäisi hankkia.
Crosby
Kyllä nuo varmaan tosiaan aika lailla tuolla 500 eurolla tuolta lähtee. Tuskin hinta hirveästi kohoaa. Harmi kun itselläni ei taida olla tuota 500 tällä hetkellä käytettävänä ja liekö saisin ostaakaan. Täytyy harkita. Postit sentään näköjään sisältyy hintaan. Olisikohan myyjältä mahdollista saada myös optio tuleville osille jos nämä ostaisi? Sitäkin voisi kysyä. Voi &¤##%&% sentään kun ei nyt tiedä. Toisaalta jos jätän tilaisuuden käyttämättä voi olla että kaduttaa vuosia tämän jälkeen. (Ankaraa pohdiskelua...)

Tuo kuulostaa tosiaan melko pahalta että palautetut paketit silputaan. Itse en ainakaan tuota hommaa voisi hoitaa. Miksei noita palautettuja voisi vaikka myydä divareille johonkin hintaan joista ne taas kulkeutuisivat halukkaille. No elämä on välillä hullua. Painoshan ei tässä kuitenkaan lisääntyisi kun ylimääräiset vain laitettaisiin kiertoon.
Crosby
Joku oli näköjään nopeana ja kohde oli suljettu. No säästyinpähän päättämisen vaivalta. Voisi kyllä kokeeksi ostaa nuo pikseliosat ja katsoa minkälaista tavaraa sarja on. Laadukasta epäilemättä. Täytyy tuota huuto.nettiä aina seurailla. Joku voi aina välillä iskeä osia myyntiin.
Jukka
Lainaus käyttäjältä: CrosbyJoku oli näköjään nopeana ja kohde oli suljettu. No säästyinpähän päättämisen vaivalta. Voisi kyllä kokeeksi ostaa nuo pikseliosat ja katsoa minkälaista tavaraa sarja on. Laadukasta epäilemättä. Täytyy tuota huuto.nettiä aina seurailla. Joku voi aina välillä iskeä osia myyntiin.
Hyvä sivu, jota kannattaa seurata:
http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?s ... t=0&num=50
Tuolla näkyykin yksittäisiä kirjoja olevan myynnissä..
En vain tajua, miksi ihmiset myyvät noita pikselipainoksiaan pois?
Nehän nimittäin ovat aikanaan suuria keräilyharvinaisuuksia.. :o
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7