Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Iines-lehti

(51 viestiä)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyVarsin turha lehti..
Joskus sorruin ostamaan 3 numeroa...niillä rahoilla olisi saanut divarista vaikka mitä!
Selvästi suunnattu tytöille kun on kaikkea kirjeenvaihtoa ym.
Ja maksaa joskus huikeat 3,90!
Ja useimmat tarinat ovat vanhoja esim. Vicarin vanhoja sarjoja jne.

Mielipide muuttui kyllä täysin uusimman Iineksen myötä.

Aku Ankka: Huima uimahyppy
Johtosarjana oli Suomessa jo julkaistu Vicarin tarina vuodelta -86. Muutamia hauskoja kohtia tarjonnut tarina oli tosi hyvä aloitus lehdelle.
Iines Ankka: Loma Kepposmaassa
Toisena sarjana myös jo julkaistu Roberto Vianin kuvittama sarja. Sama juttu kuin ensimmäisessä tarinassa, tämäkin tarjosi hauskoja tilanteita. Juoni oli todella ovela ja Vianin hienot piirrokset. 9-
Iines Ankka: Kaksoisolento
Kolmantena tavallinen hollantilainen perus täytesarja, mutta tämä oli kyllä keskitason yläpuolella. Ihan hyvä tarina.
Aku Ankka: Ruuhkaranta
Neljäs tarina oli kyllä suvereenisti lehden paras tarina. Marco Rotan piirrokset ja hauska juoni (vaikka sitä juonta ei ollut nimeksikään) toimivat erittäin hyvin. Paljon hauskoja kohtia jotka naurattivat ääneen. Ehdottomasti yksi Rotan parhaimmista sarjoista. 10-
Mikki Hiiri: Kuinka tyttöystävä lepytetään
Viimeisenä 10-sivuinen Mikki-tarina. Juoni on ihan ok, ja plussaa tuli siitä, että Akun tavoin Mikki joutui juosta jonkun asian perässä. 8-
Kokonaisuus:
Tasaisen hyviä tarinoita oli, joten lehti ansaitsee numeron 9. En voi verrata tätä mihinkään kun en näitä Iineksiä ole paljoa ostellut. Saattaa olla että alan ostelemaan säännöllisesti. Tosin seuraava numero maksaa 4,90€ joten saa nähdä. Ensi kerralla näyttää tulevan Vicaria ja joku ystäväkirja. Sen takia kallis hinta. Sivumäärään nähdenhän Iines on kuitenkin yhtä kallis kuin Akkari:
Akkari n. 32 sivua = 2,00€
Iines n. 64 sivua = 3,90€
jojo3
Mäkin pidän Iinestä hyvänä lehtenä, kuten tuossa jo aikaisemmin mainitsin.
Todella harvoin on mitään floppitarinoita toisin kuin Akussa.
Täytetarinatkin ovat harvinaisen laadukkaita.

Suosittelen ostamaan ainakin tämän uusimman numeron.
Kreach
En ole lukenut yhtäkään - enkä osta yhtäkään - siksi, että Iines on juuri se ankkalinnan ärsyttävimmistä hahmoista yksi. Hintakin on melko...
jojo3
Kreach, nykyään Iineksessä itse Iines ei ole tarinoissa mitenkään suuressa roolissa. Lähes joka lehdessä on yksi tai useampi tarina jossa Iines on mukana. Yleensäkään tarinat eivät ole yhtään sen enempää "Iines-painoitteisia" kuin esim. Akussa.
Tuo on aika huono perustelu olla ostamatta.
Hinta on taas sitten ihan toinen juttu...
Kreach
No ehkä suurin syy on se, että kun lehtiä pursuaa jo kaikkialta, niin ankassa ja extrassa nyt sitten pysyn, Iines -lehdet veisivät vain tilaa, ja tosiaankin hinta on aivan - hirveä suoraansanottuna. Selasin yhtä Iines -lehteä kaupassa - kappas, olin lukenut jossain vuoden 99 (?) akkarissa sen kyseisen Iines -lehden johtosarjan, sekä yhden muunkin tarinan sieltä.
Iines on suunnattu mielestäni tytöille ja olen poika...
Ja todellakin, on lehdessä varmasti aina edes muutama Iines -tarina, joista harvemmin pidän, joten yhden kenties kahden hyvän tarinan takia en 3-4€ maksa, varsinkin kun saatan olla jo lukenut ne tarinat.

Joko riittää perustelut?
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: KreachIines on suunnattu mielestäni tytöille ja olen poika...

Totta turiset. Kirjeenvaihtoa ja ystäväkirjasia... pelkkä ajatuskin puistattaa.

