Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Iines-lehti

(51 viestiä)
PetteriZ
No jaa minä en pidä siitä että noita uusia albumi ja lehtisarjoja pukkaa joka välistä nykyään :? .Mulle riittäis taskari,roope ja akkari :D
Jenni
Mä en ole edes yhtäkään lehteä aukaissut! Kerran tuli Akkarin mukana joku etukuponki, joka mun piti käyttää, mutta jäi käyttämättä. Muutenkin vähän näitä oheisjulkaisuja luen. Lähinnä vaan Akkari ja Roope-setä.. Ei mun rahat riitä jokapaikkaan :)
Anonymous
Kyllähän noita on tullut muutama luettua, kun on pikkusiskolta ryöstänyt. :D
Zuppa
Minä olen lukenut niitä lähinnä kirjastossa. On muuten vaikuttanut ihan hyvätasoiselta tuo lehti, sanoisin roimasti paremmaksi kuin kuukauden sarjisextra. No, tuo lehti ei olekaan (siis sarjis-e.) kovin hyvä. Jotain santtu gulienia. Sitten takaisin Iinekseen: Meillä on ostettuna yksi numero, ja sen kesänumeron kyllä vois ostaa kun oli joku alennus muistaakseni.
Turtana
Itse en ole viitsiny ostaa yhtäkään, koska mielestäni se ei ole niin hyvä... Kavereilla on niitä ja olen vähän lueskellut silloin tällöin.
TKal
Yhden lehden olen lukenut, ja sen perusteella olen sitä mieltä, että Aku Ankka on kyllä parempi. Jos pitää Aku Ankka Extrasta, niin suosittelen kyllä Iinestä, sillä muistaakseni Iines-lehden sarjatkin ovat suurilta osin hollantilaisia. Tosin, se lukemani Iines-lehti taitaa olla ihan niitä alkupään numeroita, joten en ole varma, miten asia on nykyään... ::)
Sininthecity
Lainaus käyttäjältä: AnacondaKuinkakohan pitkään tämä lehti pysyy elossa? Levikki ei kuitenkaan ole kuin n. 9000kpl (Aku Ankka n. 300000).
Tuo on ihan hyvä levikki oheislehdeksi.
Hämähäkkimiehen viime vuoden levikki oli 7000 ja onhan se nyt aika kauan tullut. ;)
Essi Ankka
Luen Iinestä säännöllisesti, ja tykkäsin siitä kyllä kunnes se vaihtui pienenpään kokoon. Tämä ei johdu siitä että inhoaisin pieniä lehtiä (Luenha Roope-setääkin ;D) mutta tuntuu siltä kuin lehden laatu olisi laskenut huomattavasti. Uudistuneessa lehdessä julkaistut tarinat ovat usein todella pitkästyttäviä, ja niitä piirtävät aina samat italialais-piirtäjät. Ei sillä etten tykkäisi Italialais-tyylistä, mutta alkaa jo hiukan kyllästyttää...
Fauntleroy
Varsin turha lehti..
Joskus sorruin ostamaan 3 numeroa...niillä rahoilla olisi saanut divarista vaikka mitä!
Selvästi suunnattu tytöille kun on kaikkea kirjeenvaihtoa ym.
Ja maksaa joskus huikeat 3,90!
Ja useimmat tarinat ovat vanhoja esim. Vicarin vanhoja sarjoja jne.
Tupu Ankka
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyVarsin turha lehti..
Olen samaa mieltä Fauntleroyn kanssa.
Turha lehti.
akuankka1313
Iines lehti tuntuu olevan oudosti Taskarin ja Aku Ankka-lehden risteytys. Tekijöitä on kummaltakin taholta ja kokoaisuus on hyvin monipuolinen.
Essi Ankka
Krhm! Kirjeenvaihto ei ole vain tytöille, kyllä pojatkin voivat kirjeitä kirjoittaa. Vaikken minä pidäkään moisesta tuhertelusta, niin ymmärrän silti että joku voi pitää.
Fauntleroy
Uusimman Iines-lehden hinta näytti olevan 2,95€, eli euron halvempi, kuin yleensä. Taidan ostaa, ja tarkistaa lehden nykytason.
jojo3
Mun mielestä Iines-lehden tarinat ovat ihan hyvää tasoa.
Tarinoita on pääasiassa italialaisilta, myös hollantilaisia on yleensä yksi per lehti, ja johtosarja on yleensä aina Egmontin tekijältä. Yleensä Vicarilta. Tosin Hollantilaistarinat ovat usein samanlaista täytepuppua mitä Aku Ankassakin.
(Itse olen lukenut monia numeroita, pikkusisko ostaa näitä lehtiä ja itsekin luen ne, eivätkä ne yhtään hassumpia ole.)
Muutenhan lehti on suunnattu aikas paljon tytöille, mutta tarinat ovat kyllä ihan molemmille.
Uusimmassa lehdessä oli muuten Marco Rotan tarina! Yllätyin kyllä positiivisesti.
Mun mielestä Iines on yllättävän hyvätasoinen nykyään. Hollantilaistarinat tosin laskevat vähän tasoa.
Karhula
Joo, nykyiset numerot ovat paljon parempia kuin esimerkiksi pari vuotta sitten tulleet, koska tarinat ja niiden tekijät ovat parantuneet huimasti. Omistan kaksi lehteä ja mielestäni olen ihan tyytyväinen ostoihin, koska ovat ihan kelpo luettavaa.
Sivuja: 1 2 3 4