Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7
Kirjoittaja

Aihe: Carl Barks library Suomeen!

(93 viestiä)
Etsivä Kaasi
Todella hienoa, että tulee myös Amerikkalainen versio. Itse harkitsen ostamista. Myös tuo Don Rosa Collection kiinnostaisi minua. Tietääkö kukaan minkälaisen ajan välein uudet kolme kirjaa ilmestyvät? :)
Fauntleroy
Ymmärsin niin ettei tuo tule ennakkotilaukseen vaan aina kun uusi kirja ilmestyy, pitäisi olla valppaana ostamassa..
Suomenkielinen CBL= 1800e+postikulut ym.
Englanninkielinen CBC= 600e+postikulut ym.
En kyllä käsitä tuota hintaeroa.
Kyllä menee harkintaan, koko kesä aikaa miettiä.

J, off
Barksi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyBarksi, taidat olla rikas kun ostat molemmat :o
Ei se nyt niin kova hinta ole. Mutta toisaalta, olenhan opiskelija. Opiskelijathan ovat aina rikkaita, eikö.
Barksi
Kvaakissa on keskusteltu siitä, josko sarjan päätyttyä tehtäisiin lisäbokseja, joissa julkaistaisiin kaikki Barksin maalaukset ja Barksin tarinoiden uudet versiot. Uusilla versioilla tarkoitan niitä tarinoita, jotka on tehty Brasiliassa jne. (manga-Ankka yms.). Mitä mieltä sarjan tilaajat ovat? Jenkeissä tehtiin myös joistakin Barksin kansista eräänlaiset julisteet, jotka tilaajat saivat ilman erillistä maksua.

Minä ainakin kannatan täysillä lisäbokseja. Se olisi silloin todellisesti maailman täydellisin Barks-sarja. Täydellisempi kuin jenkkiversio. Ja mahdollisesti täydellisempi kuin muiden pohjoismaiden versiot. Vaikkakin, eihän Suomen Ankan toimitus tätä voi yksin päättää, suurin päätäntä valtaa taitaa olla Tanskanmaalla. Mutta miettikääs nyt, kaikki, siis todellakin KAIKKI, Barksit samojen kansien (kuvainnollisesti) välissä. Vielä kun saataisiin kaikki Ei-Disney-työtkin, niin kaikki olisi hyvin. En viitsi kuitenkaan ostaa kaikkia Tom & Jerry-lehtiä, missä Barksia on. Mielummin kovakantisena.

Lisäksi, jos kootuista tehdään lisäbokseja, luulisin, että täydellisen kokoelman arvo nousisi. Kaikki eivät kuitenkaan ostaisi "maalaus"-kirjoja, joten viimeisten boksien tilausmäärä saattaisi olla huomattavasti pienenpi.

