Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Synttärilahja Aku fanille?

(9 viestiä)
Akvamariini
Hei kaikki Aku Ankka tietäjät

Siis tällainen propleema olisi. Ystäväni mies täyttää kuukauden kuluttua pyöreitä vuosia ja tarkoitus olisi hankkia hänelle lahjaksi joku syntymävuoteen eli 1968 liittyvä Aku juttu. Eli siis kaikki jotka asiasta jotain tietävät. Onko olemassa jotain kokoelmia tai muita vuodesta 68 tai löytyisikö jostain jotain saittia mistä saisi ostettua esim. vuoden 68 vuosikertaa tai vastaavaa?

Kiitoksia jo etukäteen kaikille vastanneille.
TKal
Vuosikerrasta 1968 ei tietääkseni ole tehty virallista näköispainosta tai kokoelmaa. Hyvä lahjaidea voisi kuitenkin minusta olla vaikkapa kovakantinen kirja Ankantekijät 7, jonka sarjoista useimmat on julkaistu alunperin 1960-luvulla, vuodelta 1968 on kirjassa kolme sarjaa.
Fauntleroy
Ja piirtäjänä Tony Strobl, klassista 60-luvun jälkeä! Vuoden 68 vuosikerran hankkiminen saattaa käydä turhan tyyriiksi ja vaivalloiseksi.
Ankka313
Joo vuoden 1968 vuosikerta maksaa varmaan noin sata euroa...Aika tyyris lahja olisi...Mutta voithan ostaa yksittäisiä numeroita vuodelta 1968!
Akuhullu97
Niin, kai yksittäisiäkin lehtiä kävisi? Ja tosiaan myös joissain kovakantisissa on paljon esim. vuoden 1968 tarinoita.
Keiju
Toiveissani olisi löytää Akun Ankan vuosikerta mallia 1969 lahjaksi... mistäköhän sitä kannattaisi alkaa hakea? Vaihtoehtoisesti harkitsen yksittäisten irtonumerojen ostoa kyseiseltä vuodelta, niitä kun näytti googlaamalla löytyvän jonkun verran eri antikvariaateista yms. Mitenköhän nämä yksittäiset lehdet kannattaisi niputtaa - voikohan niitä sitoa kansioksi?
Juzz1
Huuto.netissä ainakin näyttää olevan noita melko paljon linkki tuossa: http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?s ... 69&x=0&y=0 Tämä aihe olisi varmaan kuulunut tuonne satunnaisiin kysymyksiin...
Anaconda
Antikvariaatista saattaisi löytyä koko vuosikerta kerralla. Huutonetissä ei tällä hetkellä taida olla. Jos pääkaupunkiseudulla vaikutat niin esim. Kulku-Katin pojasta kannattanee käydä katsomassa.

Lainaus käyttäjältä: KeijuMitenköhän nämä yksittäiset lehdet kannattaisi niputtaa - voikohan niitä sitoa kansioksi?
Akkareillehan on varmaan kai vieläkin olemassa "virallisia" säilytyskansioita, mutta itse en ole niitä suosinut. Nuo kun eivät välttämättä tee hyvää lehdille. Tosin noistakin on kai eri versioita olemassa.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: KeijuMitenköhän nämä yksittäiset lehdet kannattaisi niputtaa - voikohan niitä sitoa kansioksi?
Niistähän voi toki tehdä kirjan kirjansitomoissa. En sitten tiedä, kuinka paljon näitä sitojia nykyisin vielä työskentelee.
Sivuja: 1