Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Iines-lehti

(51 viestiä)
Leo
En tiedä onko tälläistä ollut, mutta...
Näitähän on nyt tullut kai 3 kappaletta. Mulla on kaikki :)
Harvinaisen hyvin tehty lehti. Tarinatkin ovat sillä tavalla piristäviä :D
Anonymous
Juu, naisille. Vähän homahtavaa lukee sitä miehenä.
Leo
Ei mun mielestä :D Mä tiedän monia tyyppejä jotka lukee sitä. Ja vaikka lehti on naisankkoihin suunnattu on siinä ainakin puolet hahmoista miehiä. Lukevathan monet W.i.t.c.h.iäkin!
Barksi
Mullakin on ne kolme. Ei se kyllä oo yhtään "naisellinen". Kyllähän tytötkin lukee Aku Ankkaa. Eiks se oo vähän sama asia.
Heka
No Aku ei oe tarkoitettu poikine lehdeksi, mutta Iines on selvästi enemmän suunnattu tytöille, mutta kyllähän sitä voi pojatkin lukea. Ainakin sarjikset.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: HekaNo Aku ei oe tarkoitettu poikine lehdeksi, mutta Iines on selvästi enemmän suunnattu tytöille, mutta kyllähän sitä voi pojatkin lukea. Ainakin sarjikset.
Mitä?? Siis mä ainakin ostan Iineksen pelkkien testien takia!! :D No onhan ne ihania, mullon kaks ekaa Iinestä en oo ostanut, enkä ehkä ostakaan tätä kolmatta. Aika kallis lehti ja kun siinä on uusintoja!!
Leo
Eikös nyt ilmestynyt neljäs?
Jostain syystä en ole vielä ollut kaupassa niin että olisin tätä lehteä nähnyt ja että rahaa olisi ollut mukana. Harmittaa, kun en ole vielä ehtinyt ostaa :(
Anaconda
On kyllä aika kallis lehti, vähän rahastuksen makua. Sarjakuvat eivät tuossa lehdessä ole minun makuuni sopivia. En ole ostanut yhtään numeroa. Hinta-laatu suhde on kyllä aika huono.

Mitäs nuo testit on?
Anonymous
Sairaan kiva ja mukava ja vähän hassukin lehti minulla on kaikki sarjikset, vaikka ne maksavatkin liikaa, se on niissä vikana. Piirtäjät ovat hyvin Taidokkaita. Mutta milla magiaa on kyseisessä sarjiksessa liian vähän.

******************************
I love Milla Magia
Anonymous
Ostin ekan numeron vaimolle kun se ilmestyi. Ei nyt ihan korkean hintansa väärti kuitenkaan.
Anonymous
Minulla on kaikki tähän mennessä ilmestyneet Iines-lehdet. Onhan ne ihan kivoja, mutta hinta on kyllä liian korkea. Sarjakuvien taso ei vedä vertoja Aku Ankalle.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: Matilda McDuckSarjakuvien taso ei vedä vertoja Aku Ankalle.
Jokaisesta numerosta löytynee tarina joka on julkaistu aiemmin Aku Ankassa, joten eiköhän joka läpyskästä löydy ainakin yksi keskitason sarjakuva.:) Iines-lehti vaikuttaa aika samanlaiselta kuin Hollannissa julkaistava Katrien.
Leo
Siihen neljään ovat nykyään omatkin lehteni jääneet. Hyvä lehtihän se on, mutta kun uusin Aku Ankan aikakone yms. ilmestyvät samaan aikaan niin kaikkeen ei voi riittää rahaa.
Anaconda
Kuinkakohan pitkään tämä lehti pysyy elossa? Levikki ei kuitenkaan ole kuin n. 9000kpl (Aku Ankka n. 300000).
Anonymous
Itselläni on kolme numeroa Iineksestä. Ostan sen ainoastaan silloin jos siitä saa alennusta. Kahdesti on Aku Ankassa ollut euron alennuslipuke ja yksi kesänumero oli myös halvempi. Tarinat ovat ihan kohtalaisia ja hyvää viihdettä jos ei halua keskittyä sillä hetkellä mihinkään tähdelliseen asiaan.
Sivuja: 1 2 3 4