Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Carl Barksin joulu 1-2

(32 viestiä)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: The Aku ManAku Ankan netti sivujen kaupassa kyseiset kirjat kotelossa maksaa 54€.
Plus kympin postikulut. Eli yli 60 euron menee ja toimituksessakin vierähtää viikko pari. Tosin jos siihen samaan satsiin pistät jonkun kovakantisen, että kokonaishinta menee yli 85 euroa, postikuluja ei tule.

Kuten sanoin heti kun tiesin että tällainen ilmestyy: yksi joululahjatoive lisää. Tai sitten ostan aiemmin etteivät lopu...
Karhula
Heti ensimmäisenä lahjalistalla, onhan tämä pakko saada kun en tilaa/omista koottuja, enkä Juhlasarjoja ja myös vain Ankalliskirjostaja yhden. Aika hienolta vaikuttaa ainakin ensivaikutelma, mutta pitää vielä vähän tarkemmin käydä vilkaisemassa. ::)
Mirkku
Lainaus käyttäjältä: CrosbyOstajia siis tulee löytymään eli hyvä markkinarako onnistuttiin taas haistamaan.Minunkin mielestäni hyvä idea, niitä tullaan varmaankin ostamaan ihan hirveästi joululahjoiksi.

Itse en ole vielä hankkinut, mutta ellen ole hankkinut joulua ennen, niin taitavat mennä toiveisiin, katsotaan nyt.
McMäysä
Itse olen hankkinut kyseiset opukset, tietysti kotelossa.Olen positiivisesti yllättynyt siitä, että tarinoiden otsikot ja "ääniefektit" ovat alkuperäistä Barksin käsialaa, sillä ovat sopivasti tyyliteltyjä juuri näin.

Toki myös tarinat olivat hyviä, ainoa tarina, jota en ollut lukenut oli se surffaus tarina.

Todella hyvää työtä oli koko kirjat.
Salwer1st/
Itse omistan tällä hetkellä ykkös-osan. Sain eilen illalla, ja luin yhdessä hujauksessa. Odotin, että opus olisi varsin hyvä, mutta yllätyin silti positiiviisesti. Yksi parhaista kovakantisista mitä olen lukenut. Kirjassa oli jopa sarjoja, joita en ollut ennen lukenut. Kirjan kaikki sarjat olivat 9-10 arvosanan arvoisia. Mainio kirja ja vielä Barksin öljyvärimaaluaksia sisällä. Kakkos-osankin varmaan tässä joulukuun aikana hankin. Toivottavasti lukunautinto on siinäkin loistava.
Aku-fani13
Joululahja listalla ensimmäisenä. Onko missään listaa kaikista tarinoista mitä kirjoissa esiintyy. Onko siellä sii Joulu Karhuvuorella??? Pakko myöntää en ole Joulu karhuvuorella tarinaa lukenut kertaakaan, joten pakko saada!!
Karhula
Tiedän varmuudella, että kyseinen tarina on kirjassa.
Taisi olla ykkösessä, en ole ihan varma... :-
Tänään selasin koulussa ja todella hyvältä näytti, öljyvärityöt olivat mahtavia.
Tarinoista olin noin 3/4 osan lukenut, mutta hällä väliä, hyvältä kirjat silti näyttivät. :)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Aku-fani13Onko missään listaa kaikista tarinoista mitä kirjoissa esiintyy.
Kirja 1
Kirja 2

Lainaus käyttäjältä: Aku-fani13Onko siellä sii Joulu Karhuvuorella??? Pakko myöntää en ole Joulu karhuvuorella tarinaa lukenut kertaakaan, joten pakko saada!!
"Legendaarisen Carl Barksin kaikki jouluaiheiset sarjakuvat..."

Lainaus käyttäjältä: KarhulaTänään selasin koulussa ja todella hyvältä näytti
Onko teillä koulussa Suomalainen?
jojo3
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: KarhulaTänään selasin koulussa ja todella hyvältä näytti
Onko teillä koulussa Suomalainen?

Tälläisen Karhula postasi offtopiciin:
Lainaus käyttäjältä: KarhulaSain kokea tänään yllätyksen koulun kirjastossa.
Olin tottunut ettei sinne osteta lähes yhtään Aku Ankkoja, mutta tänään saapui kaksi uutta, Carl Barksin joulu 1-2. Aika mahtavaa! :o
Ankkarock
Ykkönen oli selvästi parempi kuin kakkososa (omistan molemmat+ kotelo).
Ykkönen sisälsi niitä vähän tunnetumpia tarinoita, kuten Joulu Karhuvuorella, jne..
Mukaan taisi mahtua Tyhjälän Joulu, vai oliko se kakkosessa? ???
Peetukka
Lainaus käyttäjältä: AnkkarockMukaan taisi mahtua Tyhjälän Joulu, vai oliko se kakkosessa? ???
Ykkösessä oli.
Kyllä tulee jouluinen tunnelma lukiessa näitä Barksin joulusarjoja. Varsinkin sarjoissa Letter To Santa, You Can't Guess! ja A Christmas For Shacktown. Ensmmäiseksi mainitun sarjan aloitusruudussa nähdään hyvin kuinka taitava piirtäjä Barks oli.
Karhula
Itsekin pidin jotenkin enemmän ykkösestä, kuin kakkosesta, jossa ei niitä loistokkaimpia joulutarinoita ollutkaan. Itse siis pidin enemmän näistä vanhemmista, joita löytyi ykkösestä paljon. Loistokkaimpina varmaan Joulu Karhuvuorella ja Tyhjälän joulu, koska nuo ovat mielestäni parhaimmat Barksin joulutarinat, jotka tiedän. Ne vain ovat niin klassisia ja nerokkaita.
Kakkosessa huomasi heti, että Barks teki parhaat tarinansa 1945-1952. Niin kuin jo olen tainnut mainitakin öljyvärityöt olivat mahtava lisä mahtaviin kirjoihin.
Rosa fani
Minusta taas kakkonen oli parempi. Pidin toki Tyhjälän joulusta, mutta omasta mielestäni huomasi selvästi toisessa osassa kynänjäljen olevan selkeämpi. Erityisesti Joulu Etelämerellä oli mahtava tarina.
wierii2
Minulla on ykkösosa, mutta kakkonen on pakko saada. Sen yritän hankkia pikimiten. Tarinat ykkösosassa ovat kuuluisia ja hauskoja. Kokonaisuudessaan huippukirjoja.
Anonymous
Mullakin on ykkös osa mutta uudenvuoden jälkee meen varmaan ostaa kakkos osan ja yritän etti kaikkialta(divarit, kirpparit, Huuto.net...) sitä koteloo.
Sivuja: 1 2 3