Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Harvinaisuudet!

(47 viestiä)
Anonymous
Multa löytyy kanssa muutamia muitakin Roope-sedän erikoisnumeroja kuin tuo Voi mammona...en nyt muista mitä....on nähny niitä sillon tällön divareissa että en oikein tiedä onko ne varsinaisia erityisiä harvinaisuuksia....? Hyviä ovat joka tapauksessa. :D
Jenni
Minä nappasin lähetyksenmyynnistä tuon Voihan mammonan, maksoi jotain 30 senttiä, eli voisi kutsua aika löydöksi :) Ja kunto hyvä!
Hanhivaara
Tää ei ole taskari tai roope-setä, mutta multa löytyy hyllystä sellainen kuin Aku Ankka Matematiikan valtakunnassa. Kolmisen vuotta sitten divarissa katselin kyseisen teoksen hinnan olleen 25 - 35 euroa. Se on saattanut jopa nousta siitä ajoista ;)
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: BarksIlmeisesti tuo kesäleski josta on maksettu 50€, on avaamaton pakkaus. Vai?
Joo, avaamaton, mutta avaamattoman oon tosiaan nähny menevän 10€:lläki
Anonymous
Lainaus:Minulla on tuo Voihan mammona, jonka Barks mainitsi.
Sama täällä. Se niistä "harvinaisuuksista" :D
Anonymous
En tiedä onko se harvinaisuus mutta multa löytyy hyllystä aku ankan taskukirjojen 1 numero, ei järin hyvä kuntoinen mutta luku kelpoinen(alkuperäinen). ::)
Barksi
Jos se on ykköspainos, mutta huonossa kunnossa, ei hinta kovin korkealla nouse. 2-10€ on oma veikkaukseni. Jos olet kiinnostunut luopumaan siitä, kokeile Huuto.nettiä.
akuankka1313
Itteltäni ei oikein harvinaisuuksia heru, harvinaisimmat ovat ehkä Akkari vuodelta -61, ,ekan Taskarin kolmas painos, Taskari Nro. kakkosen toinen painos tai Taskari Nro. 9 ensimmäinen painos..
jho
Nyt kun oikein mietin, niin ekana tulee mieleen Roope-setä lehden erikoisnumero Roope-setä ja kääpiöintiaanit, vuodelta 1983 (ks. topicin 1. sivu, jossa on noista enemmän). Eka painos, kohtalainen kunto. Toisena mieleen tulee keräilyarvoltaan kohtalaiset Kuukauden sarjisextrat vuodelta 2001. Niiden arvo on 3-5 euroa/kpl, kunnosta riippuen. Ja mun kappaleet on minttejä, ja ne on vielä kymmenenkin vuoden päästä minttejä. ;)
Bomber
Ropsun numero kakkonen. Asun Tuusulassa, jossa ei paljon divareita ole.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: BarksiNuo Roope Sedän erikoisnumerot on noin 2-5€. Itseltä löytyy kaikki paitsi yksi, en muista nyt mikä.
Nyt on kaikki, ja vielä kaksin kappalein. Ei nämä missään hirveissä hinnoissa liiku, siksi niitä olen ostellutkin.
jho
Eli on nykyäänkin noissa ym. hinnoissa?
Anonymous
Huonokuntoinen Mikki Kiipelissä, hyväkuntoinen iloiset perheet jotka läpyskässä kiinni, jotain joulumanteleita ja näitä muita ensimmäisiä taskareita löytyy ja sitten se iso läpyskä, joka oli Mikki-aiheinen (en nimeä muista) En nyt tiedä ovatko harvinaisia... Vai ovatko?
Anonymous
Olen jostain kuullut, että Aku Ankan taskukirja erikoisjulkaisu Jose Carioca olis harvinainen. Onkohan se totta? Mulla on myös Roope-setä numero 2. :-
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: MääOlen jostain kuullut, että Aku Ankan taskukirja erikoisjulkaisu Jose Carioca olis harvinainen. Onkohan se totta?
Ei kai :o
Jos olisin tiennyt, niin olisin heti ostanut. Nimittäin melkein jokaisessa tutussa divarissa on tuo Carioca-numero.
Sivuja: 1 2 3 4