Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Aku Ankan Aikakone

(21 viestiä)
Karhula
Asiaa siis Aku Ankan Aikakoneista. Näitähän on tullut jo seisemän kappaletta ja ensimmäinen ilmestyi vuonna 2003.

Mielestäni Aku Ankan Aikakoneet ovat hyviä, koska niissä on tarinoita, jotka ovat aikojen takaa, vaikka Aikakoneissa onkin melkein kaikki tarinat aina julkaistu jo ennemmin, niin silti harvat niistä tarinoista olen jo enneestään lukenut. Täällä näet kansikuvat: www.perunamaa.net/sarjakuvat/aaaikakone.php sieltä painatte kansikuvat niin sieltä löytyy. Itse omistan Aku Ankan Aikakone 3: Uljaat antiikin ankat Aku Ankan Aikakone 4: Tut-Ank-Amonin taikaa, Aku Ankan Aikakone 6: Vitruviuksen Ankka sekä Aku Ankan Aikakone 7: Yksinäinen ratsastaja.
Kreach
Selaillut olen, vaan en lukenut. Jotenkin minuun vain ei iske tuommoinen ajassa-taaksepäin tuttu meininki. Ei jossain taskarissa yksi sellainen tarina mitään, mutta minusta on turhaa ostaa kokonainen paketti pelkkiä reissaustarinoita. Muttei Aikakone mikään huonoin kirja ole :)
rulezman
Joitakin olen lainannut kirjastosta...
Ihan tavallisia Akkareita, kooltaan tosin vissiin sentin pari isompia, ja tarinat sijoittuvat joko historiaan, tai tulevaisuuteen.
Etsivä Kaasi
Kohtuullista luettavaa nuo ovat. Itse omistan 5: Vuodesta toiseen ja 6: Vitruviuksen Ankka. Huomattavasti parempia, kuin esim: Jumbot. ;)
Karhula
Nyt on Aku Ankan Aikakone 7 ilmestänyt. Hintana on 6,90e ja nimi on Yksinäinen ratsastaja. Tämän tulen ostamaan lähiaikoina, sillä kirjassa on vain kaksi aiemmin julkaistua tarinaa, ja loput julkaistaan eka kertaa Suomessa.
Aikakone
Tietääkö joku mistä sais Aikakone ykköse?

Lainaus käyttäjältä: KarhulaNyt on Aku Ankan Aikakone 7 ilmestänyt. Hintana on 6,90e ja nimi on Yksinäinen ratsastaja. Tämän tulen ostamaan lähiaikoina, sillä kirjassa on vain kaksi aiemmin julkaistua tarinaa, ja loput julkaistaan eka kertaa Suomessa.Mullapa on jo :P
Karhula
Lainaus käyttäjältä: AikakoneTietääkö joku mistä sais Aikakone ykköse?
www.bookplus.fi/product.php?isbn=9789513216726 Jos haluat ostaa netistä.
Aikakone
Lainaus käyttäjältä: KarhulaLainaus käyttäjältä: AikakoneTietääkö joku mistä sais Aikakone ykköse?
www.bookplus.fi/product.php?isbn=9789513216726 Jos haluat ostaa netistä.
Harmi ku iellä on nyt painos loppunu. :( Mutta nyt vaan kyttäillään koska saa :)
Tiala
Ei varmaan kannata turhia odotella, luultavammin sitä ei tuonne koskaan enään tule myyntiin. Ei muutakun divareista hakemaan, varmastikkin pitäisi löytyä, pienellä etsimisellä. Tai sitten vain seurailemaan huutonettiä, tällä hetkellä tosin ei näyttäisi olevan ykkösosaa myynnissä kenelläkään.
Aikakone
Lainaus käyttäjältä: TialaEi varmaan kannata turhia odotella, luultavammin sitä ei tuonne koskaan enään tule myyntiin. Ei muutakun divareista hakemaan, varmastikkin pitäisi löytyä, pienellä etsimisellä. Tai sitten vain seurailemaan huutonettiä, tällä hetkellä tosin ei näyttäisi olevan ykkösosaa myynnissä kenelläkään.Meinaat siis "kirpputoreja" ?
jojo3
Lainaus käyttäjältä: AikakoneLainaus käyttäjältä: TialaEi varmaan kannata turhia odotella, luultavammin sitä ei tuonne koskaan enään tule myyntiin. Ei muutakun divareista hakemaan, varmastikkin pitäisi löytyä, pienellä etsimisellä. Tai sitten vain seurailemaan huutonettiä, tällä hetkellä tosin ei näyttäisi olevan ykkösosaa myynnissä kenelläkään.Meinaat siis "kirpputoreja" ?
Tiala ei kyllä tuossa maininnut kirpputoria ollenkaan. Huutonettiä käski seurata ja divareita kierrellä.

Offi, joo.
Aikakone
Lainaus käyttäjältä: jojo3Lainaus käyttäjältä: AikakoneLainaus käyttäjältä: TialaEi varmaan kannata turhia odotella, luultavammin sitä ei tuonne koskaan enään tule myyntiin. Ei muutakun divareista hakemaan, varmastikkin pitäisi löytyä, pienellä etsimisellä. Tai sitten vain seurailemaan huutonettiä, tällä hetkellä tosin ei näyttäisi olevan ykkösosaa myynnissä kenelläkään.Meinaat siis "kirpputoreja" ?
Tiala ei kyllä tuossa maininnut kirpputoria ollenkaan. Huutonettiä käski seurata ja divareita kierrellä.

Offi, joo.
(Sori nyt jos vaikutan hieman tyhmältä) Mistäs selase divari löytäis? :D
akuankka1313
Kunhan kiertelet kaupungilla niin varmaan vastaan tulee divari/antikvariaatti. Googlella löytyisi kyllä varmemmin.

Mutta ei tästä ei enää sen enempää, offiksi menee muuten...
Fauntleroy
Saattaisin ostaakkin mutta nuokin on niin pirun kalliita ::)
Divarista voisin ostaakkin.
Essi Ankka
Aikakone on kyllä todella hyvä idea. Vanhoissa Akkareissa on paljon historiallisia tarinoita, joissa Ankat on saatettu laittaa hahmoiksi vaikka johonkin näytelmään, tai vaan muuten historian lehdille.
Sivuja: 1 2