Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Wizards of Mickey

(13 viestiä)
Kreach
Onko kellään tätä kirjaa? Itse olen yhden luvun lukenut ja aivan mahtavalta tuntui! Suosittelen todella ostamista. Erittäin mielenkiintoiselta todellakin vaikuttaa. Omistaako kukaan muu tätä tai onko joku jo lukenut kokonaan? Eli kyseessä on siis Ankka-Fantasia seikkailu.
Anonymous
Enpä omista kyseistä kirjaa, mutta vaikuttaa ihan hyvältä, joten ehkä joskus tulevaisuudessa ostan. Olen kuitenkin pelannut Wizards of Mickey -peliä joka oli aikas outo ja huono.
samppali
En ole, mutta sitten kun olen saanut tärkeimmät ostettua, aijon ostaa muutamia tuollaisia kirjoja, ja yksi niistä voisi olla tuo. Saa nähdä, odottelen muidenkin mielipiteitä. Moni tuolla kvaakin puolella ainakin sanoo että muistuttaa jonkinlaista strategiapeliä, siis tarinan puolesta. No, enköhän tuon hanki, ainakin divarista. Nyt kuitenkin muut julkaisut etusijalla... ;)
Kertokaa siis muutkin mielipiteitä, niin saan vähän osviittaa, kannattaako ostaa, vaiko ei...Jos on todella jotain roolipelimäisiä piirteitä, en tiedä kolenko kiinnostunut...
samppali
Nyt kun selasin kaupassa, tulin siihen tulokseen että en aio ostaa uutena, mutta jos divarissa törmään, ostan varmasti! Vaikutti ihan mukavalta, mutta hinta oli kyllä aika suolainen, etenkin kun kirjanen oli vain vähän pokkaria suurempi. Eikun divareita koluamaan lähiaikoina... :) Piirrokset eivät kyllä olleet mitään maailman parhaita, mutta vakuuttivat kuitenkin.
TKal
Inducksista katselin, millainen tuote on kyseessä, eikä se sen perusteella ainakaan vaikuttanut kiinnostavalta. Disneyn fantasiasarjakuvista minulle riittävät ihan hyvin Dragonlords ja Taskarin fantasiateemanumero. Juonesta olisi kiinnostavaa tietää jotakin (loppuratkaisua paljastamatta), ja miten tuossa ilmenee roolipelimäisyys?
Kreach
Siinä on erilaisia joukkueita, jotka taistelevat toistensa magiiteista ja voittaja, jolla on kaikkien magiitit, saa Ylivelhon kruunun takaisin ja hänestä tulee Ylivelho. Eli sellaiset turnajaiset. Turnajaiskenttä vaihtuu aina ja ei ole "semmoista" taistelua, vaan valvottua ja katsojia on areenoiden laidalla ja semmoista, vaikea selittää...

Magiitteja on mm. Vesi, kivi, sähkö, tuli jne.
Joukkueita mm. [nimi, ketkä kuuluu siihen suluissa]
Wizard of Mickey (Aku, Mikki ja Hessu)
Laavatuli (kolme lohikäärmettä)
Mustat Ratsastajat (Musta Pekka, kolme karhukoplalaista (Mustakaapu heidän "johtajansa"))
Epäonnettaret (Milla ja kaksi muuta noitaa)
Timanttikuu (Minni, Iines ja Heluna)

Perusjuoni on tämä, mutta välissä sattuu ja tapahtuu vaikka mitä, ja Mustilla ratsastajilla ja Mustakaavulla on katalat huijausjuonet.
The Aku Man
En meinaa ostaa tätä, koska katoin läpi tätä kaupassa niin tulin siihen tulokseen että on liian kallis tämän miehen budjettiin. Idea vaikuttaa ihan hauskalta, mutta mikä on toteutuksen puoli?? ???
Fauntleroy
On kyllä sen verran kallis, että tuskin tulen ostamaan.
Sitä paitsi fantasiatarinat Disney-sarjakuvissa ovat alkaneet pahasti toistamaan itseään (poikkeuksia lukuunottamatta),
joten taidan tietää minkälaista tavaraa sieltä on tulossa.
Ruupert
Kyllähän tuo vaikuttaisi ihan mielenkiintoiselta, mutta hinta on vielä aivan liian korkea.
Mutta ehkäpä hankin sen joskus tulevaisuudessa...
Karhula
Lainasin tämän kirjastosta nyt sitten ja yllätyin positiivisesti. Värit olivat erittäin hyvät ja käsikijroiuts oli mahtava! Ainoa huono juttu oli tuo mestari Nerouksen paluu, koska kulkee nyt hiukkasena. Mielestäni liian helppo loppu. Mustakaapu sopi pääkonnan rooliin hyvin ja Musta Pekka ja Karhukopllaiset apureina. Mielestäni kirja oli lopulta yllätys!
Ankkarock
Loistava kirja oli. Se oli tosi jännit
tävä, ja ei voinut tietää miten se loppuu ellei käännä jo vimpalle sivulle, ja silloinkaan tarinasta ei ymmärtäisi yhtään mitään.

Se tarina on pakko lukea alusta loppuun, että ymmärtää lopun kunnolla!

Luku II Oli varsin loistava ja varsinkin luku, jossa lohikäärmeet taistelevat Wizard of mickeytä vastaan oli mahtava!
Mr. A.A
Kun sain Wizards of Mickeyn ensimmäisen kerran käsiini, niin en melkeinpä pystynyt lopettamaan sitä edes hetkeksi. Kirja oli todella hyvin piirretty koska piirtämisessä käytettiin useampaa henkilöä, ja käsikirjoituskin oli aivan mahtava. Tosin minua jäi mietityttämään se, että voisiko tulla toinen osa, koska mitä Karhukoplalle sitten lopulta tapahtui, ja entäs sitten hiirmaa tai Mustakaapu, joka joutui varjojen maailmaan, jos hän keksi pakotien toisesta ulottuvuudestakin niin kyllä hän sieltäkin voisi paeta, vaikka hän toki löysikin kartan jonka avulla hän voi palata takaisin. Ja entä sitten Akun asema Roopea kohtaan, eikös Roopenkin veloilla ole jokin odottamis raja.
Mirkku
Tämän kirjan olen lukenut melko kauan sitten (voitettuani sen:-)), lähes uutena. Se ei ollut mikään erityisen mieleenpainuva kirja, nytkään en muistanut siitä juuri mitään. "Alkuasetelma" tai idea oli hyvä. Täysin luettavaa, muttei mitään loistavaa.
Sivuja: 1