Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Jalkapalloalbumit

(28 viestiä)
hjhh
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyVarsinkin Vicarin ja Halaksen juttusarja ankoista reporttereina MM-kisoissa oli laatulukemista, ja sen takia säästinkin koko pläjäyksen viimeiseksi. Ainoa asia mikä jäi harmittamaan oli se, ettei sarjassa edetty finaaliin saakka.
Sama harmitti minuakin. Finaali olisi ollut mukava nähdä.
Syy saattaa olla se, että tuo sarja on muistaakseni tehty 2006 maailmanmestaruuskisoja varten.
Ehkä siinä sitten jotain joka ei olisi sopinut näihin kisoihin.

Loistava albumi kuitenkin. Pidin paljon, kun sen luin. :)
Duck Master
Logiikka saattaa olla:Ensin tuli Maalikuninigas,sitten hänet taklataan ja tulee Pilkun paikka,hän ampuu Kanuunakudin, ja 2 vuoden kuluttua tulee albumi Verkko soi. ;D

Olen muuten lukenut lukenut albumit Pilkun paikka ja Kanuunakuti.Kumpikin olivat 9+:ssan arvoisia.Ylävirran Yritys-tarinoita olisi saanut olla minun mielestäni vähän enemmänkin. :'(
Essi Ankka
Pidin kanuunakudista todella paljon ja luin em-kisahumussa myös Mikki-tarinat, joista en yleensä niin hirveästi perusta. Luin kaikki sarjat putkeen junamatkalla Turusta Helsinkiin ja siinä se aika sitten meni ;D.
Ankka313
Futisalbumit ovat aivan mahtavia!Hyvä julkaisu!
Ainoa huono puoli on Suomessa jo aiemmin julkaistut tarinat...
Kyllä ovat mahtavaa luettavaa,toivottavasti eivät lopeta futisalbumien julkaisua ikinä!
Ankkarock
Jep. Nuo kolme sarjisalbumia ovat loistavia. Parhain oli Maalikuningas, sen upeiden tarinoiden vuoksi. Tykkäsin erityisesti tarinasta, jossa Karhukoplan pojat ovat ryöstäneet lippukassan ja pakenevat Jalkkis-stadionille.. Hehheh! :D

Toisena tulee sitten Pilkun Paikka, jonka kaikki tarinat olivat ihan hyviä, näistä mainittakoon Mortti ja Vertti-sarjat..

Kolmantena olkoon siis Kanuunakuti, josta en erityisesti pitänyt..

Kansien paremmuusjärjestys olisi:
Kanuunakuti
Maalikuningas
Pilkun Paikka.
Aku-fani13
Paras Jalkapalloalbumi on mielestäni ehkäpä: Akun banaanipotku, jossa paras tarina on ehkäpä Libero Aku.
Ja asiasta poiketen mainittakoot että Mortti ja Vertti sarjat ovat todella hyviä ja vauhdikkaita.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Aku-fani13Paras Jalkapalloalbumi on mielestäni ehkäpä: Akun banaanipotku, jossa paras tarina on ehkäpä Libero Aku.
Akun banaanipotku ei ole jalkapalloalbumi, vaan taskari.
Aku-fani13
No, sanotaan sitten vaikka Kanuunakuti, vaikka se onkin aika tylsä mielestäni. :P
Salwer1st/
Futis-albumit ovat loistavia, tykkään muutenkin erityisesti urheilu- ja futisaiheisista sarjoista. Olen lukaissut albumini jo useita kertoja läpi, erityisesti Ylävirran yritys-sarjat, jotka todellakin ovat loistavia! Omistan siis Pilkun paikan ja Kanuunakudin, harmittaa kun Maalikuningas puuttuu... Tänä vuonna on pakko ostaa se uusi albumi, joka varmaan kohta ilmestyy, on nimi sitten Verkko soi, Loisto pelastus tai mikä tahansa muu. :)

Paras tähän mennessä minusta on ollut siis Pilkun paikka, Kanuunakudista puuttui jotain... Hmmm...

Lainaus käyttäjältä: KarhulaTäh? Ilmestyykö tänäkin vuonna Jalkapallo-albumi? Minä olen ymmärtänyt, että kahden vuoden välein. ;) Jos näin kuitenkin on, niin kyllähän se pitää ostaa.
Voi sanonko mitä... Olen näköjään taas aikaani edellä. Menen vuodessa 2010... Jospa en tänään sitten enää kirjoittaisi, jotenkin on sellainen olo... :-[
Karhula
Täh? Ilmestyykö tänäkin vuonna Jalkapallo-albumi? Minä olen ymmärtänyt, että kahden vuoden välein. ;) Jos näin kuitenkin on, niin kyllähän se pitää ostaa. Epäilen kyllä suuresti.
E: Ja Salwer, muistappa Muokkaus-nappi. ;)
Frodo
Itse täytyy tunnustaa, että omistan vain Teemanumeron joka käsitteli jalkapalloa, nimeä en muista, mutta Hessua ainakin kannessa oli. Teemataskari oli ihan mukavaa luettavaa, piirtäjät hyviä, niinkuin teemoissa yleensäkkin. Pidin paljon myös itse kansikuvasta.

Mutta voin kuitenkin Akkareista jalkapallotarinoita lukeneena sanoa, että hyviähän nämä tarinat yleensä ovat. Pidän erityisesti Feriolin Ylävirran Yritys -tarinoista. Niissä on yleensä ihan hyvät juonet, ja Feriolin piirrokset ovat hienoja.
Pullasorsa
Itse en omista futisalbumeista kuin ainoastaan Pilkun paikan. Ehdottomasti kelpo nide, ja aion luultavasti hankkia noita lisää.
Toke
Minä en omista, enkä ole lukenut ainuttakaan jalkapalloalbumia, jos muistan oikein. Aku Ankasta on tullut luettua Ylävirran Yritystä, ihan kelpo tarinoita.

Lainaus käyttäjältä: FrodoItse täytyy tunnustaa, että omistan vain Teemanumeron joka käsitteli jalkapalloa, nimeä en muista, mutta Hessua ainakin kannessa oli. Teemataskari oli ihan mukavaa luettavaa, piirtäjät hyviä, niinkuin teemoissa yleensäkkin. Pidin paljon myös itse kansikuvasta. Kyseessä on siis tämä. Minulla ei ole tuotakaan.

Lainaus käyttäjältä: FrodoMutta voin kuitenkin Akkareista jalkapallotarinoita lukeneena sanoa, että hyviähän nämä tarinat yleensä ovat. Pidän erityisesti Feriolin Ylävirran Yritys -tarinoista. Niissä on yleensä ihan hyvät juonet, ja Feriolin piirrokset ovat hienoja. Piirtäjä taitaa olla Rodriques. Kyllä, hienoja piirroksia!
Sivuja: 1 2