Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Harvinaisuudet!

(47 viestiä)
Mikko M
Itse omistan tuon Carioca-numeron, mutta ei se vaikuta kovinkaan harvinaiselta. Sain sen ilmaiseksi, kun vanhempani ostivat kesämökin, jonka kaappiin oli jätetty muutamia taskukirjoja, tämä mukaanlukien.

Itse en juuri omista harvinaisuuksia, mutta alkuperäinen taskukirja 100 sekä hyvin rajatulla painoksella varattu Onnenankka-kirja löytyvät. Tiedän kaverin, jolla on kaksi erittäin hyväkuntoista Mikki kiipelissä-taskarin ensimmäistä painosta. Kahtena kappaleena häneltä löytyvät myös muutama muu 1-10 välissä oleva taskukirja. Aikoinaan kysyin häneltä, että miksi hän omisti taskukirjoja kaksina kappaleina, mutta nykyään en muista, että mitä hän vastasi. Hassu juttu kuitenkin.

Lainaus käyttäjältä: BarksiAlkuperäinen taskukirja 100 ei ole järin harvinainen.
Ei juuri harvinaisempia tuotteita itseltäni löydy. Laitoin vain kaikki ne "harvinaisuudet", jotka itse omistan. Sille ei sitten voikaan mitään, jos isommalla mittapuulla ne ovatkin melko yleisiä. Harvinaisempaa ei minulla ole.
Anonymous
Ookkei kiitti tiedosta. :) Mullakin on muuten Mikki kiipelissä 1. painos ja myös sitä seuraava, jokin Roopen maailmanmatkat tjsp. 1. painos :)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Mikko MItse en juuri omista harvinaisuuksia, mutta alkuperäinen taskukirja 100 sekä hyvin rajatulla painoksella varattu Onnenankka-kirja löytyvät.
Alkuperäinen taskukirja 100 ei ole järin harvinainen. Ja tuo Onnenankka... Kirjahan piti olla myynnissä vain Tuurissa, mutta Suomalaisessa näitä oli kasoittain vain muutamaa viikkoa sen jälkeen, kun ostin omani. Tästä on otettu jo toinenkin painos, joten ensimmäinen painos myytiin ilmeisesti melko nopeasti loppuun. Ehkä arvoakin tälle tulee...
The Aku Man
Itsellä ei (tietääkseni) ole mitään järin harvinaista... ois yks kysymys kyl:
Miten arvokkaita nämä 1954-1957 luvun lehdet on? Onks ne mite harvinaisii?
Barksi
Lainaus käyttäjältä: The Aku ManItsellä ei (tietääkseni) ole mitään järin harvinaista... ois yks kysymys kyl:
Miten arvokkaita nämä 1954-1957 luvun lehdet on? Onks ne mite harvinaisii?

Arvokkaita: Ei
Harvinaisia: Tavallaan

B-ja c- numerot ovat arvokkaampia kuin perusnumerot, mutta eivät nekään kamalan arvokkaita ole. Huuto.netistähän noita saa muutamalla kympillä... Perusnumeroita siis.
Rosa fani
Kun kerran täällä harvinaisuuksista puhutaan, niin minulla olisi teille kysymys.
Haluaisin tiedustella Aku Ankka-lehden numeron 11c 1954, Vahva Jussi arvoa. Itselläni on kyseinen lehti hyväkuntoisena, vaikkakin se on värivirheellinen eli tummempi painos. Tämä on juuri se lehti josta "korri" kertoi tämän keskustelun ensimmäisellä sivulla. Tässä lehdessä on takana osoitelappu eli tätä ei ole ostettu irtonumerona. Jossain nettiantikvariaatissa olen nähnyt tämän tummemman painoksen myytävänä viidelläkymmenellä eurolla. Osaako kukaan sanoa tämän arvoa?
Aku-fani13
En osaa sanoa.
Itselläni on 2 aika harvinaista: 2 Bernand ja Biancan ensimmäistä numeroa(tästä en ole varma). Aikas vanhoja joltain 1970-luvulta ja kaupasta ostettu. Akkarissa oli että kappale hinta noille olisi 60e että jos minulle rahapula tulee niin on kaapissa 120e. Onkos kenelläkään muilla noita?
Rosa fani
Mitä arvoa mahtaa olla Aku ankan taskukirjan numerolla 169, Törmäyskursilla?
Siis Akun-sukupuutarrat siellä välissä. Ostin ton taskarin tänään divarista ja maksoi vaan 2,50. Muutenkin on hyvässä kunnossa.
Aku Vankka
Jos 2,50 maksoi, niin tuskin kovin arvokas on, ainakaan uskoakseni.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Rosa faniMitä arvoa mahtaa olla Aku ankan taskukirjan numerolla 169, Törmäyskursilla?
Siis Akun-sukupuutarrat siellä välissä.

2,50€ on aika halpa hinta. Itseasiassa oikein mukavaan hintaan olet taskarisi saanut. Kolmekymppiäkin tästä on joskus maksettu. Ja pienenä vihjeenä vielä, että minulta löytyy tämä ylimääräisenä, jos kiinnostaa... :P
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: BarksiLainaus käyttäjältä: Rosa faniMitä arvoa mahtaa olla Aku ankan taskukirjan numerolla 169, Törmäyskursilla?
Siis Akun-sukupuutarrat siellä välissä.

2,50€ on aika halpa hinta. Itseasiassa oikein mukavaan hintaan olet taskarisi saanut. Kolmekymppiäkin tästä on joskus maksettu. Ja pienenä vihjeenä vielä, että minulta löytyy tämä ylimääräisenä, jos kiinnostaa... :P

Pyydätkö siitä sitä kolmea kymppiä vai ;D
Itekkin voisin tollasesta helposti tuon 2,50e maksaa, mutta enpä usko, että Barksi ihan tuolla hinnalla myisi ;)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Pyydätkö siitä sitä kolmea kymppiä vai ;D
Ehkä, ehkä en. Jos satasen maksat, voin postittaa taskarin sinulle. Niin, ja voin jopa maksaa postituksen. ;)
Ankka313
Paljonkos on tuon Roope-setä lehden erikoisjulkaisun "Black gold, yellow gold" arvo??? Messuilla SS Libricon pyysi siitä jotain ihan älyttömiä summia, mutta onko sen arvo oikeasti niin älytön?? Nuo divarithan tuppaavat pyytämään julkaisuista välillä mitä lystäävät, kun Takaisin Xanaduun -lehtikin oli Makedoniassa 50e, mutta sen arvo on tuskin lähelläkään niin paljoa...
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Paljonkos on tuon Roope-setä lehden erikoisjulkaisun "Black gold, yellow gold" arvo???
Minulla on noita kolme, yksi vieläpä avaamattomassa, alkuperäisessä kirjekuoressa (kuinkakohan monella on vastaava, tuskinpa monellakaan). Huuto.netissä noista on kymppiä maksettu.
Mr. A.A
Itseltäni löytyy neljä hyvän kuntoista Mikki Hiiren kulta-aika, sarjakuvalehteä, joissa siis on Mikki Hiiri-sarjakuvia vusilta 1930-1931, itse lehdet on painettu vuosina 1971-1972. Tietääkö kukaan niiden arvoa koska en itse viitsisi vain arvailla ja sitten yht'äkkiä ilmoittaa väärää tietoa. Ja sitten vielä löytyy muutama Aku Ankka-lehti (numerot 3/1989, 15/1990, ja 8/1991), missä on kahdet kannet päällekkäin. Löytyykö keneltäkään tuollaisia lehtiä?
Sivuja: 1 2 3 4