Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Tunnistatko näitä 50-luvun Aku-lehtiä?

(4 viestiä)
Ces
Ongelma on seuraavanlainen: löysin vanhempieni nurkista kasan 1950-luvun Aku Ankka-lehtiä, ja ajattelin pistää ne myyntiin. Valitettavasti kasassa oli myös kolme lehteä, joista puuttuu kannet, eikä sisäsivuiltakaan löydy osviittaa siitä, mistä numeroista olisi kyse - osaisikohan joku täällä auttaa? Kuvat numeroiden ensisivuista ovat täällä:
http://i41.photobucket.com/albums/e263/ ... maton3.jpg
http://i41.photobucket.com/albums/e263/ ... maton2.jpg
http://i41.photobucket.com/albums/e263/ ... maton1.jpg

Kannettomilla lehdillä tuskin kamalasti arvoa on etenkin kun nuo eivät täysin priimakunnossa muutenkaan ole, mutta arvostaisin, josko joku osaisi heittää jonkinlaista arviota siitä, mitä noista kehtaa pyytää - vaikka hinta-arvioillehan täällä on oma threadinsa. Jos ovat arvottomia tai lähes arvottomia, lykin sitten muiden lehtien kaupanpäällisiksi tms.

(En tiedä onko tämä oikea alue tällaiselle ketjulle, ylläpito tehköön kaikessa viisaudessaan tämän kanssa mitä tykkää. Yritin myös etsiä jonkinlaista kysy&vastaa-ketjua, mutten löytänyt, joten menköön omaksi ketjukseen.)
Toke
Ainakin tuo alimmainen tarina on tämä. Ja se on Aku Ankka - lehdessä A10 vuodelta 1957. (Linkki.)
Fauntleroy
Ensimmäisestä linkistä löytyvä tarina on tämä, ja se on julkaistu Aku Ankan numerossa 8/1959. Sama tarina on julkaistu Aku Ankassa uudestaan vuosina 1977 ja 1998.

Keskimmäisen linkin tarina on tämä, ja se on julkaistu numerossa 5/1959.
Ces
Mitä suurimmat kiitokset teille! Katson, saanko noita johonkin hintaan myytyä.
(Tämän ketjun voisi periaatteessa varmaankin poistaa.)
Sivuja: 1