Seuraavan kerran kun tapaan Jukka Heiskasen, aion ottaa tämän aiheen puheeksi. Toivottavasti toiveeni toteutuu ja saamme Suomeen maailman täydellisimmän Carl Barks-kirjaston!
Egoisti
Lainaus käyttäjältä: BarksiKvaakissa on keskusteltu siitä, josko sarjan päätyttyä tehtäisiin lisäbokseja, joissa julkaistaisiin kaikki Barksin maalaukset ja Barksin tarinoiden uudet versiot.
Menee vähän ohi aiheen, mutta menköön. Kyselin joskus Akkarin toimitukselta jonkinlaista julistesarjaa maalauksista. Vastaus oli tämä:
Lainaus:Barksin öljyvärimaalauksista olisi toki mukava tehdä vaikkapa kattava julistesarja, mutta käytännössä se on aika hankalaa: maalauksien julkaisuoikeuksien saaminen ei ole kovin yksinkertainen - eikä edes helppo - juttu.
Barksi
No, täytyy kysyä Heiskaselta tahi Perälältä. Ilmoittelen tietenkin tänne, mikäli jonkinlaista lisäsarjaa luvataan. Tosin, onhan noita maalauksia tullut monissakin eri asiayhteyksissä vaikka mihin eri julkaisuun. Miksei siis myös Koottuihin. Muutama (tai ainakin yksi) maalaus on jo tullutkin, mutta kaikki samojen kirjojen välissä - voi sitä riemua. Jenkeissähän ollaan muistakseeni joskus vastaava julkaistu.
Crosby
Kiinnostus kyllä heräsi tuohon halpisversioon. Enkku kuitenkin jo alkaa sujua ja siinähän se vain paranisi. Onkos kirjasarjasta missään lisätietoa/kuvia/muuta matskua? Että kuinka tyylikkäältä näyttää ja onko aivan vastaava mitä Kootut suomessa? Tosin jos tuo pitää Kanadasta asti tilata niin vähän arveluttaa. Menee pohdintaan. Kesätyörahat voisi ainakin hyvin heittää tuohon...
Ankka313
Sapettaa, kun en voinut tilata tuota Carl Barks librarya...:s Liian kallis, ei rahat olisi riittänyt :s Olen kuitenkin saanut haltuuni tuosta sarjasta kirjat 2 ja 12. Loputkin olisi tarkoitus hankkia myöhemmin, sitten kun on rahaa tarpeeksi, jos joku enää silloin suostuu niitä myymään. Veikkaanpa, että noita kirjoja on myöhemmin vaikea hankkia, kukaan tuskin haluaa luopua omistaan, ellei sitten rahan puutteessa...
Fauntleroy
En ole tainnutkaan vielä täällä vuodattaa pettymystäni?

Minuakin todella sapettaa, että olin niin typerys silloin syksyllä -06 kun en tajunnut miten hieno sarja tämä on. Tiedän kuitenkin, että en olisi saanutkaan tätä vaikka olisin pyytänytkin. Kaikki Barksit samoissa olisi sellainen sarja, jonka todella haluaisin hyllyyni. Barksin kohdallahan olisi parasta lukea kronologisesti eikä hakea eri sarjoja eri julkaisuista.

Tällä hetkellä elän siinä toivossa, että setäni lahjoittaisi aikanaan minulle tämän sarjan. Minulle kyllä kelpaisi lukeminenkin (kerran luin ykkösboxia ja oli se kyllä loistava). Tietää kyllä että olen yhtä intohimoinen fani kuin hän.

Keväällä pitäisi olla tulossa USA:n versio ja kyllä siitä on pakko hankkia ainakin yksi osa. Jotain lievitystä edes.
Fauntleroy
Marxin koottujen lisäosat ilmestyvät aikaisintaan vuonna 2010. Projektin lopullinen päätös tulee alkuvuodesta, kertoo toimituspäällikkö Riku Perälä.

Asiasta tiedottaa Turun Sanomat.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyMarxin koottujen lisäosat ilmestyvät aikaisintaan vuonna 2010. Projektin lopullinen päätös tulee alkuvuodesta, kertoo toimituspäällikkö Riku Perälä.

Asiasta tiedottaa Turun Sanomat.

Tuohan oli toki tiedossa, että vasta vuonna 2010 tulee, jos tulee. Täytyykin udella Rikulta Kirjamessuilla.
Anaconda
Katselinpa tuolta Kvaakista, että kolmen lisäsetin yhteishinta olisi vain 180 euroa. Toivottavasti kuitenkin sama korkeatasoinen painolaatu jatkuu myös näissä lisäosissa.

Sekin lienee mahdollista, että jos tästä tehdään erillinen sarja, niin koottujen tilaajille hinta olisi edullisempi kuin muille.
Barksi
Näillä näkymin jatko-osat ovat toteutumassa, mutta mitään varmaa ei vielä kuitenkaan ole...

http://ankkalinnake.blogspot.com/2009/1 ... apsat.html
Barksi
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7