Lainaus käyttäjältä: Kreachhinta on aivan - hirveä suoraansanottuna.
Tästä voi olla monta mieltä, onhan lehdessä 68 sivua sarjakuvaa, tosin 3-rivisiä sarjojakin on. Mutta kyllä 4 euroa yhdestä sarjakuvalehdestä kuulostaa kamalalta. No mikäs siinä, jos on rahaa.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: Kreachhinta on aivan - hirveä suoraansanottuna.
Tästä voi olla monta mieltä, onhan lehdessä 68 sivua sarjakuvaa, tosin 3-rivisiä sarjojakin on. Mutta kyllä 4 euroa yhdestä sarjakuvalehdestä kuulostaa kamalalta. No mikäs siinä, jos on rahaa.

Mieluummin maksan jotain 50 centtiä lisää ja saan taskukirjan, jossa on paljon enemmän sivuja.
Essi Ankka
Muutamat teistä ovat turhan ehdottomia... En tykkää yhtään niistä tarinoista, joissa Iines vastustaa urheilua ja nakkisämpylöitä, mutta sellaiset sarjikset, joissa Iineskin kohtaa vastoinkäymisiä jaksavat naurattaa. Riippuu sarjakuvasta, mutta Iineksessäkin on hyvät puolensa.
Ankka313
Minulla on parikymmentä Iines-lehteä itselläni.
Iines on iha ok julkaisu.
Olen samaa mieltä Essi Ankan kanssa siitä,että ne tarinat missä Iines on urheilua vastaan,tai missä hän patistaa Akun töihin,eikä itse tee mitään,ovat huonoja..Mutta ne tarinat,missä Iines itse joutuu kommelluksiin,ovat ihan hyviä!Riippuu tietysti taas aika paljolti tarinoiden käsikirjoittajista ja piirtäjistäkin...
Akuhullu97
Iines-lehtiä omistan tasan 7 kappaletta!:) Numerot 1, 2, 3, 4, 6 /06 ja 2, 3/08. Mielestäni Iines-lehdissä on mainiot tarinat ja nykyinen lehden kokokin on mukava.
Fauntleroy
Nyt kaikki äkkiä lehtipisteisiin. Siellä on uusin Iines ja yksi aiemmin ilmestynyt (8/07) numero samassa paketissa. 3,90€, kaksi lehteä. Siinäpä hyvä kohde jos haluaa tutustua julkaisuun.

Roopekin oli "kaksi yhden hinnalla" -tarjouksessa.
Karhula
Harvoin ostelen noita Iineksiä, mutta tällä kertaa en todellakaan voinut vastustaa kiusausta. Oli kuitenkin niin halvalla, itse en vielä ole lukenut kun läksytkin on. Lisää vain tällaisia alennuksia niin hyvä tulee. Alkakaa myymään vielä: kaksi Aku Ankan Satasivuista yhden hinnalla... :P
Akuhullu97
Minunkin mielipiteeni Iineksistä on muuttunut, parempaan suuntaan! Ostin eilen uusimman Iineksen ja sen jonkun vanhemman (mikä tuli paketissa mukana...). Nykyään omistan päälle 20 Iinestä, mm. vuoden 2003 kummatkin. Vielä Iineksistä; niissä on hyvät tarinat, ja varsinkin piirtäjät, kokokin on ihan hyvä, paljon enemmän kuin normaalissa akkarissa. Ainoa vika on hiukan kalliinpuoleinen hinta, siis kaupoissa. Toki divarista voi saada Iineksiä 1 tai 2 eurolla, ehkä jopa 20 tai 50 sentillä... Itse sain ensimmäisen Iineksen 20 snt divarista. Ihan hyvä ostos...:D
Ducker97
Aluksi olin kyllä tiukasti vastaan, mutta olenpa minäkin muuttanut mielipidettäni ja joj3 sanou Iineksessä ei tule niin paljon floppeja kuin Aku Ankassa. Omistan 2 numeroa toisen ostin pari päivää sitten kirpparilta 40 sentillä ja se oli numero 1/07. Pidän lehdestä koska siinä on jonkin verran Italialaisia piirtämässä tarinoita.
Ankkarock
Itse keräilen tätä lehteä aktiivisesti. Omistankin jo kaikki lehdet.. tosin en alkanut keräillä sitä lehteä heti kun ilmestyi, vaan ostin divarista niitä ensimmäisiä numeroita noin 1 e hintaan. ;)

Ei ole mikään paras lehti, kun niissä pitää julkaista tarinoita jotka on jo kerran tai peri julkaistu, kuten jokaisessa Iineksessä on vähintään yksi tarina joka on jo julkaistu. huoh.. :-
Sivuja: 1 2 3 4