Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Iines-lehti

(51 viestiä)
Barksi
Ankka313
Vai on Iines lehti lopettamassa... Ihmettelinkin tänään, kun kaupassa selailin uusinta numeroa, että miksi siinä ei ole seuraavan numeron kuvaa, kun yleensä on ollut... Hirveästi minua ei tuo Iineksen loppuminen liikuta, eipä ollut mitään lempijulkaisujani, tosin hinta oli joskus kohdillaan, kun silloin tällöin lehden on kaupan hyllyltä kahdella eurolla saanut.. Iines lehdet on itselläni kaikki kohta kasassa, muistaakseni puuttuu n. 6 nroa vielä...
Kääk13
Kappas vain.
Päästiinpä siitäkin sitten viimein.
Itse sain haalittua kokoon ensimmäisen vuosikerran(eli omistan kaksi ekaa numeroa).

Eikö tyttöjä kiinnosta heille suunnattu Disney-sarjakuva?
No jaa...
Onpahan nyt ainakin tilaa laadukkaammalle julkaisulle.
Jokohan pian olisi aika restauroida vuosituhannen vaihteessa tutuksi tullut Taikaviitta2000 uudelleen..?
Padi
Minusta voisi tulla tuon tilalle vaikka joku kerran kuukaudessa ilmestyvä klassikkolehti jossa julkaistais m.m. Rosaa, Barksia, Scarpaa, Murryta, Gottfredsonia, Rotaa et.c., eli se olisi vähän kuin joku "mestarilehti" tai jotain. Noin satasivuinen ilmestys joka maksaisi ehkä viitisen euroo.
Ankka313
Offia, mutta minun mielestäni kyllä Taikaviitta ansaitsisi jälleen oman lehtensä. Nyt se varmasti olisi suositumpikin kuin vuosina 1999-2000 (<---arvaus vain)
Peetukka
Itsekin huomasin kysiesen asia tänään kaupassa lehteä selailessani. Itse lehdessä luki, että samaa rataa jatketaan Iines-pokkarissa, jonka seuraava numero ilmestyy syksyllä, joten tuskin mitään korvaavia julkaisuja on tulossa.
Sivuja: 1 2 3 4